נכתב ע"י grafix;1472665:אחיינית ראשונה, בד״כ כמו לחתונה של אחותך (כך לפחות היה בחתונה שלי...)
נכתב ע"י goodies;1472966:זה שייך לשנות הקוקוס...![]()
נכתב ע"י מאסטר;1472936:היה לי לפני כמה שבועות חתונה של אחיינית ראשונה, אכן לבשתי בגד חגיגי מאד אך לא יותר מידי (כזה שאלבש בחגים, אך לא שבת שבת)
אין לי בנות, אך גיסתי הלבישה לבנות שלה שמלות יפות בסגנון של ארועים, אך לא מידי, לא נפוחות וכאלה...
לבנים הלבשתי אפודות יפות מ"בנים"
מזל"ט!
נכתב ע"י ניקול;1473131:אני לא יותר מידי מתרגשת
(לא כרגע, בכל אופן, אם כי ברור לי שבחתונה עצמה אני אהיה בעננים מרוב התרגשות!!)
ואני מטבעי פרקטית ולכן מחפשת בגד שיהיה שימושי גם אחר כך
גם עבורי וגם עבור הילדות
בפירוש לא רוצה שמלת שיפון ארוכה מהסגנון שמשכירים!
בקיצור
אני פשוט אצא לי השוקה ,סליחה, העירה
ואחפש לנו משהו יפה וזהו
![]()
חשבתי שאת קונה הכל באליאקספרסנכתב ע"י ניקול;1473131:בקיצור
אני פשוט אצא לי השוקה ,סליחה, העירה
ואחפש לנו משהו יפה וזהו
![]()
נכתב ע"י ניקול;1472606:ב"ה, חתונה של אחיינית ראשונה!
מה לובשים?? הרי צריך חגיגי, אבל לא יותר מידי, אה?
והבנות שלי? (בנות הדודות הנרגשות)
אשמח לעצות![]()
נכתב ע"י goodies;1472966:זה שייך לשנות הקוקוס...![]()
אז מה? למה אי אפשר לרדת? התחייבת משהו למישהו? כל אחד מביןם שבחתונה ראשונה מתרגשים יותר.נכתב ע"י bachrach;1472978:קחי בחשבון שאם המשפחה גדולה
יהיו לך בעתיד בעז"ה כמה אירועים כאלו בשנה
ואם מתחילים בגדול אי אפשר לרדת אחר כך.
לא יודעת באיזו משפחה את חיה, אבל תדעי לך שלא אצל כולם זה כך.נכתב ע"י efrat1;1473048:ככה זה, בחתונה של אחיינית ראשונה מתרגשים כמו חתונה של אח...
באחיינית העשירית עושים טובה ומגיעים,
באחיינית ה26 שוכחים בכלל מהחתונה...
נכתב ע"י מזל בן הרוש;1473687:מסכימה עם חני לגמרי.
זה מאד תלוי במשפחות.
במשפחה של בעלי שהם בסך הכל בכל הבני דודים 15 ילדים.
כל חתונה של בת או בן דוד. זה כמו אחות.
שמלות מפוארות, תסרוקות, חליפות. הכל בכל מכל.
בצד שלי - אחיינים שלי עוד לא חיתנו, אבל הבר מצווה של אחיין שלי היתה חתונה בקטן..
אז עד האחיינים אני מאמינה שזה יהיה לפחות כמו אחות..![]()
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים