- הוסף לסימניות
התחושה שלי שברוב המקרים עדיף או להשאר עם הבסיס, או לשנות לגמרי, לבקש תוספות מהחברה של הקבלן זה לא שווה את זה, אבל כמובן כל מקרה לגופו.
מסכימה עם זה, זו גם ההמלצה שלי בדרך כלל.
התחושה שלי שברוב המקרים עדיף או להשאר עם הבסיס, או לשנות לגמרי, לבקש תוספות מהחברה של הקבלן זה לא שווה את זה, אבל כמובן כל מקרה לגופו.
רעיון יפה מאד.אני יוסיף למה שחרש עץ כתב, שבאמת יש הרגשה בחברות של המטבחי קבלן שהם מנצלות את זה שאתם לקוחות שבויים ולוקחים מאוד יקר על שידרוגים.
אני הייתי מציע לעשות מהתחלה תכנון של שתי שלבים, זה אומר לקרוא מה המפרט שהקבלן הביא לכם, לקחת את זה ומראש לתכנן איפה מוסיפים עוד ארונות וכדומה,
ככה את הסיום עושים עם נגר אחר, גם ככה לא חייבים לעשות מהתחלה את הכל ואפשר להשאיר את זה לכשתצטרכו עוד אחסון וכדומה ולא תצטרכו לפרק את כל המטבח בשביל שיהיה לכם מטבח כמו שאתם רוצים.
לאו דווקא חייבים את אותה פורמייקה, מהתחלה אפשר לתכנן שתי צבעים בפרומייקה נניח הלמעלה של הארונות העליונים וארון גבוה לבילדאין בצבע אחר משאר הארונות זה יכול לצאת מאוד יפה.רעיון יפה מאד.
צריך גם לשמור את הדגמים של הפורמייקה והחיפויים.
מאד הגיוני שכך זה יצא הרבה יותר זול
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים