מחשב ציור

• הוסף לסימניות
סוף סוף..מישהו מכיר. :D

הפופקורן הצבעוני ההוא זה ממש מה שכתוב פה מעל..:) קונפטי.
לא באממתת חשבת שזה פופקורן צבעוני נכון?
(רגע של וידוי: הסקיצה המקורית בוצעה על נייר,עשיתי אותה מזזמממןןן,
מצאתי אותה כשעשיתי סדר בניירת , והעברתי אותה לדיגיטלי.. אבל במקור הילדה באמת בתוך פופקורן.. :)..)
ברור שלא חשבתי כך!
אבל שיעישע אותי הרעיון.

• הוסף לסימניות
סוף סוף..מישהו מכיר. :D

הפופקורן הצבעוני ההוא זה ממש מה שכתוב פה מעל..:) קונפטי.
לא באממתת חשבת שזה פופקורן צבעוני נכון?
(רגע של וידוי: הסקיצה המקורית בוצעה על נייר,עשיתי אותה מזזמממןןן,
מצאתי אותה כשעשיתי סדר בניירת , והעברתי אותה לדיגיטלי.. אבל במקור הילדה באמת בתוך פופקורן.. :)..)
ואני כבר חשבתי שזה פופקורן צבעוני בכל הטעמים של ברטי בוטס..
:(

• הוסף לסימניות
בהתחשב בכמות המלל ,
השימוש בצירוף המילים ״ חולה על..״
והטיה נכונה של פועל ,גוף ראשון ,לשון יחיד(אענה אעשה אשמע וכו׳)
אז.....
:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
אהה הכול מובן,
אבל למה זה סוד?
היי הופ יש לי רעיון jroom הוא פמניסטית
שרוצה לבדוק אם כמות התגובות כלא מזדהים
היא יותר גדולה מכשמזדהים כנקבה.
אחחח, אכלת אותה, על חם תפסנו אותך.

• הוסף לסימניות
אל תאמינו לו לשום מילה, אני הרבה יותר מפחיד במציאות.
לא מפחיד ממש, אבל הקרניים הירוקות מבריחות את רוב האנשים במבט ראשון, וכל הגולגלות שתלויות על החגורה שלי, והעשן שיוצא מהאוזניים, והעין הנוספת במצח, מבריחות את מי שנשאר באומץ.
בואההאאההה.
אוי אתה ענק אבימי (תרתי משמע..), לפי התיאור הזה נראה לי שפגשתי אותך פעם ליד הקיר עם הגרפיטי והבקבוקי זכוכית המנופצים שם... ליד אחד המאפיות.. אגב, תמסור ד"ש לגרגורי עם הפלולה באף והצלקת בלחי..
עכשיו אני מבין מאיפה אתה מכיר כל כך טוב את מיסטר ג'נג'ר או איך שלא קוראים לו שם..

• הוסף לסימניות
פה יש לך ים אינפורמציה בנושא
לפי קטגוריות של סוגי ציוד, ביקורות ומחירים.
http://www.tabletsforartists.com/

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה