זה אמירה מאוד כללית ולא מדויקתאבל ברור שאם למשהו יש אינטרס שהמחירים יעלו, זה המתווכים
אני מוכן להביא לך 3 דןגמאות מריבניץ תתקשר אלי לטלפוןאתן דוגמא אחת
זה מה שמוריד את האמינות שלי אצל המתווכים וכבר הסתכסכתי עם מתווך ידוע על אותו רקעבכללי אתה מאוד מנסה להנמיך את מחירי השכירות
לגבי שכירות דירה 4 חדרים ב5,100 או 5,500 תוכל ליצור איתי קשר היום מילתא דעבידי לגלויי אך לא בפרוג כאן לא מפרסמים נתונים אישייםואם אתה לא מדייק במילתא דעבידי לגלויי לכל אחד
זה מוריד מהאמינות שלך גם כשאתה כותב על דברים אחרים
איני מכחיש שזה המחירים בביתר אך זה גם המחיר בחלקים נרחבים בירושליםוהוא שוכר בביתר 3 חדרים ומעלים לו עכשיו ל6900
מי יודע כמה לוקחים היום על שכירות דירה ברמת אברהם, בדגש על יחידות דיור?
האם 3500 ליחידת דיור [בלי מרפסת] ברמת אברהם זה מחיר סביר או מוגזם?
כתבתי בכללי כי אני לא מעניין לרדת לאישיאני מוכן להביא לך 3 דןגמאות מריבניץ תתקשר אלי לטלפון
זה מה שמוריד את האמינות שלי אצל המתווכים וכבר הסתכסכתי עם מתווך ידוע על אותו רקע
לגבי שכירות דירה 4 חדרים ב5,100 או 5,500 תוכל ליצור איתי קשר היום מילתא דעבידי לגלויי אך לא בפרוג כאן לא מפרסמים נתונים אישיים
אגב כשאני מפרסם על דירות בקומה מסוימת בבניין מסוים אין מילתא דעבידי לגלויי יותר מזה ואיני מתבייש בזה כי זה האמת!
מה לא נכון? שבעוד תקופה קצרה יתרחש אכלוס של כמעט 400 דירות בבת אחת (היסטוריה) מה פה לא נכון?
תפתח עולם מקביל שבו יש לחם בשקל וכואתה מוריד את האמינות שלך מול אנשים מסוימים כאן באשכול אופטימי וכו'
אני יודע שברמה דמאד מוגזם
בדגש על מאד .
אתה מנסה להכחיש את כוחה של מקום שאתה בעצמך מנהל?ואי אפשר לשנות מציאות עם לכתוב בפרוג לא משנה כמה מוצלח אתה כותב
לא דיברתי על רמה ד'!אני יודע שברמה ד המחירים של יחידות זה באזור ה3 3.5
מאד מוגזם
בדגש על מאד .
המתווכים יודעים זאת אבל הם לא בהכרח אוהבים את זהאני לא בדיתי מליבי.
אגב לאחר שעזבתי את הדירה באזור חודש אדרמאד מוגזם
בדגש על מאד .
המקסימום הוא 4.5
תוך שלושה חודשים
וזה יוריד מחירים בוודאות (יותר מ100 דירות המיועדות להשכרה בלבד)
בריבניץ להרבה דירות זה עם יחידת הורים ומרפסת נוספת שזה מעלה את המחירולגבי המחיר זה 5000 לא פחות
מחירי השכירות של בית שמש לא יעברו את המחירים של ירושלים הם גם לא יגרדו אותה מלמטה!בהיכרות קרובה של השוק,
אף אחד לא טוען שמחירי השכירות ירדו בטווח הרחוק, אך במצב של אכלוס המוני של דירות יש רק ירידהעליית מחירי השכירות בכל הארץ היא עובדה מוגמרת ומצערת שאין טעם להתכחש לה.
נכון מאד!מחירי השכירות של בית שמש לא יעברו את המחירים של ירושלים הם גם לא יגרדו אותה מלמטה!
מה זה קשור למה שאמרתי? ואיני חולק על הנתון הזה כלל!מי שמכיר את מחירי השכירות בירושלים יודע שבשכונות הזולות ביותר אין בנמצא דירות 3 חדרים ולו המוזנחות והצפופות ביותר, בפחות מ5500 .
אתה מערבב בין הניסיונות שלי להשפיע על שוק הדיור, - לבין המענה שנתתי ליהודי שהופיע כאן בפורום רק כדי לשאול נתונים אמיתיים כמה עולה היום דירה ברמת אברהם? !!ודרך אגב הלוואי שהניסיון הנואש שלך לבלום את עליית המחירים יצליח, לרווחת כולנו, אך עדיין, למרות המאמצים הכבירים, המציאות בשטח קצת שונה...
איני מתווכח עם מתווכים, אני סך הכל רוצה לדעת חוזים שנחתמו בשלושה חודשים האחרונים ולא מלפני כן!יש לך כל מיני תיאוריות ושאיפות.
במפורש לא מחוזים שנחתמו בתקופה האחרונה, גם היו חוזים יקרים יותרהוא לפחות 5000 ש"ח, 4 חדרים לפחות 5800 ש"ח.
לפי מה שאמר לי חבר שגר ברמת אברהם, יש 2 איזורים ברמת אברהם, ייתכן ואתה צודק לגבי איזור מסוים שהמחיר הוא פחות, אבל באיזור הטוב המחיר לפחות 5000 ל3 חדרים (לא קשור לדירת יוקרה).המחירים שכתבת נכונים לדירות יוקרה! (שקיימים ברמת אברהם)
rhon.co.il
oranim-baje.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים