זה מה שרציתי לכתובמארז שוקולדים \סוכריות,
העיקר להראות שאת איתה בכאב ובאכזבה, וכמובן בתפילה....
ודאי שכן! למה לא לקנות?אבל מי אמר שנכון לקנות
מי אמר שזה יגרום לה לא להיות שבורה
סליחה אם פגעתיודאי שכן! למה לא לקנות?
לא מספיק צפתה למשהו ולא קבלה גם מתנה קטנה כהשתתפות לא?
אני עברתי בדיוק לפני 4 שנים לידה שקטה
קנו לי דברים אישיים מפנקים לחורף
כרבולית שווה, כרית חימום במקרוגל... לדעתי אלו דברים שמחממים את הלב,
אישיים ולא קשורים דווקא לתינוקות. שוקולד גם תמיד יתקבל טוב
לדעתי עושה את זה הרבה יותרלקחת יום חופש
ולצאת אתה לים
חלילה לא נפגעתיסליחה אם פגעתי
לא התכוונתי רק מתנה. כמובן השתתפות והקשבהמחוויותיי ההרגשה שמתנה זה סוג של לצאת ידי חובה
אפשר גם מתנה
www.prog.co.il
לא לשכוח שהיא באמת יולדת!לדוג' שוקולדים עלול לעשות קונוטציה של לידה שמחה, ויולדת רגילה..
לגמרי.השתתפות כנה והבנה שהעומד מולי לא מדמיין שהוא מבין אותי (גם אם הוא עבר משהו דומה)
זה נכון מאד מאד. אבל:שנם כמה מאמרי אמונה שעזרו
כי לפעמים עדיף לא לומר מאשר לומר. צריך לדעת מאד איך ומה לומר.תלוי בעיקר באומר ובצורה
גם כאן צריך רגישות רבה.עות של הקשבה של חברים
וואו בול כך הרגשתי!!כי חוץ מהשבר והכאב החותך והצער האינסופי, היא גם יולדת.
שעות של הקשבה של חברים
גם כאן צריך רגישות רבה.
יש כאלו שרוצות לשתף, יש כאלו שצריכות את השקט ומעדיפות שלא לשתף, הן מוצפות מידי.
(אלו שהתקשרו פעם אחת שאני אדע שהם זמינים אבל אז הם לא חפרו)
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: דיתוש, עזר כנגדו, -אפרת- ועוד 25 משתמשים28 //