- הוסף לסימניות
המילה "כאן" בתגובה שלי היא קישור לאשכול.אוקיי ! קיבלתי.
רק איפה האשכול?
המילה "כאן" בתגובה שלי היא קישור לאשכול.אוקיי ! קיבלתי.
רק איפה האשכול?
אתה רואה IMB ? אפילו קיבלנו משב מ-משב שבעצם אנחנו בסדר פה. אפילו "חמודים".אשכול מצחיק--------
כולם חמודים פה![]()
סליחה שאומר,
אבל שאתם צוחקים שימו לב שכולם צוחקים אתכם
שמתי לב שזו תופעה שחוזרת על עצמה בה משתמשים חדשים נכנסים לשאול משהו בתמימות וחוטפים שפריץ...
תשאירו את סגנון השיח הזה למקומות שהוא מתאים ותהיו נחמדים: )
מחשב מסך כזה שמציירים על זה.
לא ידעה מה לחפש....אנשים לא עושים מאמץ מינימלי לחפש.
אתה גבר.צודקים.
אני מתנצל בגלוי בפני פותח האשכול היקר.
התייחסתי אליו לא יפה, לא חברי, ולא קולגאי.
הוא מוזמן לפנות אלי ולקבל עזרה אישית ומורחבת בכל עת, כולל הדגמות.
תראה\י לי שזה חוזר על עצמו. לא דובים ולא יער.
זו פשוט שאלה ששואלים כל כך הרבה... אנשים לא עושים מאמץ מינימלי לחפש.
לא ידעה מה לחפש....
כנראה שזה לא פשוט כמו מצלמה...
כל הכבוד!צודקים.
אני מתנצל בגלוי בפני פותח האשכול היקר.
התייחסתי אליו לא יפה, לא חברי, ולא קולגאי.
הוא מוזמן לפנות אלי ולקבל עזרה אישית ומורחבת בכל עת, כולל הדגמות.
כוווווווולם! יאללה! בערימות ערימותכל הכבוד!
היה שווה הכל!
גמני יוכל??? או שצריך לחטוף קודם בשביל זה?![]()
עכשיו ברצינות,ולקבל ייעוץ בשמחה.
עכשיו ברצינות,
אתה תוכל לעזור גם בתמחור?
כי pr@ המקסימה עוזרת לי בענין לפעמים,אבל היא די "משענת הקנה הרצוץ..."![]()
כדאי שתדעו אבימי ממש לא נירא כמו בתמונת פרופיל ואפילו לא באופי...h
יש פה מישהו שמבקש מידע עזרה בתחום מסויים.
יש כאלה שיודעים לענות ויש כאלה שלא.
כדאי שתדעו אבימי ממש לא נירא כמו בתמונת פרופיל ואפילו לא באופי...
הוא מצחיק'ולי-שולי-מולי-פוצ'י-נוצ'י כזה, אז אין צורך לקחת אותו קשה...
נ"ב גם אני לקחתי אותו קשה עד שפגשתי אותו בכנס
שאגתי מצחוק. באמת!אל תאמינו לו לשום מילה, אני הרבה יותר מפחיד במציאות.
לא מפחיד ממש, אבל הקרניים הירוקות מבריחות את רוב האנשים במבט ראשון, וכל הגולגלות שתלויות על החגורה שלי, והעשן שיוצא מהאוזניים, והעין הנוספת במצח, מבריחות את מי שנשאר באומץ.
בואההאאההה.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים