נכתב ע"י אייטש די;712751:אוקי. אז עכשיו סגרתי את הקובץ ואכן התקדמתי שלב... הוא נתן לבחור את הקובץ.
הערה הבאה: השם שבחרתי אינו משתנה במסמך הנוכחי, וזה כפי שאני מבינה, בעית קליטה שלי, כנראה עדיין לא הבנתי את אחד השלבים קודם... מה לא יצרתי טוב בקובץ האקסל?
בקובץ הסגור יש את האקסל המקורי וקובץ הטקסט.
תודה על הסבלנות, אני כבר הייתי מתפוצצת מלהסביר כך שוב ושוב.
נכתב ע"י אייטש די;713221:תודה על כל המאמצים, אבל...
ניסיון אחרון ודי?
הקלטתי את התהליך שביצעתי. אולי ההערה שמופיעה לי באקסל, היא הבעיה?
תזכו למצוות.
נכתב ע"י mat;713391:אני נדהם שהחברה פה עובדים עם שכבות של psd בשביל כתוביות בשעה שיש פתרונות פשוטים כמו srt או ssa שזה גם מחוץ לסרט וניתן לשינוי בקלות אם יש תיקונים וגם ניתן לתרגום לשפות שונות ללא ידע מיוחד בגרפיקה.
זהו קובץ טקסט שבנוי בצורה כזאת
"
1
00:00:00,232 --> 00:00:10,564
כתובית 1
2
00:00:00,232 --> 00:00:10,564
כתובית 2
"
הסבר
[מספר כיתובית]
[זמן התחלה] --> [זמן סוף]
[תוכן הכיתובית]
כמובן שלא צריך לכתוב את זה ככה יש תוכנה שעושה את זה כתבתי על זה בפירוט בפוסט הזה
http://www.prog.co.il/showthread.php?t=92750
הנה דוגמא לכתוביות של אושפיזין במבחר שפות.
http://www.sub-titles.net/he/ppodna...-&sM=353187&sJ=0&submit=Search&sAKA=1&sY=&sR=
נכתב ע"י אייטש די;713654:לא ביצעתי את זה מחדש בקובץ שהעלתי, כי זה כבר הופיע מהנסיונות הקודמים. על כל שכבה היה מסומן כבר הText Replacement.
כנראה זה נבצר מבינתי...
שוב תודה על כל המאמצים.
נכתב ע"י אייטש די;713674:אין עוד מלבדו.
אני מתחילה להתלהב, ויתכן שתהינה לי עוד שאלות בהמשך...
נכתב ע"י BRO;699424:אני עובדת על CS5, והוא לא תומך עברית.
ניתן להתקין CS3 על ווינדוס 7, וזה לא יצור בעיות והתנגשויות?
כי זה רעיון פצצה! חוסך שעות עבודה!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים