התייעצות מה עושים עם שכנים שפותחים ולוקחים דברי דואר חשובים וחסויים

מצב
הנושא נעול.
כאחד שסבל בעבר מגניבת דברים מהדואר - לא ברמה הכרונית שמצוירת כאן.............
נעזרתי במצלמה קטנה ופשוטה שמתעדת שעות ניסנו לעקוב אחרי השעות שבהם מתרחש האירוע עקבנו במצלמה
ולאחר הזהוי התברר שזה ילד משעומם, פנינו להוריו והכל בא על מקומו, כאן זה נשמע אחרת לגמרי
אבל בכל מקרה לדעתי אם יש לכם תיעוד כל מילה שתגידו אחרי זה הוא יתייחס אליכם אחרת, בפרט שאתם אומרים שהוא הסמיק שראיתם אותו
המון הצלחה

כאחד שסבל בעבר מגניבת דברים מהדואר - לא ברמה הכרונית שמצוירת כאן.............
נעזרתי במצלמה קטנה ופשוטה שמתעדת שעות ניסנו לעקוב אחרי השעות שבהם מתרחש האירוע עקבנו במצלמה
ולאחר הזהוי התברר שזה ילד משעומם, פנינו להוריו והכל בא על מקומו, כאן זה נשמע אחרת לגמרי
אבל בכל מקרה לדעתי אם יש לכם תיעוד כל מילה שתגידו אחרי זה הוא יתייחס אליכם אחרת, בפרט שאתם אומרים שהוא הסמיק שראיתם אותו
המון הצלחה
מדובר באדם שמחתן ילדים

מדובר באדם שמחתן ילדים
אני לא יחזור על הקלישאה שהוא מסכן וכו' כל התיאורים שנאמרו כאן..........
זה לא משנה התוארים והסיבות לדעתי אם יהיה בידכם תמונה בשיחה נעימה פשוטה וקלה הוא לא ירצה להמשיך בזה.

שכנים שלנו כתבו מודעה זועמת מאוד על כך שמי שגונב את העיתון אין לו מחילה וכו'
ואז אני מגיע הביתה ורואה לתדהמתי עיתון לא מוכר
מתברר שהילד הקטן חוזר מהחיידר ועל הדרך בתחושת אחריות אוסף את הדואר...

שכנים שלנו כתבו מודעה זועמת מאוד על כך שמי שגונב את העיתון אין לו מחילה וכו'
ואז אני מגיע הביתה ורואה לתדהמתי עיתון לא מוכר
מתברר שהילד הקטן חוזר מהחיידר ועל הדרך בתחושת אחריות אוסף את הדואר...
לפעמים צריך לבדוק מהיכן באה לו תחושת האחריות הזו..........................

אנשים כאן מגיבים בכיף ובהומור,
ורק לי משום מה הדברים גורמים לבחילה,
לא מצליח להאמין שאדם נורמטיבי פותח מכתבים של שכניו, זה נראה לי מקרה דחוף לפסיכיאטר (וגם הדוגמה של ה'צנזורה', שמישהו פותח מכתבים מסוימים שאולי יש בהם חומר 'לא לרוחו' שהזכיר כאן מישהו פשוט דוחה ומגעיל).

נשמע כמו מחלת נפש.
כנראה כדי להתייעץ עם פסיכולוג, לפני שמדברים איתו ישירות...
כל העצות שהוזכרו לעיל, כמו לשים מכתבים עם תוכן מזעזע, לא יועילו.
כי אפילו אחרי שהוא ראה אותך , הוא מממשיך לחטט...
אולי הוא מתוסבך...
אולי הוא סובל מאובססיה...
צודק 100% הרי אפילו תיבת דואר שלנו בקושי מעניין אותנו, אז למה שיעניין למישהו תיבת דואר של שכן, אם זה לא מחלת נפש טהורה ?!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה