קורונה מה מצב המחסומים? זה רציני?

הכי מצחיק שנסעתי באוטובוס והיה פקק ענק בגלל מחסום..אז הנהג אומר רוצים לעשות את המחסומים בשביל עצבן את הנהגים.......והוא פשט מצא קיצור דרך ונסעבדרכים לא דרכים העיקר לא לעמוד בפפק ולהיתקע במחסומים....

עוד לא הועברה בכנסת
רק אושרה לחקיקה
הכנסת אישרה בקריאה שנייה ושלישית את הצעת החוק להגבלת ההפגנות בזמן סגר מלא. 46 ח״כים תמכו בהצעה ו-38 התנגדו. ההצבעה נערכה ב-4.30 לפנות בוקר.

למעשה למשטרה אין כרגע ענין 'לתפוס על חם', המטרה היא לשמור על הסגר ושכמה שפחות אנשים יסתובבו.
יתכן שבהמשך כשיראו שיותר מדי אנשים הולכים לעזור לסבא וסבתא וכו' הם יקשיחו.

מישהו נסע באוטובוס פנימי בתוך ירושלים ושאלו אותו לאן נוסע?

זהירות. חברה שלי נסעה אתמול לקניות מעיר לעיר, לבעלה היה אישור ולמרות זאת היא נקנסה מכיוון שהאישור היה רק על שמו!

אם אנחנו רוצים לצאת, ולקחת סיכון.
איזה שעות יש יותר אכיפה?
עדיף לצאת בלילה/צהריים? באיזה שעה יש סיכוי יותר גדול לא להיפגש עם שוטרים??

אנחנו נסענו היום בצהריים באוטובוס מבית שמש לירושלים
עבר חלק השוטרים עמדו והסתכלו בשעמום על הרכבים הנוסעים

כרגע אין צורך באישור "עובד חיוני".
רשמית את צודקת
אבל העובדה היא שביקשו ממנו להציג כזה אחד.

המחסומים זה עניין של מזל הם בודקים מידי פעם מדגמית.
ומתבייתים בעיקר על רכבים עם יותר משלושה נוסעים

הבנתי שאפשר להתקשר ל-104 ולומר את סיבת הנסיעה, אם הם טוענים שמוצדקת - הם מזינים אישור למערכת על הת.ז. ואין צורך באישור כתוב
לא ניסיתי אישית
אני התקשרתי לפיקוד העורף לבקש אישור (אחיין שלי אלרגי לכל סודי הבשר, מלבד הודו, ואחותי לא מצא כנפיים וחזה הודו במודי"ע, רק בשערי רווחה. אני צריכה שמישהו יעביר לה לחג). הפקידה טענה שאין כזה דבר אישור. לומר לשוטר שזה מזון לצורך בריאותי, ואם יש אישור שהאחיין אלרגי- עוד יותר טוב. שום תז ושום אישור

שמתי לב שכשזה בודדים הם לא עושים עסק...
אני אישית יצאתי מחוץ לעיר עם עוד שתיים איתי אמרתי להם שזה לצורך בריאותי ולא עכבו אותי...
תעשו חשבון אם שווה לקחת את הסיכון מה שבטוח שלבודדים הבנתי שלא עושים כלום...

ה
שמתי לב שכשזה בודדים הם לא עושים עסק...
אני אישית יצאתי מחוץ לעיר עם עוד שתיים איתי אמרתי להם שזה לצורך בריאותי ולא עכבו אותי...
תעשו חשבון אם שווה לקחת את הסיכון מה שבטוח שלבודדים הבנתי שלא עושים כלום...
הם בהחלט מעכבים יותר מבודדים
בעיקרון אסור ליסוע יותר מ2
אלא אם כן זה משפחה גרעינית

למה לחפש לצאת, תהנו בבית.
אם זה לא חיוני אז למה????????
מה לעשות שיש מחסומים,יש אנשים שזקוקים להם בשביל להציל את הבריאות שלהם ולמנוע הדבקה רצינית.
אגב,אני לא שוטרת..זו דעתי.
פשוט היום נכספתי לאנשים בעלי סיכון שמחפשים פתרונות וזה מפוצץ.

בלת"ק
החל ממחר: מחסומי הסגר יוסרו מהכבישים
החל ממחר בבוקר מתכוונת המשטרה להסיר את המחסומים שהוצבו ברחבי הארץ וגרמו לפקקי ענק ולהשיבם בשעות הלילה | במקומם, יסיירו אופנועי אגף התנועה ויעצרו רכבים באופן אקראי ויתשאלו את הנהגים למטרת נסיעתם (כל רגע)

למישהו יש מושג מה האכיפה לגבי רכבות,
האם יש שטרים ברציפים או משהו כזה............

להחזיר בחור ישיבה לבית (לאחר בדיקה שלילית).
אפשר להסתמך על הדיווחים של ה"וויז"?
יש אישורים מטעם הישיבה להחזרת בחורים.
(אני יודעת שהיה תקף מלפני יום כיפור עד יום אחרי, אבל אולי עדיין יש..)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה