קורונה מה ההגיון בבדיקות קורונה לילדי החיידר ?(מודיעין עילית)

מצב
הנושא נעול.
באותו ספר בו כתובות כל הבדיחות על אלה שלא הביאו את הבדיקות וכו'..
בקיצור להמציא סיפורים זה לא ממש בעיה
סורי .. אבל אני מכירה את המעשה מבעל המעשה !!!!!! ..אז אתה יכול להמציא בדיחות.. אבל אני לא המצאתי, רוצה פרטים מדויקים... יש טעוית מה לעשות ...כל משחושב שמשרד הבריאות לא טועה חס ושלום

אני גם חשבתי ככה, בעלי נדבק ממני ועברנו את הקורונה באותה צורה בדיוק
עם חום של עד 37.5, איבוד חוש ריח, חולשה וכאבי ראש חזקים וזהו
מעניין אם קיים כזה דבר
אצלינו היו 2 חולים
אחד עם כאבי ראש מטורפים וחום ואיבוד חוש הועם והריח
השני איבוד חוש הטעם והריח וזהו.

הראשון הוא זה שהדביק את השני.

הראשון הוא זה שהדביק את השני.
איך יודעים מי מדביק את מי?
(בהנחה שלא רק מי שיוצא מהבית הוא בדוקא זה שנדבק, או מי שהלך ללימודים או לעבודה או פגש את השכן החולה בבית הכנסת, וכו)תארו לכם היו יודעים בודאות מי המדביק, שיואו

איך יודעים מי מדביק את מי?
(בהנחה שלא רק מי שיוצא מהבית הוא בדוקא זה שנדבק, או מי שהלך ללימודים או לעבודה או פגש את השכן החולה בבית הכנסת, וכו)תארו לכם היו יודעים בודאות מי המדביק, שיואו
כי השני לא יצא מהבית בכלל ולא היה לו ממי להדבק.
והראשון יצא ובמקרה אנחנו גם יודעים די בברור היכן הוא נדבק.

מצחיק ממש ממש מי אמר? אולי השני הדביק את הראשון אבל התסמינים שלו הגיעו אחר כך?
נקודה למחשבה.
אפשר לצחוק מהיום ועד מחר
אבל כשאחד לא יוצא כי הוא בסיכון ואין לו ממי להדבק בכלל מבחוץ
והשני כן יוצא ומקור ההדבקה שלו עצמו די ברור, אז ברור שהוא הביא את זה הביתה והדביק את השני.

אז תצחקו כמה שבא לכם
אבל במקרה שלנו שאחד לא יצא בכלל והשני כן, זה די ברור.

או שאולי בפעם הבא תבדקו קודם אם זה נאמר סתם או שזה אמיתי במקום ללעוג.

אפשר לצחוק מהיום ועד מחר
אבל כשאחד לא יוצא כי הוא בסיכון ואין לו ממי להדבק בכלל מבחוץ
והשני כן יוצא ומקור ההדבקה שלו עצמו די ברור, אז ברור שהוא הביא את זה הביתה והדביק את השני.

אז תצחקו כמה שבא לכם
אבל במקרה שלנו שאחד לא יצא בכלל והשני כן, זה די ברור.

או שאולי בפעם הבא תבדקו קודם אם זה נאמר סתם או שזה אמיתי במקום ללעוג.
בכל מקרה היו כאן שתי חולים אז מה יש לצחוק במיוחד אם אחד בסיכון.

לא לועגים על אף אחד אבל אני עם הנקיפות מצפון שלי יכלה להשתגע (אם אני אדבק ואדביק משהו שידביק משהו שיהרוג איזה משהו) אז אמרו לי את מה שכתבתי כדי שהרגע.
אז סליחה אם זה היה נשמע בנימת לעג, אבל בכל אופן סליחה

לא לועגים על אף אחד אבל אני עם הנקיפות מצפון שלי יכלה להשתגע (אם אני אדבק ואדביק משהו שידביק משהו שיהרוג איזה משהו) אז אמרו לי את מה שכתבתי כדי שהרגע.
אז סליחה אם זה היה נשמע בנימת לעג, אבל בכל אופן סליחה
את יכולה להשתגע זה ענין שלך

אבל את לא יכולה ללעוג על משהו שנכתב והוא המציאות כפי שהיתה במקרה שלנו.

@hbecker מי שבסיכון אצלכם קיבל את זה קל והחלים?
מזל טוב, הלוואי אצלנו מי שבסיכון או כל מי שסביבו היה מקבל חיסון

@hbecker מי שבסיכון אצלכם קיבל את זה קל והחלים?
מזל טוב, הלוואי אצלנו מי שבסיכון או כל מי שסביבו היה מקבל חיסון
אנחנו 2 בסיכון גבוה.
בחסד ה' אחד מאלו שבסיכון קיבל את זה ממש בקלות וזה חסד אמיתי ממש ואין כאו המקום להרחיב ולפרט.
נוסף שבסיכון ב"ה לא נדבק.

אגב, שאלתי רופאה נפרולוגית מעלה בעין כרם לגבי הדבקה של מושתלי כליה [קבוצת סיכון גבוהה מאוד בשל הדיכוי החיסוני, הסיכון הוא לא רק שידבקו מהר בגלל המערכת החיסונית המדוכאת אלא גם שהגוף לא יצליח להלחם כמו שצריך ויהיו סיבוכים, ע"ע הרב הבר זצ"ל] והיא אמרה לי שהיו להם לא מעט מושתלים שחלו בקורונה וחלק לא קטן מתוכם עברו את זה ב"ה בקלות עם מעט תסמינים או קצת מעבר אבל בלי סיבוכים קשים. היו כמובן גם אחרים שהסתבכו מאוד. אבל ב"ה לי אישית זה נתן המון תקווה.

חלילה לא
נו.
אני מכירה כמה אנשים בריאים ולא מבוגרים שנפטרו מהקורונה.
ולומר שרק אנשים מעם מחלות רקע נפטרו זו הכחשת האמת אבל ממש.
צעירים וטובים וביראים גם נפטרו.

ולגבי בעלי מחלות רקע שנפטרו עוד קודם הקורונה זה נכון שנפטרים אנשים כל שנה אבל לא בכמות הזו והמחלה הזו מדבקת הבה יותר משפעת רגילה. אין טען להתכחש לזה.
ואם בכל זאת למרות הכל בעלי מחלות רקע זה משהו שולי בשבילכם אז לא נותר לי אלא לאחל שלא תלמדו מה זה אומר באמת אף פעם.

קצת בושה לבני אדם לפני שפותחים פה.
אתם יודעים מה עוברים בעלי מחלות רקע בימים אלו?
אתם יודעים כמה חשש יש להם?
אתם מבינים שהם בפחד מוות בגלל כאלו שבהל שטות טוענים שהקורונה היא רק שפעת?
אתם יודעים כמה סבל הם סובלים?
אתם מבינים בכלל?

במחילה. הזהרו בכבודם של בעלי רקע רפואי שחייהם חי סבל גם כך ואתם בחצי הלשון שלכם מוסיפים להם. הכאב שלהם, הדמעות והצער עלולים לעמוד מולכם ומול שכמותכם ביום הדין.
דמעותיהם שוות זהב. כי לב נשבר ונדכא אלוקים לא יבזה.

לא יודעת מה זה הקו מסרים הזה שהבאתם כאן. אבל טרולים ואנשים שחושבים שהחיים הם משחק ושהקורונה היא רק שפעת לא חסר.
אבל מה? אני מכירה מישהי כזו.
למדה בדרך הקשה אחרי שכלתה, אישה צעירה ובריאה נפטרה מהקורונהץ

חלילה לא זלזלנו באנשים עם מחלות רקע, אבל גם לפני הקורונה אנשים נפטרו בגלל שפעות שהיו להם שהסתבכו להם עקב מחלה, וברצוני להסביר שיש המון אנשים שיש להם שפעת- אבל זה לא קורונה ואומרים להם שזה חיובי, והיו כמה סיפורים כאלו.
אנו אישית מכירים 2 שעשו בדיקה ועדיין לא שלחו אותה וחזרו אליהם להגיד להם שהם חיוביים, זה קרה ל2 אנשים מרכסים חרדים. בקיצור יש כאן משהו מעבר ל"אמינות" ו"תמימות" של משרד הבריאות, והמגמה היא לא תמימה כמו שאנשים חושבים.
כמובן שצריך להזהר לא להדביק אחרים וכו'...
ואנשים בריאים שנפטרו- במחילה אבל אנו מכירים אישית איש איחוד הצלה בארה"ב (דרך אגב, חמיו הוא שהפיץ את הנושא של הלבונה בארץ, ע"י פניה לשר הבריאות מר ליצמן) והוא העיד שרצחו ממש אנשים! והוא לא היחיד יש הרבה
אחיות שמעידות על זה והרבה סיפורים שלא הביאו להם לשתות ולאכול כמה ימים...
חוסר המודעות שלכם בנושא הזה לוקה בחסר.... וזה מה שהתכוונו- שרצחו אותם!

יש בוודאי שפעות גם בקיץ, שפעת היא תסמין של כל דלקת או וירוס שמסתובב, ואנחנו מותקפים באלפי וירוסים בכל רגע...
כמובן שבחורף יש הכי הרבה, ולכן יש את כל התעמולה- שמפרסמים מידי פעם שכל המדינה נלחצת מהחורף הקרב ובא ורוצים להיערך לקראת החורף, מדוע צריך להיערך לקראת החורף אם הקורונה אי לא תלויה בעונה?... כי הרבה מהבדיקות לא אמינות ומגמתיות...
תראו את ההודעה הקודמת ותבינו מה התכוונו.
יש פה כל כך הרבה אי דיוקים וחוסר היצמדות לעובדות, שאני לא יודעת מאיפה להתחיל להגיב :eek:

והרבה סיפורים שלא הביאו להם לשתות ולאכול כמה ימים...
חוסר המודעות שלכם בנושא הזה לוקה בחסר.... וזה מה שהתכוונו- שרצחו אותם!
כשבתי חולים קורסים, אנשים מתים מהזנחה.
זה מה שקרה בארצות הברית.
וכאן הבן שואל:
מה קרה שפתאום קרסו בתי החולים?
מה גרם לעומס הבלתי צפוי שהביא אנשים לשכב חסרי טיפול מינימלי במשך כמה ימים?

נערך לאחרונה ב:
ומדובר ב960,000 איש --קבוצת הסיכון שכוללת מבוגרים וגם צעירים....
ומסכימה איתך מאוד בכל מילה.
בגודלה של האוכלוסייה החרדית כאן במדינה.
כל מי שלא מבין למה אנשים לא אוהבים שהוא אומר 'זה בעיה רק של קבוצת סיכון' 'בלי קבוצת סיכון לא היינו דואגים' שייקח את ההודעות שלו, במקום קבוצת סיכון יכתוב חרדים.
יהיה לו מעניין.

נערך לאחרונה ב:
אם כבר הסיטו את נושא האשכול אני ארשה גם לעצמי
יש משהו גנטי בקורונה?
רואים משפחות עם כמה חולים קשה נפטרים ל"ע
חשבתי על זה גם כן, בדיוק השבוע. כמו שאמרת, רואים קשרים משפחתיים....
אנחנו יודעים על הקורונה מאד מעט,
אבל ממה שידוע ומוכר על גנטיקה - זה ידוע שהגנטיקה השונה בין אנשים גורמת לזה שכל אחד יגיב אחרת לאותו גורם סיכון,
וכמובן גנים דומים יכולים להגיב דומה.
אז כנראה שיש משהו באיך גנים מגיבים לקורונה.

אגב
ההגיון של הרופאים שונה קצת מההגיון שלנו
חולה סרטן בתקופת טיפולים כימותרפיים- חלה בקורונה
והרופאים בהדסה ממש לא התרגשו

אינני יודעת האם זה בגלל העובדה שהכימותרפיה היא פצצת אטום שנגיף הקורונה קטן עליה
או בגלל שבהעדר יכולת החיסונית - הגוף נאבק פחות בנגיף - והמאבק עצמו בנגיף מחליש עד מוות

ב"ה באמת עבר בקלות...

אני עם הנקיפות מצפון שלי יכלה להשתגע (אם אני אדבק ואדביק משהו שידביק משהו שיהרוג איזה משהו) אז אמרו לי את מה שכתבתי כדי שהרגע.
אני חושבת שמי ששומר על הוראות משרד הבריאות, ובנוסף נזהר במיוחד בקרבת אנשים מקבוצות סיכון - יכול להיות רגוע. אנחנו אחראים על ההשתדלות. התוצאות לא בידיים שלנו.
תמיד יש מקום לתפילה של ינזקו מאיתנו חלילה. ואנחנו לא רוצים להיות אלו שגורמים לצער, ודאי לא לאסון.
אך יש הבדל גדול בין מי שעושה את ההשתדלות הנדרשת ומי שלא.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה