דרוש מידע מזכירי קלפי לבחירות ה22

מצב
הנושא נעול.
למה?!
כן קיבלו קישור ששם קובעים תאריך ושעה?
אני באשדוד, קיבלתי קישור למייל. כשנכנסתי זה לא נתן לקבוע ואז הם התקשרו אלי טלפונית לקבוע לי. הם אמרו שזה רק דרכם ולא דרך האתר.
יכול להיות שרק באשדוד זה ככה.

למזכירים שהיו בבחירות הקודמות. לפני שבועיים בערך.
טוב זה גם לי היה
ועוד לפני הראיון היה דפים על הקיר עם זמני שיבוץ להדרכה פרונטלית
אולי רק איפה שאני זה היה ככה

גם לי היה ככה, במייל קיבלתי קישור עם אפשרות לקביעת פגישה

זה מה שמופיע לי
בחירות.png

אני קיבלתי קישור וכשאני נכנס אין לי אפשרות לקבוע
מוזר. יודע על עוד כמה שלא יכולים עדיין לקבוע. איזה וועדה אתה?
גם אני קיבלתי קישור וזה לא נתן לי לקבוע זמן להדרכה באמצעותו.
אחרי כמה ימים התקשרו אלי בעצמם מהוועדה וקבעו לי זמן להדרכה.
הם אמרו לי שזה נעשה רק דרכם ולא באמצעות האתר.
מדובר על העיר אשדוד שמשוייכת למחוז אשקלון.

אני בועדת רמלה לוד

היום קיבלתי לתא קולי איזשהוא קוד להזין באתר
יש לזה קשר לוועדת הבחירות?
יש לי ראיון ביום חמישי

זה מערכת לקביעת הדרכות וקורסים
אבל לפני ההדרכה הפרונטלית אמור להיות לכם עוד לומדה דרך האתר הזה ועוד מבחן ורק לאחר מכן יהיה אפשר לקבוע הדרכה פרונטלית (בכ"א ככה זה היה פעם שעברה)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה