קורונה מודל הרמזור - השוואת נתוני תחלואה לסימון ערים (ענייני!)

מה אתה רוצה לדעת? אולי יהיה לי זמן בהמשך הערב
סטטיסטיקה של התחלואה מפולח לפי שכונות - כמה חולים פעילים, קצב עליה, אחוז חיובים וכו'. כמה שיותר נתונים יותר טוב.
המטרה לבדוק האם יש הבדל בין שכונות בבני ברק ברמת התחלואה. והאם בעיקרון יש איזורים בבני ברק שיכולים להיות עם ניקוד נמוך יותר לפי הרמזור
יש"כ

סטטיסטיקה של התחלואה מפולח לפי שכונות - כמה חולים פעילים, קצב עליה, אחוז חיובים וכו'. כמה שיותר נתונים יותר טוב.
המטרה לבדוק האם יש הבדל בין שכונות בבני ברק ברמת התחלואה. והאם בעיקרון יש איזורים בבני ברק שיכולים להיות עם ניקוד נמוך יותר לפי הרמזור
יש"כ
עבודה קשה מידי. מצטער!
אני יכול לעשות כמו שעשיתי לרמות באשכול הזה.

זה הקישור

וזה הקודים העיר 6100 שכונות לפי הרשימה
@דיוק רב
תודה רבה על כל המאמצים וההסברים.
אם אפשר להסביר בקצרה איך מחפשים במאגר מידע הזה בקישור שצירפת. מה כל עמודה אומרת?
זה מה שלי זה מביא...איך ממשיכים מכאן?
1599682406550.png

@דיוק רב
תודה רבה על כל המאמצים וההסברים.
אם אפשר להסביר בקצרה איך מחפשים במאגר מידע הזה בקישור שצירפת. מה כל עמודה אומרת?
זה מה שלי זה מביא...איך ממשיכים מכאן?
צפה בקובץ המצורף 724913

אני הורדתי לאקסל, יותר נח

town_code - היא קוד עיר, ירושליים 3000, בני ברק 6100
אח"כ יש עמודה שירדה לי בלי כותרת - קוד השכונה.
Date - תאריך, יש כאן נתונים מההתחלה לכל יום שורה

אח"כ יש עמודות מספרים - כולם מצטברות מההתחלה,
בשביל לדעת כמה היה באותו יום צריך להוריד את הכמות של היום הקודם,
לכל עמודת מספר יש גם עמודה נוספת של אינדיקציה האם היו חדשים באזור באותו יום.

עמודות המספרים הם: מספר בדיקות, מספר מאומתים, מספר מחלימים, מספר מאושפזים, ומספר מתים.

הנה של בני ברק

ובשביל לדעת את הקודים של הרחובות צריך עוד קובץ, מצורף בזה גם.

וגם עוד עדכון על הרמזור של היום
בלי הרבה שינויים

קבצים מצורפים

• בני ברק שבוע.xlsx
    KB 13.8 · צפיות: 63
  • מפתח-רחובותיים.xls
    KB 480.5 · צפיות: 124
הנה של בני ברק

ובשביל לדעת את הקודים של הרחובות צריך עוד קובץ, מצורף בזה גם.

וגם עוד עדכון על הרמזור של היום
בלי הרבה שינויים
תודה
מה שברור מהקובץ שיש איזורים מסויימים שלא נבדקים בכלל, לפי מס' המאומתים הנמוך
קשה להסיק מהקובץ הזה את מס' המאומתים לפי המדד של 10,000 כי אין מידע כמה תושבים יש בכל שכונה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה