מחיר למשתכן מחיר למשתכן בית שמש אפי קפיטל

• הוסף לסימניות
להרויח 700 אלף תוך 4 שנים (ואולי פחות) זה השקעה יפה מאד!!!

• הוסף לסימניות
מי יודע בכמה אפשר להשכיר דירת 5 חד' בבי''ש או שמוקדם לדעת לגבי הרמה הדשה

• הוסף לסימניות
המעלות של אפי קפיטל ידועים..עכשיו טיפה חסרונות על הפרוייקט 1.המטבח נמצא ממש בצמוד לכניסה לבית וכנישה לסלון ולא כחדר מטבח [לא בא לי :confused:כשירמי' ולדמן ידפוק בדלת בער''ש יראה באיזה שעה אני מכין את הגפילטע:rolleyes:]חסרון נוסף אין דירות גן גם בקומה ראשונה מרפסות הכי גדולות זה 35 מטר

• הוסף לסימניות
חסרון נוסף אין דירות גן גם בקומה ראשונה מרפסות הכי גדולות זה 35 מטר
סתם היתלוננתי אני שם לב שב700 [אני ב700] לפי תמונת תרשים הבנינים יש דירות גן אך עדיין לא העלו את תכנון הדירות לאתר

• הוסף לסימניות
האתר עלה, זה מסתבר אותו אתר להגרלות 760 ו 761, אבל נכון לעכשיו יש שם רק תרשימים ומידע על 760 - גולדן פארק

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
מה שכן, ב מגרש 800 - הגרלה 760, אפשר לראות שאין דופלקסים ופנטאהוזים לשיווק במחיר למשתכן,
וגם, שדירות 5 חדרים של מחיר למשתכן הם 112 מ״ר ואלו של השוק החופשי 120 מ״ר.

מה שנראה לי שהם עשו למחיר למשתכן דירות 3 חדרים גדולות (92 מ״ר) אבל 5 חדרים - יחסית קטנות (112)

• הוסף לסימניות
מה שכן, ב מגרש 800 - הגרלה 760, אפשר לראות שאין דופלקסים ופנטאהוזים לשיווק במחיר למשתכן,
וגם, שדירות 5 חדרים של מחיר למשתכן הם 112 מ״ר ואלו של השוק החופשי 120 מ״ר.

מה שנראה לי שהם עשו למחיר למשתכן דירות 3 חדרים גדולות (92 מ״ר) אבל 5 חדרים - יחסית קטנות (112)
רוב הפרויקטים עושים ככה

• הוסף לסימניות
לפני הכנס רוכשים

• הוסף לסימניות
שמתי לב שהמחיר שרשום באתר הוא לפני מע״מ.
זה חוקי?

בעצם זה אומר שמחיר סופי ל 5חדרים זה יותר כמו 1,230,000

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
שמתי לב שהמחיר שרשום באתר הוא לפני מע״מ.
זה חוקי?

בעצם זה אומר שמחיר סופי ל 5חדרים זה יותר כמו 1,230,000
לא צודק
זה עם המע"מ

• הוסף לסימניות
1. ומתי הכנס רוכשים? 2. בהגרלה של 760הם כבר לפני הכנס?

לפני פסח קיבלתי מייל מאפי קפיטל עם עדכון שבע״ה אחרי פסח יהיה בחירת דירות (אני ב 761)
אבל בטלפון עכשיו הם לא אמרו לי צפי, רק שצריך לחכות שיצרו אתנו קשר

• הוסף לסימניות
לפני פסח קיבלתי מייל מאפי קפיטל עם עדכון שבע״ה אחרי פסח יהיה בחירת דירות (אני ב 761)
אבל בטלפון עכשיו הם לא אמרו לי צפי, רק שצריך לחכות שיצרו אתנו קשר
גם אני קיבלתי מיל השאילה מתי כבר הכינוס

• הוסף לסימניות
לא צודק
זה עם המע"מ

אני אשמח לשמוע שזה כולל מע״מ,
אבל אם כן איך אתה מסביר את זה שתחת כותרת מסמכים וקישורים אם אתה פותח את המסמך ״טבלת דירות ג׳4״ אז שם כתוב בראש העמודה של המחיר ״מחיר דירה ללא מעמ לפי מחיר למשתכן״
לעומת הטבלה שמוצגת באתר שבה רשום רק ״מחיר דירה לפי מחיר למשתכן״
(המחירים זהים בשתי הטבלאות״

• הוסף לסימניות
אני אשמח לשמוע שזה כולל מע״מ,
אבל אם כן איך אתה מסביר את זה שתחת כותרת מסמכים וקישורים אם אתה פותח את המסמך ״טבלת דירות ג׳4״ אז שם כתוב בראש העמודה של המחיר ״מחיר דירה ללא מעמ לפי מחיר למשתכן״
לעומת הטבלה שמוצגת באתר שבה רשום רק ״מחיר דירה לפי מחיר למשתכן״
(המחירים זהים בשתי הטבלאות״
וואי הבחור נשמע צודק לצערי לפי המסמך

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה