דרוש מידע מה חסר לכם היום בבגדי ילדים?

• הוסף לסימניות
כל אחד בקשה את טעמה. בשביל מעצבת בגדים או מי שעוסקת בייבוא. נראה לי בלבל לגמרי האשכול הזה.
חלק רוצים רק סטים וחלק רק לא. חלק מידות גדולותעם שרוול קצר וחלק ארוך. בקיצור דברים סוגרים

• הוסף לסימניות
אם אפשר לייצר
מידות יותר צפופות
נניח ילד רזה וגבוה שיהיה מידה וחצי כמו בנעליים
אולי מידות סלים פיט ורגולר
כמו בבגדי גברים...

• הוסף לסימניות
לא מבינה איך לא כתבו עד עכשיו
מכנסיים לילדים עד גיל 6-7 ללא כפתור אלא תיקתק או גומי
למה ילד בן 4 צריך להיאבק עם כפתורים בכל פעם שהוא הולך לשירותים???
כמה אני מחפשת ולא מוצאת מכנסיים בגזרה יפה ומצלחת- (לא טייץ או פוטר אלא מכנס תואם לילד בן 4 בחיידר)
ולא מוצאת
פשוט החליפו את החלק העליון לגומי זה מילא מכוסה בחולצה או לשים תיקתק במקום שזה יותר קל לפתוח ולסגור
מבחינתי קריטי!

• הוסף לסימניות
כמו כן אוהבת להלביש גם לבנים קטנים בגילאי 3-6 חולצות חמודות ולא כל כך בוגרות
למשל חולצה בצבע אחיד עם רקמת דובדבן בצד למעלה
בגדים עם מתיקות ולא בוגרים וגבריים.....
מקווה שהצלחתי להסביר....

• הוסף לסימניות
ראיתי שלא כתבו וזה ממש מפריע לי, שלא היה כמעט בחנויות שמלות לילדות קטנות, הרוב ממש זה סרפנים וחולצת בסיס.
אז אני הייתי שמחה לשמלות קלילות ולבושות טוב ולא רחבות.

• הוסף לסימניות
שמלןת/ חצאיות לילדות קטנות שיכסו את הברך באמת, או לפחות שתהיה מכפלת מספיק ארוכה,
אני קונה היום לביתי לפחות 2 מידות יותר... בחנויות הכי "דוסיות" אחרת הברך לא מכוסה (שמלה עד הברך עצמה אינה ברך מכוסה, צריך 5-10 ס"מ יותר),
שהשמלה לילדות לא תהיה תהיה חצי שקופה תוך כביסה (עדינה עדינה) אחת...
עוד ס"מ אחד או שתיים לחולצות, כדי שלא כל הרמת כדור יראו בטן, זה לא רק לא צנוע זה מכוער ומוזנח
למי שמקפיד לא לברך/להתפלל מול ילדות לא צנועות מגיל 5 (ויש גם מגיל 3) - זה קריטי.

ועוד משהו, לילדות פעם היה חולצות בסיס בהרבה צבעים, היום אני מוצאת רק שחור/ לבן/ שמנת.

לבנים- קשה עד בלתי מציאותי למצוא היום בגדים לבנים ללא צבעים "נשיים": ורוד, בורדו, אדום, כתום, סגול....

• הוסף לסימניות
מידות לילדים מתוקים ושמנים.
שלא יצטרכו לקצר את הבגד להכניס את הכתף ולקצר שרוולים ממידות ענק. שיהיה כמה רוחבים לאותו אורך (כמו שיש בחו"ל בהרבה מקרים)

• הוסף לסימניות
כמה אני מחפשת ולא מוצאת מכנסיים בגזרה יפה ומצלחת- (לא טייץ או פוטר אלא מכנס תואם לילד בן 4 בחיידר)
ולא מוצאת
פשוט החליפו את החלק העליון לגומי זה מילא מכוסה בחולצה או לשים תיקתק במקום שזה יותר קל לפתוח ולסגור
מבחינתי קריטי!
בול.

• הוסף לסימניות
שימכרו בנוסף גרביים סט בול לקולקציה (לא מחוברות לבגד וחייבים לקחת, אלא כאופציה)
או שיעשו שת"פ חנויות בגדים וגרביים לפני שמייצרים סחורות
סיוט להסתובב ולהתאים לכל בגד גרב מתאימה בול,
ולא תמיד אפשר למצוא את הגוון המדויק שמתאים לבגד
(אפילו רק קרם, אפור וכו'... יש סקאלה ענקית של גוונים
ואם הבגד בצבע קצת מעניין כבר קשה למצוא גרב מתאימה)

כל הנ"ל בעיקר אצל תינוקות שיש משחק רחב בצבעי הגרביים,
בגיל הבוגר כבר יש צבעים די קלאסיים ומוגדרים לגרביים
אין כמו צבע לבן.
הכי יפה הכי פרקטי .

• הוסף לסימניות
אולי זה רק אני אבל בכל אופן -
אני חושבת שאין מספיק בגדים שבתיים לתינוק (בן)
לבנות ראיתי מלאאא בכל חנות
לבנים ממש כמה בודדים
ומהכמה האלה צריך לבחור - קשה מאוד
היו גם חנויות שלבנים ראיתי ממש בגד /שתיים אולייי שלוש
ולבנות מפוצץץ

• הוסף לסימניות
לא מתאים לדעתי להלביש ילדים בירושלים בכל אופן עם בגדים בסגנון בגד ים.. (ללא שרוול וללא מכנס..) חוץ מזה שלטעמי גזרת תחתון לילדה גבוהה בת שנתיים פלוס זה ממש מכוער..

• הוסף לסימניות
בלת"ק
שבבגדים של הבנות יהיה לכל שמלה/חצאית (אפילו אולי חולצה) כמה גזרות:
ארוך או קצר
רחב או צר
זה נוראי שאין למצוא בגדים לילדות מלאות ו/או נמוכות.
אפשר אפילו לשווק את זה יפה בקטלוג, שאצלכם הביגוד מתאים לכ-ו-ל-ם עם תמונות בהתאם...

• הוסף לסימניות
ולא מוצאת
מבחינתי קריטי!
וואי כמה הסתבכתי עם בעיה הפוכה!
הבן שלי מגיל 4 רצה רק מכנסיים עם כפצור וכל המכנסיים שמצאתי היו עם גומי.
והוא לא הסכים ללבוש בשום פנים ואופן מכנסיים עם גומי

• הוסף לסימניות
* חלוקי שבת לבנים גדולים - גילאי 7+ הם יושבים עם חולצות לבנות או עם בגדים בהירים וקצרים וכשיש מזגן אין למה להחליף כמו לקטנים יותר ולבנות כן יש חלוקים
* ווסטים לשבת לגילאי הבנים שהולכים חולצות לבנות - כמה שחיפשתי היה ממש מגוון מועט בעיקר מצאתי שרוול קצר
ואני חיפשתי ללא שרוול כי הם רוצים חולצה לבנה
* בגדים לתינוקים קצת יותר חיים יותר שובב לא מתכוונת לגינס אבל כן יותר ילדותי ולא הכל חלק עם איזה דוגמא קטנה ומסכנה שצריך לחפש בשרוול. הם ילדים!!
דק ארוך לתינוקים לשבת. המבוגרים לובשים ארוך הבנות צנועות עם גרביונים והתינוקים בדיוק הם עם קצר במזגנים
בשבת תמיד יש מזגנים בסעודות. צריך בגדים דק ארוך אלגנטי או לפחות סרבל עם חלק תחתון ארוך ומקסימום חולצה קצרה למעלה/נתון לבחירה
* שהבגדי דק ארוך יתאימו לסט של המשפחה
* שמלות לבנות מבדים יותר פרקטיים - בקיץ אנחנו ממש עובדות בכביסה. (זה על קצת מעלות/זה בלי מעלות/זה לייבש בצל/בשמש. עם להשפריץ חומר מקדים/בלי...)
תודה רבה
לגבי האביזרים המשלימים לדעתי זה יכול ללכת למשל בבגדי בנים קצרים שאז רוצים לתמונות חלאקה משהו מגניב
לדעתי יותר מזה לא כ"כ ישלמו
וכן זאת שרשמה על צבעי הגרביים
בקטלוג הכל נראה מושלם כי מתקנים את הצבעים
אבל אם היו מוכרים בחנויות הבגדים גרביים בצבע מתאים נראה לי שזה יילך
בהצלחה

• הוסף לסימניות
לא יודעת אם כתבו לפני אבל לי קשה למצוא בגד שבת לבת 1.5 -2 כאילו יש רק או חלק אחד עם סיומת קצרה של טיטול ואני לא אוהבת היא כבר מידי מגודלת לזה או שמלה, שגם לא אוהבת כי היא מידי קטנה בקיצור הייתי רוצה יותר סטים שתואמים תינוקת בגיל הביניים הזה של בין גודל של תינוק לגודל של ילדה

אולי זה רק אני אבל בכל אופן -
אני חושבת שאין מספיק בגדים שבתיים לתינוק (בן)
לבנות ראיתי מלאאא בכל חנות
לבנים ממש כמה בודדים
ומהכמה האלה צריך לבחור - קשה מאוד
היו גם חנויות שלבנים ראיתי ממש בגד /שתיים אולייי שלוש
ולבנות מפוצץץ
לגמרי
גם אני שמתי לב לזה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת