מטבח בדירת קבלן - אודה לכל עצה טובה

• הוסף לסימניות
אני לא מבינה בכלל בתחום וצריכה לבחור בימים הקרובים מטבח
החברה שנבחרה היא אניס מטבחים
אשמח לקבל כל הדרכה

• הוסף לסימניות
יש לך בגדול 3 אפשרויות -
1. להישאר עם מה שהקבלן נותן, ואז את צריכה רק לבחור צבעים. טווח עלות - 0
2. שידרוגים מקומיים - כגון הוספת מגירות, הוספת ארונות עליונים, אבל הבסיס נשאר מהקבלן. טווח עלות- כמה אלפים עד 20 אש''ח
3. שינוי מוחלט של התכנון של הקבלן, ותכנון מחודש למטבח. טווח עלות 20-100 אש''ח, והשמים הם הגבול. ממוצע יהיה כ50 אש''ח למטבח סטנדרטי.

מה הכיוון שלכם? לכל אפשרות הטיפים שונים..

• הוסף לסימניות
יש לך בגדול 3 אפשרויות -
1. להישאר עם מה שהקבלן נותן, ואז את צריכה רק לבחור צבעים. טווח עלות - 0
2. שידרוגים מקומיים - כגון הוספת מגירות, הוספת ארונות עליונים, אבל הבסיס נשאר מהקבלן. טווח עלות- כמה אלפים עד 20 אש''ח
3. שינוי מוחלט של התכנון של הקבלן, ותכנון מחודש למטבח. טווח עלות 20-100 אש''ח, והשמים הם הגבול. ממוצע יהיה כ50 אש''ח למטבח סטנדרטי.

מה הכיוון שלכם? לכל אפשרות הטיפים שונים..
תודה גדולה
אנחנו כנראה בכיוון של להסתפק בבסיס
על מה לתת את הדעת?
אנחנו מתחילים ממש מאפס...

• הוסף לסימניות
כדאי לקבל את הזיכוי מהקבלן ולעשות מטבח חדש.
כי יש חברות שבונות את המטבח בצורה שחייבים לשדרג והם לוקחים על זה הרבה יותר.
אמר לי מנהל סניף של חברת מטבחים.. אם הדייר לא משדרג הם מפסידים כסף, כי הם מכרו את המטבח לקבלן במחיר הפסד.

כדאי לקרוא ביקורות על החברה כדי לקבל אינדיקציה

• הוסף לסימניות
כי יש חברות שבונות את המטבח בצורה שחייבים לשדרג והם לוקחים על זה הרבה יותר.
אמר לי מנהל סניף של חברת מטבחים.. אם הדייר לא משדרג הם מפסידים כסף, כי הם מכרו את המטבח לקבלן במחיר הפסד.

כדאי לקרוא ביקורות על החברה כדי לקבל אינדיקציה
כל זה נכון אם יש תקציב לשדרוג.

• הוסף לסימניות
את יכולה להעלות את התוכנית שהחברה תציע לך ,ונוכל לעזור לך
אבל בעיקר צריך לשים לב לניצול השטח ולרמת פרזול שאת מקבלת,
במטבחי חברה אם את באה בלי יידע ,את יכולה לקבל מטבח אם רמה של 50% פחות בשווי המטבח
יכול להיות לך הפרש במגירות במתקנים בסוג פורמיאקה ,בקיצור בכל נקודה יש פערים באיכות,לכן שווה לקחת מעצבת .

• הוסף לסימניות
תודה גדולה
אנחנו כנראה בכיוון של להסתפק בבסיס
על מה לתת את הדעת?
אנחנו מתחילים ממש מאפס...

אם אתם מתכוונים להסתפק בבסיס, אז בגדול בפגישה תראו את מה הקבלן נותן, ותקבלו מספר דגמי פורמיקה לבחור מתוכם, תחשבו על פרקטיקה, ועל התאמת צבעים לריצוף, ולשיש וחיפוי הקיר.
אם בכל זאת תרצו להוסיף - אז תוכלו לשדרג את סוג הפרזול, את הפורמיקות, להוסיף מגירות, או ארונות עליונים, או יחידת בילדאין, הכל תלוי בצרכים ובתקציב שלכם.

• הוסף לסימניות
היי גם אני קניתי דירה מקבלן וחברת המטבחים שנבחרה על ידם הייתה איינסיד מטבחים.
אז ככה,
שיש לי מלא מסקנות ותובנות לומר לך עליהם ואם תירצי אני יעשה זאת בפרטי.
בגדול אני יכולה לומר לך שבהתחלה חשבנו לקחת את הבסיס של הקבלן ולהוסיף על זה טיפה שידרוג,
אבל בתכלס' מה שבסוף עשינו היה מטבח חדש לגמרי, אין מה לומר היה שווה! אבל בסוף יצאנו עם 50- 60 אלף ש"ח.

• הוסף לסימניות
אם אתם מתכוונים להסתפק בבסיס, אז בגדול בפגישה תראו את מה הקבלן נותן, ותקבלו מספר דגמי פורמיקה לבחור מתוכם, תחשבו על פרקטיקה, ועל התאמת צבעים לריצוף, ולשיש וחיפוי הקיר.
אם בכל זאת תרצו להוסיף - אז תוכלו לשדרג את סוג הפרזול, את הפורמיקות, להוסיף מגירות, או ארונות עליונים, או יחידת בילדאין, הכל תלוי בצרכים ובתקציב שלכם.
אז זה נורמלי שבהתחשב במגבלות המצב אנחנו קודם הולכים לבחור מטבח ורק אחר כך חיפויים וריצוף?

• הוסף לסימניות
תשקיעי קצת זמן היום, תקראי בפורום על תכנון מטבחים
תביני, שמטבח מתוכנן ע"י מעצבת הוא מתוכנן לפרטי פרטים, כולל תכנון אכסון חכם, מגירות, וכו' וכן איכות החומרים.
מטבח קבלן הוא מטבח בסיסי מאד, איכות חומרים נמוכה וניצול מינמלי.
לדוג' אין ארונות עליונים, אין כמעט מגירות, ואם יש אינן איכותיות, שיש פשוט וכו'
עדין, את צריכה לבדוק, יש פרויקטים שיש בהם מטבח טוב ואיכותי יחסית והוא מספיק לעשור הראשון (ולפעמים יותר)
קחי בחשבון, שחברת המטבחים מתכננת לעשות עליך קופה, וכל שינוי מהסטנדרט זה הרווח שלהם
עדין, יתכן ויהיה שווה לך תוספת חלקית דרכם מאשר לבנות מטבח חדש לחלוטין.

• הוסף לסימניות
כן,קודם בוחרים מטבח ,ואז שיש וחיפויים
כיור וברזים
המון בהצלחה
ואם את צריכה עזרה ביעוץ
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
ממש לא מדויק.
מאוד תלוי במפרט הבסיסי שמעניק הקבלן,
וכן בגובה הפיצוי שמוענק במקרה של ויתור.

אצלנו בפרויקט המפרט היה מאוד עשיר.
מטבח 2 קומות (10 מטר) + מגוון צבעים , סנדוויץ' איכותי וכו'
לעומת פיצוי עלוב של כמה אלפי ש"ח בודדים למי שמוותר על המטבח של הקבלן.

כמובן שבחרנו במטבח הקבלן, ונשאר לנו לשדרג 4,000 ש"ח בלבד.

היינו חזקים מאוד מול הצוות של החנות, יצאנו וחזרנו 3 פגישות והוצאנו רק מה שהיינו צריכים!!

אבל זה, רק כי קיבלנו הדרכה מוקדמת על השטיפה שאנו אמורים לקבל.

• הוסף לסימניות
היי גם אני קניתי דירה מקבלן וחברת המטבחים שנבחרה על ידם הייתה איינסיד מטבחים.
אז ככה,
פותחת האשכול מדברת על חברת מיטבחים אניס ואת על אינסייד.

אם את הולכת על בסיס רק תבררי שנותנים לך עץ ופרזול ברמה סבירה.
ממה שאני הבנתי (מקריאה בנט) שברגע שבאים ואומרים להם שרוצים רק בסיס אין להם עניין להיות נחמדים אלייך ולספק לך את הזמן כמו מי שמשדרג, לכן הייתי ממליצה לך לא להודיע את זה מיד בתחילת הפגישה אני סומכת עלייך שתדעי לשמוע את המקסימום. וכן כדאי שתבואי כמה שיותר מוכנה מבחינת גוון וכד כדי לא להרגיז אותם.
לדעתי זה חכם בשעה לחוצה של קניית דירה ללכת על המינימום גם אם לשנות יותר מאוחר מוסיף עלויות. בשלב זה את עוד לא יודעת עד איפה תחנקי ומאיפה יפילו עלייך עוד XK לחשמל וXK לגז ולעיריה ול....

• הוסף לסימניות
ממש לא מדויק.
מאוד תלוי במפרט הבסיסי שמעניק הקבלן,
וכן בגובה הפיצוי שמוענק במקרה של ויתור.

אצלנו בפרויקט המפרט היה מאוד עשיר.
מטבח 2 קומות (10 מטר) + מגוון צבעים , סנדוויץ' איכותי וכו'
לעומת פיצוי עלוב של כמה אלפי ש"ח בודדים למי שמוותר על המטבח של הקבלן.

כמובן שבחרנו במטבח הקבלן, ונשאר לנו לשדרג 4,000 ש"ח בלבד.

היינו חזקים מאוד מול הצוות של החנות, יצאנו וחזרנו 3 פגישות והוצאנו רק מה שהיינו צריכים!!

אבל זה, רק כי קיבלנו הדרכה מוקדמת על השטיפה שאנו אמורים לקבל.
נכון
אבל ברוב המקרים זה לא ככה

• הוסף לסימניות
תודה לכל המסייעים
נכון לעכשיו, הובהר לי שאפשר ללכת גם לאינסייד, כך שכל מידע על אינסייד (דיס באישי) יהיה גם רלוונטי
שוב תודה

• הוסף לסימניות
אני גר בדירה עם מטבח קבלן,
הדירה הזו נקנתה אחרי שהמטבח היה בנוי ככה שהמבטח הוא המטבח הבסיסי ללא שום שדרוגים ואני לא רואה הרבה הבדלים בינו לבין המטבח של השכנים ששדרגו ב12-15 אלף ש"ח
ממה שאני רואה כמעט כל השכנים שלי שהלכו לבחור את המטבח הם דוחפים מאוד לעשות שדרוגים שלאו דווקא הם מה שאת צריכה, לדוגמא יש לי שכן ששידרג ב15 אלף ש"ח על שלוש מגירות 120 במקום 60, 2 קלפות במקום ארונות סגירה של ארון במקום שתי בילדאינים ושיש יותר עבה, אם היית שואלת אותי האם זה שווה 15000 שקל תשובה חד משמעית לא.
יש לי קרוב משפחה ששידרג ב12000 שקל על שיש יותר עבה וארונות יותר איכותיים והשאיר כיור מחולק במקום שתים שהוא עד עכשיו מצטער על זה.
החברות מטבחים מאוד דוחפות לזה שעוד תוספת של 10-15 אלף שקל ותקבלו מטבח כמו שצריך ומה שהם דוחפים זה מה שהם רוצים למכור לכם ולאו דווקא מה שטוב לכם.
מה שצריך לעשות זה לפני הפגישה לשבת ולקרוא בדיוק מה כתוב במפרט מה מגיע לכם כמה מטרים ארונות, איזה כיורים, מה הגודל, כמה מטרים שיש, לאחר מכן לשבת ולחשוב בדיוק מה אתם רוצים במטבח שלכם אפילו עדיף שתעלו לפורום שרטוט של המטבח ותקבלו רעיונות וחוות דעת וככה תגיעו מוכנים ותבחרו את מה שאתם רוצים וטוב לכם ולא מה שטוב לחנות.
עוד דבר חשוב שאני אומר בכל מקרה של נציגי מכירות, תקחו את ההצעת מחיר ותלכו הביתה לכמה ימים, אף אחד לא יברח לכם וככה תוכלו לשבת על זה רגוע ולהחליט מה מתאים לכם.
כמובן גם שאם יש לכם אפשרות ללכת לשתי חברות אז תבררו על שתיהם ואולי גם שווה ללכת לשתיהם לראות מה הם מציעים.

• הוסף לסימניות
תלוי מה המפרט, מי החברה, מה התקציב והאם הוא גמיש קצת, מה הצרכים, מה הסגנון שלכם וכו'
קשה קצת לענות על שאלה כזו, וקחי גם בחשבון שכל אחד עונה לך מנקודת מבטו.
יש כאלה שמטבח של קבלן מעולה בשבילם והם מבסוטים ממנו שנים, יש כאלו שאם אין להם את כל החידושים ועיצוב סוף הדרך הם לא ישנים בלילה, יש חברות שרק עושקות את הלקוחות שחייבים לשדרג כי המטבח מתוכנן מזעזע ובמפרט הם לא נותנים כלום, יש פרויקט שמפרגנים מפרט יפה שאפשר לשדרג בקטנה ולקבל מטבח מושלם.
בקיצור - תלוי.
הייתי ממליצה לך לחקור את הנושא, להתייעץ עם אנשים שמכירים את הראש שלך ושיפצו לאחרונה או מבינים בתחום, ללכת לפגישה בשתי החברות ולעשות השוואה (כמובן שהחברות עצמן תדענה מההשוואה שאת עורכת ;))
או - לקחת מעצבת לשעת ייעוץ שתעבור על המפרט, מן הסתם תכיר את החברה ואת ההתנהלות שלהם, תראה ותשמע מהם הצרכים שלך ותכוון אותך. (וגם תעקוב שאף אחד לא עושה עליך קופה)

• הוסף לסימניות
ה'שידרוגים' שהחברה של הקבלן מציעה, לרוב אצל נגר נורמלי לא היו עולים הרבה יותר אם בכלל.
למשל עובי השיש... בדיחה, רוב אנשי השיש לוקחים אותו מחיר על שיש קיסר בעובי 2 או 4.
התחושה שלי שברוב המקרים עדיף או להשאר עם הבסיס, או לשנות לגמרי, לבקש תוספות מהחברה של הקבלן זה לא שווה את זה, אבל כמובן כל מקרה לגופו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....