קורונה מה ההגיון בבדיקות קורונה לילדי החיידר ?(מודיעין עילית)

מצב
הנושא נעול.
אגב, ב"ב שהיא גם עיר אדומה, (ואם היו נבדקים בה ברמה של מ"ע אז היא היתה אדום זורח)
החיידים כן מתחילים- מה ההבדל?

והמעונות לא קיבלו הודעה שלא מתחילים, אולי יקבלו מחר בבוקר :rolleyes:

מחקר חדש שהתפרסם שתוכנו שילדים שחלו בסיכון גדול יותר לפתח סכרת ל"ע.
ראוי לנו בהחלט להישמר עוד יותר בשביל היותר מבוגרים, ובשביל אותם אלה שבסיכון,
לעודד אותם, לשמח אותם. מכירים מקרוב משפחות שלא יצאו מאדר מהבית למעט הכרחי: קופת חולים ומכולת בשעה 7:00
זו משימה יהודית ולאומית להישמר מאד עבורם ועבורנו.
אנחנו לא עושים להם טובה. זו חובה.

זה סיפור נחמד, אבל איך בדיוק הם היו אמורים "להביא" את הבדיקה? מאין ולאן?
זה לא בדיקה באיסוף עצמי...
למה דווקא אני שמעתי ממשהי שקבע ללכת לבדיקה והתחרטה ואחרי יום יתקשרו אליה ואמרו שהיא חיובית;)

אם רק היו אנשים צעירים בעולם לא היו נזהרים כלל מהקורונה.
כל מה שנזהרים זה בשביל המבוגרים מעל גיל 65 ובעלי מחלות הרקע.
זוהי דעה של כל הרופאים המחמירים ביותר.
בן אדם צעיר לא אמור לחשוש על עצמו, הזהירות היא בשביל המבוגרים.
חבל מאוד שמכניסים אנשים צעירים בפניקה בגלל סיפורים בודדים.
הים יותר מסוכן לאנשים צעירים מאשר הקורונה.
שטויות
אבל ממש
בגל הזה יש הרבה חולים צעירים במצב לא טוב ללא שום מחלות רקע.

אני מקבלת בלי סוף בקשות לתפילה על צעירים במצב קשה.

וכדי להחזיר את האשכול לייעודו, אני לא אגיב יותר מול ויכוחים בענין אז חבל תגיבו הלאה בויכוח.

ממש מאכזב שלא מתחילים מחר...
100% שהולכים להתגלות עשרות חולים חדשים. בעיר אדומה כמודיעין עילית.
וגם סומכת ב100% על רבני העיר שהעניין נשקל בכובד ראש.
השמועות אומרות שבעירייה רוצים להשבית את מערכת החינוך ולהוביל לסגר ובכך לעצור את שרשרת ההדבקה

השמועות אומרות שבעירייה רוצים להשבית את מערכת החינוך ולהוביל לסגר ובכך לעצור את שרשרת ההדבקה
ראיתי ציטוט מכיכר השבת שכתוב שם הפוך... שהמטרה היא להפוך את העיר לירוקה...

א"א לדעת מה נכון.

אגב, גנים פרטיים מתחילים מחר
זה בסדר. נכון?

קצת בושה לבני אדם לפני שפותחים פה.
אתם יודעים מה עוברים בעלי מחלות רקע בימים אלו?
אתם יודעים כמה חשש יש להם?
אתם מבינים שהם בפחד מוות בגלל כאלו שבהל שטות טוענים שהקורונה היא רק שפעת?
אתם יודעים כמה סבל הם סובלים?
אתם מבינים בכלל?
ומדובר ב960,000 איש --קבוצת הסיכון שכוללת מבוגרים וגם צעירים....
ומסכימה איתך מאוד בכל מילה.

אם כבר הסיטו את נושא האשכול אני ארשה גם לעצמי
יש משהו גנטי בקורונה?
רואים משפחות עם כמה חולים קשה נפטרים ל"ע

אם כבר הסיטו את נושא האשכול אני ארשה גם לעצמי
יש משהו גנטי בקורונה?
רואים משפחות עם כמה חולים קשה נפטרים ל"ע

אני גם תהיתי האם יש משהו גנטי ויותר נראה לי שיש כל מיני מוטציות של הנגיף וכל מוטציה פוגעת באזור שונה בגוף
לכן אצל כל אחד זה פוגע באבר אחר.
מאד מעניין לנסות לעשות סקר האם הדבקות שהתבצעו בתוךקבוצה או משפחה התבטאו אצל כולם אותו הדבר .
לדוג' האם כולם איבדו חוש ריח או חשו חולשה והעלו חום וכדו' או שכל אחד זה התבטא אצלו אחרת

אני גם תהיתי האם יש משהו גנטי ויותר נראה לי שיש כל מיני מוטציות של הנגיף וכל מוטציה פוגעת באזור שונה בגוף
מאד מעניין לנסות לעשות סקר האם הדבקות שהתבצעו בתוךקבוצה או משפחה התבטאו אצל כולם אותו הדבר .
לדוג' האם כולם איבדו חוש ריח או חשו חולשה והעלו חום וכדו' או שכל אחד זה התבטא אצלו אחרת
יותר נראה לי דווקא שהנגיף תוקף אצל כולם את אותם מקומות רק ההבדל שכל אחד רגיש במקום אחר.
לי היה חום ושיעול ואשתי איבדה את חוש הריח (גם אבא שלה איבד את חוש הריח)

אתה נדבקת מאשתך?
קודם כל חשוב לציין שלא נבדקנו כי זה היה בגל הראשון ולא אישרו לנו בדיקה.
אני משער שזה היה קורונה כי אשתי איבדה את חוש הריח שזה תסמין מובהק ולי במקביל היה חום שיעול וכאבי שרירים.
אין לי מושג מי הדביק את מי, התסמינים היו באותו זמן.

אני גם חשבתי ככה, בעלי נדבק ממני ועברנו את הקורונה באותה צורה בדיוק
עם חום של עד 37.5, איבוד חוש ריח, חולשה וכאבי ראש חזקים וזהו
מעניין אם קיים כזה דבר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה