הכנסת אישרה בקריאה שנייה ושלישית את הצעת החוק להגבלת ההפגנות בזמן סגר מלא. 46 ח״כים תמכו בהצעה ו-38 התנגדו. ההצבעה נערכה ב-4.30 לפנות בוקר.עוד לא הועברה בכנסת
רק אושרה לחקיקה
אני נסעתי ולא שאלו אותי ביכלל!!!מישהו נסע באוטובוס פנימי בתוך ירושלים ושאלו אותו לאן נוסע?
יש יותר אכיפת בשעות הבוקר ואחרי צהריםאם אנחנו רוצים לצאת, ולקחת סיכון.
איזה שעות יש יותר אכיפה?
עדיף לצאת בלילה/צהריים? באיזה שעה יש סיכוי יותר גדול לא להיפגש עם שוטרים??
רשמית את צודקתכרגע אין צורך באישור "עובד חיוני".
אני התקשרתי לפיקוד העורף לבקש אישור (אחיין שלי אלרגי לכל סודי הבשר, מלבד הודו, ואחותי לא מצא כנפיים וחזה הודו במודי"ע, רק בשערי רווחה. אני צריכה שמישהו יעביר לה לחג). הפקידה טענה שאין כזה דבר אישור. לומר לשוטר שזה מזון לצורך בריאותי, ואם יש אישור שהאחיין אלרגי- עוד יותר טוב. שום תז ושום אישורהבנתי שאפשר להתקשר ל-104 ולומר את סיבת הנסיעה, אם הם טוענים שמוצדקת - הם מזינים אישור למערכת על הת.ז. ואין צורך באישור כתוב
לא ניסיתי אישית
הם בהחלט מעכבים יותר מבודדיםשמתי לב שכשזה בודדים הם לא עושים עסק...
אני אישית יצאתי מחוץ לעיר עם עוד שתיים איתי אמרתי להם שזה לצורך בריאותי ולא עכבו אותי...
תעשו חשבון אם שווה לקחת את הסיכון מה שבטוח שלבודדים הבנתי שלא עושים כלום...
יש אישורים מטעם הישיבה להחזרת בחורים.להחזיר בחור ישיבה לבית (לאחר בדיקה שלילית).
אפשר להסתמך על הדיווחים של ה"וויז"?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים