מה הדרך הכי מהירה לנקד טקסט בוורד?

• הוסף לסימניות
ע"י תוסף ניקוד כמו סנופי או נקדנית, אך זה יעיל באמת רק למי שבקיא בכללי הניקוד.

• הוסף לסימניות
יש ניקוד בדף ,מה זה התוספים האלה ואיך משיגים אותם?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יוגורט;897828:
מה זה התוספים האלה ואיך משיגים אותם?

את הנקדנית קונים, תוספים למיניהם אפשר להוריד מהאינטרנט, אבל הם לא מהירים, מתאים למי שרוצה לנקד מילה או משפט פה ושם, אבל לטקטסים שלמים.

• הוסף לסימניות
אני לא מומחית לניקוד ותוספי ניקוד, אבל מה שעשיתי זה ליצור קיצורים לכל "ניקודים" לדוגמא אלט+ק לקמץ, אלט+ח לחיריק וכו' ואז אני מנקדת בקלי קלות. עושים את זה דרך החלונית הוספה, סימן ואז יש שם אופציה של קיצורי דרך. מומלץ מאד.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אנדי;898998:
אני לא מומחית לניקוד ותוספי ניקוד, אבל מה שעשיתי זה ליצור קיצורים לכל "ניקודים" לדוגמא אלט+ק לקמץ, אלט+ח לחיריק וכו' ואז אני מנקדת בקלי קלות. עושים את זה דרך החלונית הוספה, סימן ואז יש שם אופציה של קיצורי דרך. מומלץ מאד.

זה טוב למילים בודדות, לא לקטעים ובודאי שלא לספרים

• הוסף לסימניות
"אני לא מומחית לניקוד ותוספי ניקוד, אבל מה שעשיתי זה ליצור קיצורים לכל "ניקודים" לדוגמא אלט+ק לקמץ, אלט+ח לחיריק וכו' ואז אני מנקדת בקלי קלות. עושים את זה דרך החלונית הוספה, סימן ואז יש שם אופציה של קיצורי דרך. מומלץ מאד."

שאלה קטנה...
למה לא לעשות כרגיל, עם מקש CAPSLOCK דלוק, החזקת SHIFT בצירוף מקשי הספרות מעל האותיות, ובנוסף סלאש שמאלי, ;, -, +?

דרך אגב, אני עובד עם נקדנית ומאוד מרוצה.
מה שכן, לסנופי יש יתרון מסויים (לא ניסיתי יותר מידי) בענין של הגדרת משמעות הניקוד (שם עצם, תואר, וכו'), שעוזר למי שלא בקיא בכללים, וגם בכלל - מקצר עבודה לאחרים...

• הוסף לסימניות
שימו לב שהוא שאל "מה הדרך הכי מהירה לנקד טקסט בוורד?"

• הוסף לסימניות
אנדי, גם נקדנית וגם סנופי הם תוספים שמתלבשים על וורד

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה