מחר לחרמון?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נוי;1491595:
מעניין לעניין באותו עניין: הבן שלי חזר היום מהחיידר מאושר ביותר שה'רבה' לקח אותם לטיול פתע בנחל הקרוב. אבל לילד היו תלונות:"איזה רבה פחדן! הוא לא הסכים לנו ללכת דרך השביל של ...."
שמחתי ואמרתי לו שאני אוהבת רבס פחדנים וימסור לו את תודתי הכנה". אני מאחלת גם לבנך רב פחדן.
לדעתי הנוסח הנכון צריך להיות:
הרבי לא פחדן! הוא אמיץ! אמיץ לעמוד בהפצרות של הילדים, ולא להכניס אותם לסכנה!

• הוסף לסימניות
הבן שלי חזר בשלום שמח וטוב לבב :D:D

בסוף הוא גם החליף בגדים.. ואמר שלא היה לו קר כ"כ ומאד נהנה
אפילו טען שהם זרקו שלג על המורים :eek:

ב"ה!
ממש דאגתי, התיק שלו היה עמוס בבגדי החלפה.. בטח לא הבינו מה נסגר איתי..
:):)

• הוסף לסימניות
אחרי כל הסאגה....
בכנות, אני מצדיעה לך שהעזת לשלוח אותו!
המשך גידול רגוע!!!

• הוסף לסימניות
ברוך השם!
דאגתי לו

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י OR_Design;1491732:
הבן שלי חזר בשלום שמח וטוב לבב :D:D

בסוף הוא גם החליף בגדים.. ואמר שלא היה לו קר כ"כ ומאד נהנה
אפילו טען שהם זרקו שלג על המורים :eek:

ב"ה!
ממש דאגתי, התיק שלו היה עמוס בבגדי החלפה.. בטח לא הבינו מה נסגר איתי..
:):)

או אר , תאמיני לי שעשית בשכל איך אומרים ''לב של אמא''
כי עדיף שיהיה בגדים להחלפה מאשר שהילד ירטב יצטנן , יתקרר ו.....
אשריך!!!

• הוסף לסימניות
סוף טוב :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה