משפחה מאושרת
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
- #1,001
בהנאה ובהצלחה לך...אין מחיר שוק יש תאוות ממון כל אחד לפי מה שחסר לו בכיס
בהנאה ובהצלחה לך...אין מחיר שוק יש תאוות ממון כל אחד לפי מה שחסר לו בכיס
לא בהכרח. ד'3 וד'4 שניהם שכונות ענקיות עם אלפי דירות בכל אחת, ויש בהם אזורים קרובים ורחוקים.ד4 יותר זולה מד3
הילד שלי כנראה יגור בכסיף וגם אני.כשהילד שלך ירצה לשכור דירה נורמלית בבית שמש הוא כבר יצטרך לשלם 8000 אתה הורס לו את החיים לא לי
לא יודע מדויק. הייתי שואל מתווכים.אני מבית שמש אבל שוק השכירות שם תנודתי. הסכום שכתבת מסתדר עם מה שאני יודע על הקיץ הקודם כשהמחיר לא היה בשיאו. מצד שני השוק עכשיו נראה פחות רותח מסוף הקיץ הקודם.
@די , מה אתה אומר?
יש עוד 3 ערים חרדיות קרובות יותר בתכנון...הילד שלי כנראה יגור בכסיף וגם אני.
כסיף כנראה יהיה הכי זול מביניהם.יש עוד 3 ערים חרדיות קרובות יותר בתכנון...
מצאתי השבוע במאגר תוכניות לעתיד של רמ''י את העיר חרדית המתוכננת ב'יואב' עם 35 אלף יח''ד. בין בית שמש למועצה אזורית נחל שורק וקרית מלאכי על כביש 383.יש עוד 3 ערים חרדיות קרובות יותר בתכנון...
אתה גורם לזה שיהיה יקר.הילדים שלי רכים בשנים, אולי עד אז כסיף כבר תהיה יקרה מידי
אני משכיר עדיין בפחות ממחיר השוק, שלהערכתי מחיר השוק בשכירות ביחס למחיר הדירה ברכישה הוא סביר.אתה גורם לזה שיהיה יקר.
למה אתה טורח להצטדק בפניו?אני משכיר עדיין בפחות ממחיר השוק, שלהערכתי מחיר השוק בשכירות ביחס למחיר הדירה ברכישה הוא סביר.
יחס תשואת שכירות נע בין 3-4% במצב סביר. בכללית תשואת שכירות נמוכה מ3% לפרק זמן ארוך הופכת את ההשקעה בדירה ללא כלכלית ביחס לאלטרנטיבות האחרות. כמובן יש פרמטרים נוספים כמו עלויות המימון, אבל זה היה ועדין אחר המדדים המרכזיים לכדאיות החזקה בנדל"ן.
הוא מתוסכל, מנסה לתווך לו מציאות. מבט מפוכח יעזור לו להתקדם בחיים יותר מפריקת תסכול והטחת האשמותקודם שיסביר בתפיסתו הכלכלית הנשגבה למה הוא מאשים בעליית המחירים רק את המשכירים המרושעים.
זה אומר דרשני! ובדרך כלל מדובר או בדירה מחולקת או שכירות לחצי שנה.ד' 3 ראיתי אתמול דירה חדשה מהניילונים 4 חדרים 5200
מקפיץתכל'ס כמה לוקחים היום בד3 על 6 חדרים +מטבח משודרג +מרפסת רחבה מזגנים וסורגים בכל הבית
סתם שתדעו מי שקנה שם בשוק החופשי כשאתם זכיתם במשתכן, הרוויח לא פחות כסף ממכם, בגלל עליית מחירי הדירות. אבל אולי באמת עליית מחירי הדירות היא הזויה ולא הוגנת.וגם אני לא טוב יותר ממנו בכך שהתברכתי וזכיתי במחיר למשתכן והוא לא. אני מכיר בזה שהשיטה הזו היא הזויה ולא הוגנת.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים