אולי מידות סלים פיט ורגולראם אפשר לייצר
מידות יותר צפופות
נניח ילד רזה וגבוה שיהיה מידה וחצי כמו בנעליים
בול זה מה שרציתי לכתובלתינוקים בגיל 1/2 שנה עד שנה
סטים ארוך דק לקיץ - גם יום חול וגם שבתי
ממש לא היה בחנויות
לא רק חולצותבול זה מה שרציתי לכתוב
חולצות דק ארוך לא היה
בול.לא מבינה איך לא כתבו עד עכשיו
מכנסיים לילדים עד גיל 6-7 ללא כפתור אלא תיקתק או גומי
למה ילד בן 4 צריך להיאבק עם כפתורים בכל פעם שהוא הולך לשירותים???
כמה אני מחפשת ולא מוצאת מכנסיים בגזרה יפה ומצלחת- (לא טייץ או פוטר אלא מכנס תואם לילד בן 4 בחיידר)
ולא מוצאת
פשוט החליפו את החלק העליון לגומי זה מילא מכוסה בחולצה או לשים תיקתק במקום שזה יותר קל לפתוח ולסגור
מבחינתי קריטי!
אין כמו צבע לבן.שימכרו בנוסף גרביים סט בול לקולקציה (לא מחוברות לבגד וחייבים לקחת, אלא כאופציה)
או שיעשו שת"פ חנויות בגדים וגרביים לפני שמייצרים סחורות
סיוט להסתובב ולהתאים לכל בגד גרב מתאימה בול,
ולא תמיד אפשר למצוא את הגוון המדויק שמתאים לבגד
(אפילו רק קרם, אפור וכו'... יש סקאלה ענקית של גוונים
ואם הבגד בצבע קצת מעניין כבר קשה למצוא גרב מתאימה)
כל הנ"ל בעיקר אצל תינוקות שיש משחק רחב בצבעי הגרביים,
בגיל הבוגר כבר יש צבעים די קלאסיים ומוגדרים לגרביים
וואי כמה הסתבכתי עם בעיה הפוכה!לא מבינה איך לא כתבו עד עכשיו
מכנסיים לילדים עד גיל 6-7 ללא כפתור אלא תיקתק או גומי
למה ילד בן 4 צריך להיאבק עם כפתורים בכל פעם שהוא הולך לשירותים???
כמה אני מחפשת ולא מוצאת מכנסיים בגזרה יפה ומצלחת- (לא טייץ או פוטר אלא מכנס תואם לילד בן 4 בחיידר)
ולא מוצאת
פשוט החליפו את החלק העליון לגומי זה מילא מכוסה בחולצה או לשים תיקתק במקום שזה יותר קל לפתוח ולסגור
מבחינתי קריטי!
אני חושבת שגם אביזרי שיער מאוד כיף אם יש מתאים כמו קוקיות וכו'.דבר ראשון תודה לכולם
חוץ מזה, נראה לכם אביזרים נלוים לבגד יכולים ללכת? [לדוג': משקפי שמש תואמות לבגד/ מטרייה תואמת]
לגמריאולי זה רק אני אבל בכל אופן -
אני חושבת שאין מספיק בגדים שבתיים לתינוק (בן)
לבנות ראיתי מלאאא בכל חנות
לבנים ממש כמה בודדים
ומהכמה האלה צריך לבחור - קשה מאוד
היו גם חנויות שלבנים ראיתי ממש בגד /שתיים אולייי שלוש
ולבנות מפוצץץ
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים