התייעצות מחירי דירות להשכרה ברמת אברהם - בית שמש

אבל ברור שאם למשהו יש אינטרס שהמחירים יעלו, זה המתווכים
זה אמירה מאוד כללית ולא מדויקת
כי יש להם אינטרס יותר חזק לסגור
עיקר האינטרס זה למשכיר
שבדרך כלל שוכר במקום אחר שגם שם העלו
לי התקשר מישהו שיש לו דירה 5 חדרים ברמה ד
והוא שוכר בביתר 3 חדרים ומעלים לו עכשיו ל6900
ברור שהוא יעלה את השכירות של הדירה שלו
ככה זה הכול קשור בהכול

אתן דוגמא אחת
אני מוכן להביא לך 3 דןגמאות מריבניץ תתקשר אלי לטלפון
בכללי אתה מאוד מנסה להנמיך את מחירי השכירות
זה מה שמוריד את האמינות שלי אצל המתווכים וכבר הסתכסכתי עם מתווך ידוע על אותו רקע
ואם אתה לא מדייק במילתא דעבידי לגלויי לכל אחד
זה מוריד מהאמינות שלך גם כשאתה כותב על דברים אחרים
לגבי שכירות דירה 4 חדרים ב5,100 או 5,500 תוכל ליצור איתי קשר היום מילתא דעבידי לגלויי אך לא בפרוג כאן לא מפרסמים נתונים אישיים
אגב כשאני מפרסם על דירות בקומה מסוימת בבניין מסוים אין מילתא דעבידי לגלויי יותר מזה ואיני מתבייש בזה כי זה האמת!
מה לא נכון? שבעוד תקופה קצרה יתרחש אכלוס של כמעט 400 דירות בבת אחת (היסטוריה) מה פה לא נכון?

אני מוכן להביא לך 3 דןגמאות מריבניץ תתקשר אלי לטלפון

זה מה שמוריד את האמינות שלי אצל המתווכים וכבר הסתכסכתי עם מתווך ידוע על אותו רקע

לגבי שכירות דירה 4 חדרים ב5,100 או 5,500 תוכל ליצור איתי קשר היום מילתא דעבידי לגלויי אך לא בפרוג כאן לא מפרסמים נתונים אישיים
אגב כשאני מפרסם על דירות בקומה מסוימת בבניין מסוים אין מילתא דעבידי לגלויי יותר מזה ואיני מתבייש בזה כי זה האמת!
מה לא נכון? שבעוד תקופה קצרה יתרחש אכלוס של כמעט 400 דירות בבת אחת (היסטוריה) מה פה לא נכון?
כתבתי בכללי כי אני לא מעניין לרדת לאישי
אני רק אומר שהרצונות צריך להיות מחובר לשטח
ואי אפשר לשנות מציאות עם לכתוב בפרוג לא משנה כמה מוצלח אתה כותב
בכל אופן שיהיה בהצלחה

ואי אפשר לשנות מציאות עם לכתוב בפרוג לא משנה כמה מוצלח אתה כותב
אתה מנסה להכחיש את כוחה של מקום שאתה בעצמך מנהל?
בכל מקרה, אם אני משקר אתה צודק!
אני יודע שברמה ד המחירים של יחידות זה באזור ה3 3.5
לא דיברתי על רמה ד'!

התגובה שלי היא ממה שאני יודעת בבירור מגיסה וחברות שמתגוררות בגולובנציץ
חלקן שוכרות בעצמן ואחת משכירה יחי"ד.
אני לא בדיתי מליבי.

ואכן סכום כזה כמו שציין השואל בפתיחת האשכול הוא גבוה ומוגזם.
מאד מוגזם
בדגש על מאד .

מאד מוגזם
בדגש על מאד .
אגב לאחר שעזבתי את הדירה באזור חודש אדר
המשכיר פירסם את היחידה הנ"ל לאחר "עצת מתווכים" ב4,500 ש"ח
כמובן שהוא לא מצא שוכרים עד שהוא הוריד את זה בחזרה למחיר המקורי [זה מה שידוע לי, ואולי אפילו פחות מכך].

המקסימום הוא 4.5

תוך שלושה חודשים
וזה יוריד מחירים בוודאות (יותר מ100 דירות המיועדות להשכרה בלבד)

אני באופן אישי, בהיכרות קרובה של השוק, מרחם על מי שמחפש דירה לשכירות באזור, ויאמין לתקוות השווא הללו, ימתין עוד ועוד ויתאכזב לגלות שהמחיר רק עולה ועולה..
עליית מחירי השכירות בכל הארץ היא עובדה מוגמרת ומצערת שאין טעם להתכחש לה.

ולגבי המחיר זה 5000 לא פחות
בריבניץ להרבה דירות זה עם יחידת הורים ומרפסת נוספת שזה מעלה את המחיר
בהיכרות קרובה של השוק,
מחירי השכירות של בית שמש לא יעברו את המחירים של ירושלים הם גם לא יגרדו אותה מלמטה!

עליית מחירי השכירות בכל הארץ היא עובדה מוגמרת ומצערת שאין טעם להתכחש לה.
אף אחד לא טוען שמחירי השכירות ירדו בטווח הרחוק, אך במצב של אכלוס המוני של דירות יש רק ירידה

@יעקב הרמתי יש לך כל מיני תיאוריות ושאיפות.
תכלס המחיר של 3 חדרים ברמת אברהם (גם בלי מרפסת נוספת ויחידת הורים) הוא לפחות 5000 ש"ח, 4 חדרים לפחות 5800 ש"ח.
ובירושלים המחיר הרבה יותר יקר.

מחירי השכירות של בית שמש לא יעברו את המחירים של ירושלים הם גם לא יגרדו אותה מלמטה!
נכון מאד!
מי שמכיר את מחירי השכירות בירושלים יודע שבשכונות הזולות ביותר אין בנמצא דירות 3 חדרים ולו המוזנחות והצפופות ביותר, בפחות מ5500 .
ודרך אגב הלוואי שהניסיון הנואש שלך לבלום את עליית המחירים יצליח, לרווחת כולנו, אך עדיין, למרות המאמצים הכבירים, המציאות בשטח קצת שונה...

מי שמכיר את מחירי השכירות בירושלים יודע שבשכונות הזולות ביותר אין בנמצא דירות 3 חדרים ולו המוזנחות והצפופות ביותר, בפחות מ5500 .
מה זה קשור למה שאמרתי? ואיני חולק על הנתון הזה כלל!
ודרך אגב הלוואי שהניסיון הנואש שלך לבלום את עליית המחירים יצליח, לרווחת כולנו, אך עדיין, למרות המאמצים הכבירים, המציאות בשטח קצת שונה...
אתה מערבב בין הניסיונות שלי להשפיע על שוק הדיור, - לבין המענה שנתתי ליהודי שהופיע כאן בפורום רק כדי לשאול נתונים אמיתיים כמה עולה היום דירה ברמת אברהם? !!
כבודו מוזמן להביא כל נתון אחר שיגובה בעובדות בשטח אדרבה אם אתה מכיר חוזה שנחתם על סכום מסוים לטוב ולמוטב העלה את זה כאן בפורום!
יש לך כל מיני תיאוריות ושאיפות.
איני מתווכח עם מתווכים, אני סך הכל רוצה לדעת חוזים שנחתמו בשלושה חודשים האחרונים ולא מלפני כן!
הוא לפחות 5000 ש"ח, 4 חדרים לפחות 5800 ש"ח.
במפורש לא מחוזים שנחתמו בתקופה האחרונה, גם היו חוזים יקרים יותר
המחירים שכתבת נכונים לדירות יוקרה! (שקיימים ברמת אברהם)

@די ירידת מחירים בעת אכלוס המוני אינה תיאוריה זה היתכנות

נערך לאחרונה ב:
המחירים שכתבת נכונים לדירות יוקרה! (שקיימים ברמת אברהם)
לפי מה שאמר לי חבר שגר ברמת אברהם, יש 2 איזורים ברמת אברהם, ייתכן ואתה צודק לגבי איזור מסוים שהמחיר הוא פחות, אבל באיזור הטוב המחיר לפחות 5000 ל3 חדרים (לא קשור לדירת יוקרה).

ייתכן והבניינים שקרובים לשטיבלאך הם מבוקשים יותר אך זה מיעוט

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת