- הוסף לסימניות
מישהו יכול לעשות טבלה מסודרת לפי שכונותזה הקישור
וזה הקודים העיר 6100 שכונות לפי הרשימה
אני לא מסתדר עם זה
מישהו יכול לעשות טבלה מסודרת לפי שכונותזה הקישור
וזה הקודים העיר 6100 שכונות לפי הרשימה
מה אתה רוצה לדעת? אולי יהיה לי זמן בהמשך הערבמישהו יכול לעשות טבלה מסודרת לפי שכונות
אני לא מסתדר עם זה
סטטיסטיקה של התחלואה מפולח לפי שכונות - כמה חולים פעילים, קצב עליה, אחוז חיובים וכו'. כמה שיותר נתונים יותר טוב.מה אתה רוצה לדעת? אולי יהיה לי זמן בהמשך הערב
עבודה קשה מידי. מצטער!סטטיסטיקה של התחלואה מפולח לפי שכונות - כמה חולים פעילים, קצב עליה, אחוז חיובים וכו'. כמה שיותר נתונים יותר טוב.
המטרה לבדוק האם יש הבדל בין שכונות בבני ברק ברמת התחלואה. והאם בעיקרון יש איזורים בבני ברק שיכולים להיות עם ניקוד נמוך יותר לפי הרמזור
יש"כ
מה שאתה יכול, לא התכוונתי להטריחעבודה קשה מידי. מצטער!
אני יכול לעשות כמו שעשיתי לרמות באשכול הזה.
@דיוק רב
תודה רבה על כל המאמצים וההסברים.
אם אפשר להסביר בקצרה איך מחפשים במאגר מידע הזה בקישור שצירפת. מה כל עמודה אומרת?
זה מה שלי זה מביא...איך ממשיכים מכאן?
צפה בקובץ המצורף 724913
drive.google.com
תודההנה של בני ברק
ובשביל לדעת את הקודים של הרחובות צריך עוד קובץ, מצורף בזה גם.
וגם עוד עדכון על הרמזור של היום
בלי הרבה שינויים
נוסחת רמזור מקובעת.xlsx
drive.google.com
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים