- הוסף לסימניות
יש למישהו מודעת מאורסים מעוצבת?
תודה רבה
תודה רבה
זה גמח שמעצב מודעות מאורסים
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
--
![]()
יש ללחוץ על התמונה ולבחור.
שלחו לנו מייל חוזר ובו-
שם החתן | שם הכלה
אב החתן | אב הכלה
ישיבת החתן | סמינר הכלה
עיר החתן | עיר הכלה
מאורשים/מאורסים
אור ל____
מספר המודעה שבחרתם.
מזל טוב
בלי קשר צרפתי לך מודעה
אשמח שתכיני לי שלטזה גמח שמעצב מודעות מאורסים
--
![]()
שלחו לנו מייל חוזר ובו-
שם החתן | שם הכלה
אב החתן | אב הכלה
ישיבת החתן | סמינר הכלה
עיר החתן | עיר הכלה
מאורשים/מאורסים
אור ל____
מספר המודעה שבחרתם.
מזל טוב
בלי קשר צרפתי לך מודעה
אשמח שתכיני לי שלט
שמואל בן עזרא
ישיבה ברכת ישראל
עכו
מרב אייזן
סמינר נתיבות הדסה
ביתר עילית
מאורסים
בשעה טובה ומוצלחת אור כז' כסלו תשפ"ד
גמני הכנתיאשמח שתכיני לי שלט
שמואל בן עזרא
ישיבה ברכת ישראל
עכו
מרב אייזן
סמינר נתיבות הדסה
ביתר עילית
מאורסים
בשעה טובה ומוצלחת אור כז' כסלו תשפ"ד
תודה רבה אין מילים!!! רק בשמחות
אני רוצה גם את יכולה לשלוח לי ואני אכתוב את שמות
מה השמות?אני רוצה גם את יכולה לשלוח לי ואני אכתוב את שמות
גמאני רוצה, יכולה לשלוח לי קובץ לעריכה?
ניתן להעביר לכולםגמאני רוצה, יכולה לשלוח לי קובץ לעריכה?
הגמ"ח הזה עדיין פעיל?זה גמח שמעצב מודעות מאורסים
--
![]()
שלחו לנו מייל חוזר ובו-
שם החתן | שם הכלה
אב החתן | אב הכלה
ישיבת החתן | סמינר הכלה
עיר החתן | עיר הכלה
מאורשים/מאורסים
אור ל____
מספר המודעה שבחרתם.
מזל טוב
בלי קשר צרפתי לך מודעה
ניתן לרשום דרך הקישור הבא את השמות ויוצאת אוטומטי מודעה צבעונית ומעוצבת:הגמ"ח הזה עדיין פעיל?
www.prog.co.il
תודהניתן לרשום דרך הקישור הבא את השמות ויוצאת אוטומטי מודעה צבעונית ומעוצבת:
![]()
מזל טוב! - מאורסים - מזל טוב!!! מודעות מאורסים - מתעדכן>>>
אירסתם? סגרתם שידוך? מזל טוב מאורסים! כאן תוכלו לפרסם בחינם מודעות מאורסים, ולשתף את הבשורה בתוך רגע לכל מכריכם! ניתן למלאות את הטופס למטה, ומיד תקבלו מודעה מעוצבת שתתפרסם כאן בפורטל החרדי, וכך תהיה לכם מודעת מאורסים להורדה, תוכלו גם להדפיס שלט מאורסים. חברים מתארסים? רוצים להיות מעודכנים...www.prog.co.il
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //