מחשב ציור

• הוסף לסימניות
טוב זהו אני מתקשר לאבימי להתייעץ.
רגע מה המספר, שניה,
אההם
תווווווווווווו תוווווווווווווו
כן הלו? אבימי? זה מהעיריה,
אתה יכול ללכת לבדוק שניה אם יש לכם מים בשירותים?
סתם אבימי זה אני,
כן, לא כי עשיתי קול אחר, כן.
מה המצב.
אני מעוניין לקנות לוח, אבל שיהיה גם מחשב, וגם חבר לעת צרה, וגם שיהיה לו רגישות ללחץ,
כי אתה יודע איך זה, מאיירים כל היום לבד במשרד שלהם. כן.
יש לכם כזה?
מעולה.

יש בוורוד?

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אל תאמינו לו לשום מילה, אני הרבה יותר מפחיד במציאות.
לא מפחיד ממש, אבל הקרניים הירוקות מבריחות את רוב האנשים במבט ראשון, וכל הגולגלות שתלויות על החגורה שלי, והעשן שיוצא מהאוזניים, והעין הנוספת במצח, מבריחות את מי שנשאר באומץ.
בואההאאההה.
הרגת אותי!
אני יושבת וצוחקת פה בקול!
באמצע משרד רציני! -פדיחות...
אולי תעלה תמונה שלך ככה שנראה אם אנחנו מהאחרונים עם אומץ שלא מפחדים מהעין במצח..:):p;)

• הוסף לסימניות
עכשיו אני חושבת איזה פרוצדורה ארוכה זה בשביל אבימי למשל לשים משקפי שמש, או אפילו סתם לדעת מה לעשות כשמישהו אומר: "שים על זה עין". מסתבר שמאחורי כל יצור מפחיד יש סיפור עצוב. מרגש.

• הוסף לסימניות
עכשיו אני חושבת איזה פרוצדורה ארוכה זה בשביל אבימי ... לדעת מה לעשות כשמישהו אומר: "שים על זה עין".

זה קלללללל
מוציאים את העין ושמים על זה. אבל בזהירות שלא יתגלגל. אם זה מתגלגל זה פדיחות. העין יכולה להתקע מתחת איזו שידה, ואתה מוצא את עצמך בוהה בגוש אבק במשך חודש.
יאללה. מיצינו? יופי.

• הוסף לסימניות
שלום לך, @ברוך הבא ,
אני jrmoon, (אולי לא שמת לב - זה כתוב שם בצד ימין.)

היום בבוקר ראיתי את השאלה וכל כך רציתי לענות. אני מת/ה על שאלות כאלה!
חוצמזה, ראיתי איזה שפכטל קיבלת פה על השאלה, בקושי התאפקתי עד לעכשיו כדי להוסיף את התגובה שלי. >_<

אבל... עד שחזרתי כולם הספיקו להתנצל כל כך יפה ^_^
חברים, אני כל כך גאה בכם! כל הכבוד.

מובן לי שלא ידעתם אפילו מה לחפש, ומרוב תשובות ומבחר לא היה לכם מושג איפה להתחיל.
באשכול הזה שהזכירו כאן כמה פעמים יש רק סגנון תשובות כזה:
לי יש מסך של וואקום דגם סינטיק 24 אינטצ' 13,000 בערך לפני 3 שנים
כלומר, כל הכבוד על היזמה אבל, מסך? וואקום? זה סוג של שואב אבק? חור שחור ביקום? ומי זה סינטיק ולמה צריך אותו?

אז קוראים למוצר לוח גרפי ו/או עט דיגיטלי. חוץ מזה, יש All in One, מחשב-עט, שנשמע תואם לשאלה שלך, אבל היות שלא ידעת מה אתם שואלים יכול להיות שזה לא תואם את הצרכים שלך. וכן, כן, התשובה הזאת היתה מבלבלת עוד יותר. הנה אני הסבר:

בקצרה: יש עט, עט עם לוח, עט עם לוח שהוא מסך, ומחשב שהוא גם לוח עם עט.

הרשו להציע לכם את זה בתור הקדמה לכל הנושא. זה מסביר בדיוק מהו המוצר, מהם ההבדלים והשימוש בדגמים השונים. על דאגה, זה למתחילים גמורים.
אתם בקושי צריכים לדעת מה זה מחשב כדי להבין את זה.
רק שימו לב! יש שם שטיפה רצינית ממני המיועדת לציירים בלבד, על כל הנפלאות של עט עם לוח שהוא מסך. על פי דברי @אבימי כדאי לקחת את זה בעירבון מוגבל.

אחרי שגמרתם את זה, והבנתם את הבסיס, אתם בוודאי רוצים לדעת תכל'ס.
מי ואיפה מוכרים דגמים כאלה, מה המחירים שלהם, מה ההבדלים ביניהם, ולמה סינטיק זה לא מילה נרדפת ללוח דיגיטלי. תמשיכו לפה בבקשה.

אחרי שעברתם על כל החומר (ואודה מאוד לפרוג אם יסדרו את התמונות שם, מישהו רוצה לעזור לי לפתוח קמפיין על זה?) תוכלו להשאיר שם עבורי את השאלות הכי טיפשיות שצצות במוחכם הקודח, העיקר שיהיה קשור במקצת לנושא, ואני אענה בשמחה.
ציינתי כבר כמה אני חולה על שאלות כאלה?

בנוגע לתשובות שכבר ענו כאן:
@ורד10 : התשובה הראשונה, והראשונה השימושית! כמו שראינו, זה לא בא ברגל. כל הכבוד.
הניק חנוך בינר מוכר רק עט עם לוח שהוא מסך, ורק של חברת XP-Pen. זוהי חברה טובה, אך כדאי לך לעשות בחירה מושכלת. (אם אתם בסוף מחליטים לקנות XP-Pen, אכן כדאי לקנות ממנו.)

@רון סגלוביץ , תודה שהתחלת את גל ההתנצלויות וההסברים. וגם, נכון מעצבן שהלינקים לא מעוצבים כמו לינקים?

@אבימי , תודה שהזכרת את האשכול הצנוע שלי. וגם... כאדם שכמעט לעולם לא יקלוט הומור ו/או ציניות, אך בכל זאת משתמש בזה לעיתים תכופות מדי, מוריד/ה את הכובע בפניך.
למקרה שתהית, לא.
אני לא אפסיק להציק לך על שהעזת להביע התנגדות לדעה של הוד מעלתי. (ליתר זהירות - זה היה בהומור, כן?)

היה אשכול מזה מעניין, תודה לכולכם!

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
שלום לך, @ברוך הבא ,

חוצמזה, ראיתי איזה שפכטל קיבלת פה על השאלה, בקושי התאפקתי עד לעכשיו כדי להוסיף את התגובה שלי. >_<

מובן לי שלא ידעתם אפילו מה לחפש, ומרוב תשובות ומבחר לא היה לכם מושג איפה להתחיל.

כלומר, כל הכבוד על היזמה אבל, מסך? וואקום? זה סוג של שואב אבק? חור שחור ביקום? ומי זה סינטיק ולמה צריך אותו?

אז קוראים למוצר לוח גרפי ו/או עט דיגיטלי. חוץ מזה, יש All in One, מחשב-עט, שנשמע תואם לשאלה שלך, אבל היות שלא ידעת מה אתם שואלים יכול להיות שזה לא תואם את הצרכים שלך. וכן, כן, התשובה הזאת היתה מבלבלת עוד יותר. הנה אני הסבר:

הרשו להציע לכם את זה בתור הקדמה לכל הנושא. זה מסביר בדיוק מהו המוצר, מהם ההבדלים והשימוש בדגמים השונים. על דאגה, זה למתחילים גמורים.
רק שימו לב! יש שם שטיפה רצינית ממני המיועדת לציירים בלבד, על כל הנפלאות של עט עם לוח שהוא מסך. על פי דברי @אבימי כדאי לקחת את זה בעירבון מוגבל.

מי ואיפה מוכרים דגמים כאלה, מה המחירים שלהם, מה ההבדלים ביניהם, ולמה סינטיק זה לא מילה נרדפת ללוח דיגיטלי. תמשיכו לפה בבקשה.

אחרי שעברתם על כל החומר (ואודה מאוד לפרוג אם יסדרו את התמונות שם, מישהו רוצה לעזור לי לפתוח קמפיין על זה?) תוכלו להשאיר שם עבורי את השאלות הכי טיפשיות שצצות במוחכם הקודח, העיקר שיהיה קשור במקצת לנושא, ואני אענה בשמחה.

@ורד10 : התשובה הראשונה, והראשונה השימושית! כמו שראינו, זה לא בא ברגל. כל הכבוד.
הניק חנוך בינר מוכר רק עט עם לוח שהוא מסך, ורק של חברת XP-Pen. זוהי חברה טובה, אך כדאי לך לעשות בחירה מושכלת. (אם אתם בסוף מחליטים לקנות XP-Pen, אכן כדאי לקנות ממנו.)

@רון סגלוביץ , תודה שהתחלת את גל ההתנצלויות וההסברים. וגם, נכון מעצבן שהלינקים לא מעוצבים כמו לינקים?

@אבימי , תודה שהזכרת את האשכול הצנוע שלי. וגם... כאדם שכמעט לעולם לא יקלוט הומור ו/או ציניות, אך בכל זאת משתמש בזה לעיתים תכופות מדי, מוריד/ה את הכובע בפניך.
למקרה שתהית, לא.
אני לא אפסיק להציק לך על שהעזת להביע התנגדות לדעה של הוד מעלתי. (זה היה בהומור, כן?)

תודה על התשובה המפורטת
אני בטוח/ה שהיא עזרה להרבה אנשים, כולל אותי
אפשר שאלה אחת?
ממש קטנטנה?
אתה זכר או נקבה?

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
שלום לך, @ברוך הבא ,

למקרה שתהית, לא.
אני לא אפסיק להציק לך על שהעזת להביע התנגדות לדעה של הוד מעלתי. (זה היה בהומור, כן?)

כצפוי, @jrmoon .... אם תרוצי לראשות הממשלה, אני איתך. אין אדם יעיל יותר בפורום הזה. באחריות.

• הוסף לסימניות
אל תאמינו לו לשום מילה, אני הרבה יותר מפחיד במציאות.
לא מפחיד ממש, אבל הקרניים הירוקות מבריחות את רוב האנשים במבט ראשון, וכל הגולגלות שתלויות על החגורה שלי, והעשן שיוצא מהאוזניים, והעין הנוספת במצח, מבריחות את מי שנשאר באומץ.
בואההאאההה.
אוווך.... איזה מצחיק'ולי-שולי-מולי-פוצ'י-נוצ'י אתה.... אוהב את זה..

קבצים מצורפים

• ללא שם-1.jpg
    ללא שם-1.jpg
    2.5 MB · צפיות: 142
  • הוסף לסימניות
שלום לך, @ברוך הבא ,

ממש תודה. היה מועיל מאוד. ביום מן הימים אככב פה בקהילה המהומרת הזו.

• הוסף לסימניות

חה!
טוב אז אם זה לא ממש מדע בדיוני
אני מזמינה הלו קיטי, עם נגיעות של נץ נץ, אבל אחד כזה שיגיד בקול מונוטוני כל חצי שעה
'' את אלופה אחות''
צריך חיזוק כזה לנשמה, לא?

תזכרו , הלו קיטי הלו קיטי, למה הבאתם לי מיקימאוס ?, זה שאול יצחק הזמין

• הוסף לסימניות
למה קול מונוטוני
אם כבר מדע בדיוני אז תתפרעי, אחד שילחין לך כל חצי שעה את המשפט הזה במנגינה חדשה, ככה שאף פעם לא ימאס לך להקשיב לזה!

• הוסף לסימניות
אוווך.... איזה מצחיק'ולי-שולי-מולי-פוצ'י-נוצ'י אתה.... אוהב את זה..
אוי אתה ענק
אשתי ראתה את הציור ישר קפצה - מאיפה הוא מכיר אותך?! רק מה קצת גבוה יצאתי שמה.
והגולגולת הימנית היא של שבת בכלל, לא יודע למה שמת אותה כאן.

וכן @jrmoon לראשות הממשלה, לראשות הכל. כזו השקעה לא ראינו כאן מאות שנים. כפיים וקונפטי, הילול ראוי ושיר מזמור לתודה רבה.

• הוסף לסימניות
חחח פשוט לשבת ולצפות מן הצד, שידור בידור חינם בלייב, מה יותר מזה?
אה כמובן!! ליבליב איפה הפופקורן הצבעוני שלך? תביאי תביאי!

• הוסף לסימניות
תודה על התשובה המפורטת
אני בטוח/ה שהיא עזרה להרבה אנשים, כולל אותי
אפשר שאלה אחת?
אתה זכר או נקבה?
הניסוח היה די לא החלטי.
בהתחשב בכמות המלל ,
השימוש בצירוף המילים ״ חולה על..״
והטיה נכונה של פועל ,גוף ראשון ,לשון יחיד(אענה אעשה אשמע וכו׳)
אז.....
:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

• הוסף לסימניות
כפיים וקונפטי.
סוף סוף..מישהו מכיר. :D
אה כמובן!! ליבליב איפה הפופקורן הצבעוני שלך? תביאי תביאי!
הפופקורן הצבעוני ההוא זה ממש מה שכתוב פה מעל..:) קונפטי.
לא באממתת חשבת שזה פופקורן צבעוני נכון?
(רגע של וידוי: הסקיצה המקורית בוצעה על נייר,עשיתי אותה מזזמממןןן,
מצאתי אותה כשעשיתי סדר בניירת , והעברתי אותה לדיגיטלי.. אבל במקור הילדה באמת בתוך פופקורן.. :)..)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה