אלעזר פרידמן
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
זה סיגריה , שתיים, ביום טובובאמת נראה לך שכאלה שעוקצים סיגריות או קונים בבודדים לא נקראים מעשנים?, נו באמת
זה סיגריה , שתיים, ביום טובובאמת נראה לך שכאלה שעוקצים סיגריות או קונים בבודדים לא נקראים מעשנים?, נו באמת
והוא יוצא להורג ע"פ חוק עונש מוות למחבלים של בן גבירלמה אולי שיעשו כמו שאסור למכור
חומרים כמו סמים
ככה בשתייה מתוקה יאסרו למכור
ומי שימכור זה יהיה פלילי
טוב, אז פתחתי את הקישור שהבאת, ואני מצטט:זה לא קשור, יש יותר משפחות בציבור החרדי שצורכות שתייה מתוקה מאשר בציבור הכללי וזה ממש לא משנה כמה נפשות יש במשפחה בציבור החילוני יש יותר משפחות שפשוט נמנעות משתייה מתוקה, ומי שמכיר יודע שזה גם נכון
עכשיו אני בא אליך בהפוכה אם עשית חשבון שמשפחה חילונית צורכת יותר שתייה מתוקה מחרדית זה אומר שלפחות 90% מהמס משלמות משפחות חילוניות (כי החרדים הם 12% והם צורכים פחות ממשפחות חילוניות), אז מה פתאם החלטתם שזה מס נגד חרדים ? בגלל שטיפת המח שעשו לכם ?טוב, אז פתחתי את הקישור שהבאת, ואני מצטט:
יצויין כי בסקר הוצאות שפרסמה הלשכה המרכזית לסטטיסטיקה (הלמ"ס) נמצא שמשפחה חרדית מוציאה כ-90 ₪ בחודש על משקאות ממותקים (כ-14 בקבוקי 1.5 ליטר), לעומת משפחה בציבור הכללי שמוציאה כ-65 ₪ בחודש (כ-10 בקבוקי 1.5 ליטר).
קראתי שוב ושוב ואני משפשף את העינים, אם בתחילה חשבתי שזה בגדר פייק ניוז, אני חושב שזה כבר הרבה יותר גרוע מזה.
לפי הנתונים האלו, משפחה חרדית צורכת פחות שתיה מתוקה ממשפחה חילונית, כי משפחה חרדית ממוצעת היא של 8 נפשות ובציבור הכללי 4 נפשות, לפי היחס הזה משפחה חרדית היתה אמורה לצרוך 20 בקבוקי שתיה לחודש והיא צורכת רק 14, אז פלא שתוחלת החיים במגזר החרדי גבוה יותר?!
עוד מענין, שהם לא עשו השוואה בכמות הג'אנק פוד שהציבור הכללי צורך ביחס לחרדי שמבשל הרבה יותר בבית והרבה יותר בריא. בניגוד לתרבות המסעדות המקובלת הרבה יותר במגזר הכללי.
עוד מענין, שהם לא עשו השוואה בכמות הג'אנק פוד שהציבור הכללי צורך ביחס לחרדי שמבשל הרבה יותר בבית והרבה יותר בריא. בניגוד לתרבות המסעדות המקובלת הרבה יותר במגזר הכללי.
אני אישית חושב שבסוף הצריכה היא פחות או יותר אותו דבר דהיינו יש יותר משפחות חרדיות שצורכות ולחילוני ממוצע יש יותר כסף לקנות שתייה מתוקה אז זה מתקזז.עכשיו אני בא אליך בהפוכה אם עשית חשבון שמשפחה חילונית צורכת יותר שתייה מתוקה מחרדית זה אומר שלפחות 90% מהמס משלמות משפחות חילוניות (כי החרדים הם 12% והם צורכים פחות ממשפחות חילוניות), אז מה פתאם החלטתם שזה מס נגד חרדים ? בגלל שטיפת המח שעשו לכם ?
מחובתי להראות שאין כאן שום גזירה והכל פרי מוחם הקודח של אנשי תקשורת חסרי שכל ואחריות, וזה רק מראה על תת הרמה של הציבור החרדי שניזון מכאלה מקורות, פשוט בושה תכסה את עיננו !
hm-news.co.il
א. אני אישית לא כתבתי שזה מס נגד החרדים. התיחסתי למחקר שהבאת כסיוע לדבריך, והוכחתי ממנו רק את ההיפך שהציבור החרדי צורך פחות שתיה מתוקה.עכשיו אני בא אליך בהפוכה אם עשית חשבון שמשפחה חילונית צורכת יותר שתייה מתוקה מחרדית זה אומר שלפחות 90% מהמס משלמות משפחות חילוניות (כי החרדים הם 12% והם צורכים פחות ממשפחות חילוניות), אז מה פתאם החלטתם שזה מס נגד חרדים ? בגלל שטיפת המח שעשו לכם ?
לא מאמין שחרדי כתב כזה דברמחובתי להראות שאין כאן שום גזירה והכל פרי מוחם הקודח של אנשי תקשורת חסרי שכל ואחריות, וזה רק מראה על תת הרמה של הציבור החרדי שניזון מכאלה מקורות, פשוט בושה תכסה את עיננו !
אז אתה מודה שהבאת סקר שהוא פייקאני אישית חושב שבסוף הצריכה היא פחות או יותר אותו דבר דהיינו יש יותר משפחות חרדיות שצורכות ולחילוני ממוצע יש יותר כסף לקנות שתייה מתוקה אז זה מתקזז.
אתמול זה הייתי אניה באמת שאין צורך לענות בשום פורום
כי זה להכעיס
בכל אופן זה פורום חרדיאתמול זה הייתי אני
היום זה הוא
מומלץ לתת כבוד בהתחשב בשנת הייצור שלך
מחובתי להראות שאין כאן שום גזירה והכל פרי מוחם הקודח של אנשי תקשורת חסרי שכל ואחריות, וזה רק מראה על תת הרמה של הציבור החרדי שניזון מכאלה מקורות, פשוט בושה תכסה את עיננו !
אני מבין שפתאום אתה כן מאמין לתקשורת. מה קרה?מומלץ
הפרשן הכלכלי מציע: תוותרו על השתייה המתוקה
שאול אמסטרדמסקי מ'כאן חדשות' בהצעה למפלגות החרדיות: במקום לבטל את מס הקוקה קולה ולחלק מתנה נאה למשפחת ורטהיים ולפגוע בבריאות של הציבור, בעיקר הציבור החרדי, למה שלא ידרשו להשתמש בכסף לטובת סבסוד ארוחות בריאות לילדים ממשפחות חלשות? כמו שהדרישה של יהדות התורה להעלאת קצבאות הילדים תורגמה לפתיחת חיסכון לכל ילד • צפו
![]()
הפרשן הכלכלי מציע: תוותרו על השתייה המתוקה | המחדש
שאול אמסטרדמסקי מ'כאן חדשות' בהצעה למפלגות החרדיות: במקום לבטל את מס הקוקה קולה ולחלק מתנה נאה למשפחת ורטהיים ולפגוע בבריאות של הציבור, בעיקר הציבור החרדי, למה שלא ידרשו להשתמש בכסף לטובת סבסוד ארוחות בריאות לילדים ממשפחות חלשות? כמו שהדרישה של יהדות התורה להעלאת קצבאות הילדים תורגמה לפתיחת...hm-news.co.il
רבים מצפים ממי שאחראי על התכנון במדינת ישראל כמו למשל הוועדות המחוזיות ומשרד הפנים להתערב ביד קשה בניהול של ערים חרדיות חדשות ולא לאפשר הפקרות בשום צורה, אלמלא מוראה של מלכות איש את רעהו חיים בלעו.
כ"כ נכון, רדידות נוראית.
הציבור החרדי זכאי לגוף חדשות רציני ואמין
האינטרס היחיד הוא לכתוב את האמת
לדעתי ציבור שבנוי על סיסמאות ועל הנחות שגויות הוא ציבור רדוד וזה ממש לא מה שאני מצפה מהציבור שאני חלק ממנו
אם יש לי הזדמנות לתקן במה שאני יודע אז למה לא
שווה קריאה :
יו"ר איגוד הרופאים נלחם נגד הוזלת המשקאות המתוקים
ראש הממשלה המיועד נתניהו צפוי עם עלייתו חזרה לשלטון לבטל את מס המשקאות המתוקים | פרופ' חגי לוין, יו"ר איגוד רופאי בריאות הציבור, התייחס להשלכות של ההחלטה ומזהיר את הציבור החרדי שעלול להינזק
בקיצור, אולי תקנה איזה מקרופון ותעמוד בכיכר השבת ותודיע על חובתך לחנך את ציבור יראי ד'?ההתנהגות הזאת היא אות קלון של הציבור החרדי,
מה הקשר שנת הייצור?מומלץ לתת כבוד בהתחשב בשנת הייצור שלך
אם המדיניות הסופית היא תת רמה זה אומר שיש בציבור תת רמה
ממש לא מתכוון להתנצלאז אתה מודה שהבאת סקר שהוא פייק
תתנצל בפני כל מי שראה את מה שכתבת
מי שכותב נגד זה מי שפוגע בציבורבכל אופן זה פורום חרדי
ומי שכותב רק נגד
שלא יחפש כבוד אפילו לא מדומה
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים