- הוסף לסימניות
נכוןזה רק לחדשים
נכוןזה רק לחדשים
או כל הוכחה אחרת על בעלות של חשבון הבנקאמרו כאן שצריך להביא צ'ק ?
עדיין אני לא מבין למה אין שםכן, בתוספת טופס מילוי חשבון הבנק, שצריך להוריד אותו מהאתר להדפיס ולמלאות, ולחתום רק שם לעיני המראיינים.
לא ברור למה לא יכולים להשאיר טפסים ריקים למילוי שם במקום?!
נ.ב. הטופס שבאתר הוא כולל פרטים אישיים, לאחר שנכנסתם דרך הסיסמא שלכם, ולכן לא ניתן להביא כאן את הקישור...
לגבי מזכיר קלפי, כבר נסגר הרישום...אם אני מעונין לעבוד בבחירות איך אני נרשם ?
עדיין אני לא מבין למה אין שם
כמו שאפשר למלאות פרטי חשבון בכתב אפשר גם למלאות פרטים אישיים בכתב
אין שום מספר סידורי על המסמך
באשדוד, למרואיינים לתפקיד שזה להם סיבוב חוזר לא היה צורך להביא את הדף, אלא היו במקום טפסים ריקים למילוי.כן, בתוספת טופס מילוי חשבון הבנק, שצריך להוריד אותו מהאתר להדפיס ולמלאות, ולחתום רק שם לעיני המראיינים.
לא ברור למה לא יכולים להשאיר טפסים ריקים למילוי שם במקום?!
נ.ב. הטופס שבאתר הוא כולל פרטים אישיים, לאחר שנכנסתם דרך הסיסמא שלכם, ולכן לא ניתן להביא כאן את הקישור...
באשדוד, למרואיינים לתפקיד שזה להם סיבוב חוזר לא היה צורך להביא את הדף, אלא היו במקום טפסים ריקים למילוי.
תודה רבה על הפירוט!!למתעניינים מה קורה בראיון למזכירי קלפי בפעם ראשונה:
צריך להביא צ'ק או אישור בעלות על חשבון בנק או כרטיס אשראי שמוטבע עליו המס' חשבון בנק.
הראיון עצמו לקח לי כ12 דקות. להלן סגנון השאלות שהיו בו...
על המועמד עצמו:
על התפקיד של מזכיר קלפי:
- ספר על עצמך
- מה אתה עושה ביום יום
- יש לך עבודה נוספת כל שהיא
- מה הכישורים שאתה צריך בשביל להצליח בעבודה (כוילל) שאתה עוסק בה
- מה הכישורים המיוחדים שלך
- תן שלש תכונות בולטות בך
- מה גרם לך לרצות להיות מזכיר קלפי
- איך היית מגדיר את התפקיד של מזכיר קלפי (האחריות עליו שהכל יתנהל כשורה ע"פ החוק)
- מה ההבדל העיקרי בין חברי הקלפי למזכיר (שהוא אובייקטיבי, ולא קשור לאף מפלגה פוליטית)
- איזה תכונות צריך להיות למזכיר קלפי
- תן שלש דברים עיקריים שצריכים להיות במזכיר.
על החומר בלומדה: (כמעט על הכל!)
- מה ההבדל בין זהותון לאלפון
- מה ההבדל בין החומר הרגיש לעדין
- מה מכיל החומר הרגיש
- מה מכיל החומר העדין
- כמה פרוטוקולים יש
- מה ההבדל ביניהם (אחד מקור, אחד העתק, ואחד פרוטוקול קולות פסולים)
- מי ממלא את הפרוטוקול
- כמה חברים צריך בבוקר לפתוח את הקלפי
- כמה חברים צריך בספירת הקולות
- ועוד כגון זה...
בקיצור, אין מה להילחץ אבל מומלץ לעבור על החומר שוב פעם, (העלתי למעלה את הלומדה מהאתר), ולזרום איתם, שישמעו מה שהם רוצים לשמוע...
בהצלחה!!!![]()
ואאוו.איזה פירוט!!למתעניינים מה קורה בראיון למזכירי קלפי בפעם ראשונה:
צריך להביא צ'ק או אישור בעלות על חשבון בנק או כרטיס אשראי שמוטבע עליו המס' חשבון בנק.
הראיון עצמו לקח לי כ12 דקות. להלן סגנון השאלות שהיו בו...
על המועמד עצמו:
על התפקיד של מזכיר קלפי:
- ספר על עצמך
- מה אתה עושה ביום יום
- יש לך עבודה נוספת כל שהיא
- מה הכישורים שאתה צריך בשביל להצליח בעבודה (כוילל) שאתה עוסק בה
- מה הכישורים המיוחדים שלך
- תן שלש תכונות בולטות בך
- מה גרם לך לרצות להיות מזכיר קלפי
- איך היית מגדיר את התפקיד של מזכיר קלפי (האחריות עליו שהכל יתנהל כשורה ע"פ החוק)
- מה ההבדל העיקרי בין חברי הקלפי למזכיר (שהוא אובייקטיבי, ולא קשור לאף מפלגה פוליטית)
- איזה תכונות צריך להיות למזכיר קלפי
- תן שלש דברים עיקריים שצריכים להיות במזכיר.
על החומר בלומדה: (כמעט על הכל!)
- מה ההבדל בין זהותון לאלפון
- מה ההבדל בין החומר הרגיש לעדין
- מה מכיל החומר הרגיש
- מה מכיל החומר העדין
- כמה פרוטוקולים יש
- מה ההבדל ביניהם (אחד מקור, אחד העתק, ואחד פרוטוקול קולות פסולים)
- מי ממלא את הפרוטוקול
- כמה חברים צריך בבוקר לפתוח את הקלפי
- כמה חברים צריך בספירת הקולות
- ועוד כגון זה...
בקיצור, אין מה להילחץ אבל מומלץ לעבור על החומר שוב פעם, (העלתי למעלה את הלומדה מהאתר), ולזרום איתם, שישמעו מה שהם רוצים לשמוע...
בהצלחה!!!![]()
שהתמלא כל היום ראיונות שהם עושים באשדוד [ה1/8/19] ומאז רק באשקלוןואם אני נכנסת לקבוע ראיון והם כותבים לי מקום פגישה באשקלון - מה זה אומר?
לא
לא
והראיון באשדוד הוא רק מחר ב1/8/19
מי שהתקבל מקבל מייל עם קישור וסיסמה
למערכת ניהול מזכירי ועדת קלפי.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים