- הוסף לסימניות
זה מחיר ל 3 חדרים4,800-5,000
זה מחיר ל 3 חדרים4,800-5,000
תיקון:זה מחיר ל 3 חדרים
כבר כתבתי בעברמצב המשכירים ברמה ד'4 לא נראה טוב (בלשון המעטה)
הנה מודעה על דירת 4 חד' ברח' אילפא פונה לנוף, שכבר מפורסמת במשך 5 חודשים ללא הצלחה, כשהמשכיר ירד מ6000 ל4900, ועדיין אין ביקוש:
זה כמו שאדם יראה בערב סוכות אתרוגים יקרים מאוד
ואחרי סוכות המחירים ירדו לגמרי ,
האם זה נכון שיש ירידה דרסטית במחירי האתרוגים ?
האם זה אומר ששנה הבאה בערב סוכות המחירים לא יהיו שוב פעם יקרים ???
אנשים לא עוברים דירה בעיצומו של חודש טבת ! נקודה !
ולכן לאדם שמפרסם דירה עכשיו יש בעיה , כי בקושי שיש עכשיו ביקוש , ואפילו אפשר לומר שלא קיים כאן ביקוש בכלל .
ולכן זה דיי צפויי שאדם שמפרסם עכשיו דירה ואין לו באופק שוכר פוטנציאלי שיוריד את המחיר .
אבל האם זה אומר שיש ירידת מחירים ? ממש לא נראה לי !
והאם זה אומר שבקיץ הבא עלינו לטובה המחירים לא יקפצו עוד פעם ? גם ממש לא נראה לי !
ומכאן אני אסיים בעיצה טובה לציבור השוכרים
אם אתם רוצים לשכור דירה , תסגרו חוזה עכשיו ואל תחכו לערב סוכות .. סליחה , לקיץ....
מצב המשכירים ברמה ד'4 לא נראה טוב (בלשון המעטה)
הנה מודעה על דירת 4 חד' ברח' אילפא פונה לנוף, שכבר מפורסמת במשך 5 חודשים ללא הצלחה, כשהמשכיר ירד מ6000 ל4900, ועדיין אין ביקוש:
אף אחד לא מתחתן בחורף?אנשים לא עוברים דירה באמצע זמן חורף . נקודה !
כאן:הקישור ששמת הוא לתמונות ולא למודעה, יכול לשים קישור למודעה?
אף אחד לא מתחתן בחורף?![]()
ואיך יש לו יחידה?זו''צ שוכר יח''ד בדרך כלל
כן , אבל בדרך כלל חתנים לא לוקחים דירות !אף אחד לא מתחתן בחורף?![]()
ואיך יש לו יחידה?
בזכות הזוג +3 שיצאו מהיחידה ועברו לדירה כי נגמר להם החוזה
יכול להיות שלעבור בין עיר לעיר זה מסובךכן , אבל בדרך כלל חתנים לא לוקחים דירות !
הם מחפשים יחידות דירות מרוהטות !
ושם באמת יש עכשיו ביקוש מטורף
אין בבית שמש יחידת ריהוט מרוהטת קטנה ככל שתהיה , בפחות מ 4,000 שקל , ולא משנה מה הקומה !
השיח כאן באשכול היה על דירות (שמיעודות למשפחות ) ולא על יחידות דיור מרוהטות המיועדות לחתנים ולזוגות צעירים .
אמר לי ידיד שחיתן בת שהוא אכן העדיף לשכור לבת שלו דירה גדולה וחדשה ברמה ד' 4 מאשר לקחת יחידת דיור קטנטנה בקומה 4 בלי בעלית .
נכון שהיה לו פער קטן של כמה מאות שקלים , אבל הוא העדיף ככה
לדעתי הסיבה שרוב האנשים לא עושים כמוהו , כי אנשים מחפשים לזוגות צעירים דירות/יחידות מרוהטות
אבל מי שממילא מתכנן לקנות ריהוט , ועניין הריהוט אינו שיקול בעבורו
אז בוודאי שישקול לשכור דירה עכשיו בחורף
מאשר להתחנן לבעלי יחידות דיור (שהאף שלהם תמיד גבוה , כי כאמור , גם בחוף אנשים מתחתנים , ולכן יש ליחידות ביקוש קשיח וגבוהה בכל תקופות השנה )
אבל לדירות עיקר הביקוש זה בקיץ ולא בחורף !
זאת עובדה ומציאות ,
אין מה לעשות !
כן ,זה בדיוק הקטע , שאנשים לא יוצאים עכשיו מהיחידה ועוברים דירה לדירה .
(אלא אם כן הם חכמים , שמנצלים את ההזדמנות שבחורף המחיר יחסית יותר זול אבל זה כמובן רק בתנאי שיש להם את היכולת לעשות את המעבר בזמן לימודים /עבודה /ומוסדות של הילדים, מה שרוב הציבור לא מסוגל .
כי בחורף אדם עם 3 ילדים , שהוא באמצע הזמן ...בכולל , ואשתו באמצע העבודה והילדים מסודרים במוסדות , לא יקום ויצא להרפתקאה של מעבר דירה , הוא יחכה לקיץ לפחות לחופשת יולי אוגוסט , או שכבר יחכה לחודש אב לחופשת בין הזמנים .
ולכן בדיוק יש ביקוש מטורף ליחידות , כי כאמור הזו"צ עם ה3 ילדים , לא עוברים עכשיו , והחתנים כן מתחתנים , זה הכל .
ובימי הקיץ יש ביקוש מטורף לדירות והמחירים טסים וקופצים , ואנשים סוגרים על שכירות דרך הטלפון...
בכל שנה , בכל מקום , ובכל איזור בחורף מחירי השכירות יורדים ובקיץ הם עולים .
(כמובן חוץ מיחידות דיור מרוהטות , ששם זה סיפור אחר)
לא יודע .יכול להיות שלעבור בין עיר לעיר זה מסובך
מה מסובך לעבור מאזור א' בבית שמש לאזור ב' בבית שמש?
אשמח לשאול אותך שאלה לגבי דירה בקרית יםלא יודע .
לא אני יצרתי את הכלל הזה
תתקשרו לחברת הובלות ותשאלו אותם מתי אנשים מזמינים הובלה לדירה
אם אתם מתעקשים , אני יכול לתת סברא - שגם המעבר מאיזור א' לאיזור ב' באותה העיר
בכל אופן זה תהליך שלוקח הרבה זמן לארוז ועוד אחר כך לוקח הרבה זמן אחרי זה לפרק את הארגזים
ובינתיים הבית הפוך/ארוז/מפורק
ולא מוצאים את החפצים הנצרכים ליום יום
וכנראה שכשאנשים שטרודים ביוםיום של כולל/עבודה/לימודים/ מוסדות וכו'
אז מאוד קשה להם להתארגן ולעבור
אבל אני לא יודע אם זו הסיבה שבגללה אנשים יותר עוברים בקיץ זה סתם סברא שלי
ואנא אל תקחו עכשיו ותהפכו את נושא של האשכול - " כמה זמן לוקח לארוז ארגזים למעבר דירה" וכדומה
כמו שאמרתי זו מציאות
ותשאלו חברת הובלות , ותגלו לבד את התשובה
זה הכל .
בשמחה רבהאשמח לשאול אותך שאלה לגבי דירה בקרית ים
איך אפשר להשיג אותך? אני מחפש כבר הרבה זמן באופן דחוף
אנשים לא מחדשים תמיד בדיוק אחרי 12 חודשיםבזכות הזוג +3 שיצאו מהיחידה ועברו לדירה כי נגמר להם החוזה
נראה לי הגזמהשלום,
ישלי דירה שאני רוצה להשכיר ברמה ד1 רחוב רבינא
3 חדרים 85 מטר
סלון גדול
מרפסת מהחדר
מה המחיר המקובל לבקש עבור כזו דירה?
אמרו לי 5,500
זה הגיוני או יותר מידי?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים