נכתב ע"י אלי אלימלך;571285:רבי חיים היקר,
מה לעשות והתקלות הנקודתיות של רימון הפכו לתקלה אחת גדולה גורפת הנמשכת על פני זמן רב.
אני משתמש גם בנתיב, וגם ברימון, רימון קווי, וגם בתוכנת רימון (אויש, ליזכר בזה)!
רימון מאטה את הגלישה בהגזמה, מתערבת במקרים לא לה, המענה הטלפוני זוועתי, שירות שאגד יכולה להתגאות לעומתם....
'נתיב' לעומת זאת, יושבת לה חבויה בצד המחשב, קטלנית וחכמה. לא מתערבת כלל, אפס בעיות (המקום היחידי שלעיתים בעייתית זה בגוגל דוקס, אבל גם רימון אותו סיפור..) לא שומעים אותה בכללללל רק כשלוחצים בטעות על לינק 'לא לעניין'....
נכתב ע"י מי;570870:גם אני מרוצה בהחלט מהשרות של נתיב, אם כי הם סוגרים גם הרבה אתרים "תמימים". ערכים, הדברות, שופר וכו' - כל אלו סגורים. למה? לא נראה לי שיש סיבה מיוחדת.
ברעיון נראה לי שאתההבדל ניתן להגדיר כך: בנתיב הכל סגור חוץ ממה שלא, וברימון הכל פתוח חוץ ממה שלא.
נכתב ע"י חני 100;571427:אף אחד מכאן לא משתמש ב"מורשת"? לי יש מורשת לאחר שקודם היה לי רימון (לא אתרוג) והכל נוסע חלק! משהו יודע להסביר לי מה היתרון של אתרוג על מורשת?
נכתב ע"י אברהם;571457:במורשת דרגת החסימה הכי פתוחה - אינטרנט רגיל
ברימון גם המסלול הפתוח ביותר, מסונן מהבעיות העיקריות של האינטרנט (אתרים שמהם גם הורים חילונים לחלוטין (במידה והם שפויים) לא ייתנו לילדים שלהם לגלוש שם)
בעבר היו הרבה בעיות לנתיב,נכתב ע"י yochi000;571433:כבר שמתי לב יותר מפעם אחת שאתה כנראה מקבל דיבינדים מנתיב...
כאילו דא? לנתיב אין בעיות??? אוהו כמה בעיות היו לי בנתיב עד שהחלפתי אותם סוף סוף ברימון. ואני לא היחידה.
כמעט כל מי שגולש בנתיב מקבל מהם הרבה מעבר למה שמגיע לו, הן מבחינת שירות והן מבחינת יחס ואף בדברים שלא שייכים לנתיב. כ''א מוזמן להכנס לפורום של נתיב ולראות את העזרה והשירות היחודי שניתן לנתיבים.נכתב ע"י yochi000;571433:כבר שמתי לב יותר מפעם אחת שאתה כנראה מקבל דיבינדים מנתיב...
נכתב ע"י שלמה;571590:יש כאן היסחפות מסויימת.
נפילות של אתרים יכול להיות אצל כולם, כולל בזק וסלקום.
נכתב ע"י דשא;571584:לא נכון.
יש מורשת לציבור הדתי ובו יש אפשרות רק עד רמה 5 שזו רשימת אתרים שלילית (מקילה)
אבל ברור שזה בלי השוואה לאתרוג או נתיב מבחינת החסימה- באתרוג החסימה היא ממש הרמטית, אין מצב שתגיע לאתר שהוא "קצת פחות" .
נכתב ע"י שמח לעזור;571669:לא מוכר לי נפילות של שום דבר. יש לי תשתית בזק+018 ספק+נתיב.
נכתב ע"י שלמה;571737:לא לפני הרבה זמן אי אפשר היה להוציא שיחות בסלקום .
כנ"ל היה גם בבזק. מה שכן, קבלנו פיצוי על העוגמת נפש.
גם בחברות גדולות תקלות יכולות להיות.
נכתב ע"י אברהם;571729:אינני מכיר את מורשת, רק ציטטתי מתוך האתר שלהם:
ראשי -> לקוחות פרטיים -> אינטרנט -> שירותים ופתרונות -> מורשת
פרטים נוספים:
שירות סינון אתרים ותכנים לא רצויים מאפשר גלישה באינטרנט ללא סכנת חשיפה לתכנים בלתי הולמים.
השירות מגיע עם ממשק ניהול ידידותי פשוט וקל המאפשר לך לבחור את רמת הסינון המתאימה לך:
1. חסימת גלישה מלאה
זוהי דרגת הסינון הגבוהה ביותר, והיא מאפשרת שימוש בתיבת דואר אלקטרונית בלבד.
2. גלישה לרשימת אתרים אישית בלבד
דרגת סינון זו מאפשרת במקביל לשימוש בתיבת דואר אלקטרונית, גם כניסה לאתרים שהוגדרו על ידך.
3. גלישה לרשימת אתרים שנבדקו ע"י חברת מורשת
דרגת סינון זו מאפשרת שימוש בתיבת דואר אלקטרונית, וכן בגלישה לרשימת אתרים מיוחדים שאושרו על ידי רבנים ובתי מדרש הפועלים במסגרת
שירות מורשת.
4. חסימת גלישה מחמירה לרשימת אתרים שליליים
דרגת סינון זו מאפשרת גלישה לכל אתרי האינטרנט מלבד רשימת אתרים שליליים או אתרים המכילים בחלקם תכנים שליליים שאינם מתאימים לרוח
היהדות
5. חסימת גלישה לרשימת אתרים שליליים
דרגת סינון זו מאפשרת שימוש בתיבת דואר אלקטרונית, יצירת רשימת אתרים לבנים, וגלישה לכל אתרי האינטרנט למעט רשימת אתרים בעלי תכנים
תכנים לא הולמים, לרבות אתרים בעלי תוכן פורנוגראפי, אלימות, הימורים, שטנה וסמים.
6. גלישה חופשית
רמה זו פותחת את האינטרנט לגלישה חופשית ללא סינון כלל
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים