מצאתי שיש להם אתר באינטרנט, לי חסום!נכתב ע"י גרנולה;1487851:אין לי מושג ממה עשויות וכמה הן עולות
קוראים למותג: iso tonnaire
נכתב ע"י הגפן;1488131:מצאתי שיש להם אתר באינטרנט, לי חסום!
אולי למישהו פתוח והוא יוכל לומר לנו מה המחיר שם?
totes-isotoner
קצת לימוד זכות לא יזיקנכתב ע"י msphoto;1487980:מטריות טובות באמת עולות מאות שקלים, והן בהחלט נמכרות גם בארץ
הסיבה שאנחנו רואים מטריות זרוקות בכל פינה היא מסיבה אחרת: חוסר חינוך.. מטריה שבורה מחזיקים ביד עד הפח הקרוב, לא זורקים על המדרכה.
נכתב ע"י פוינט ק גת;1488348:מעילי הניילון שהגברים הולכים בשנים האחרונות נראים לי מאוד מוצלחים,
רק שלא מתחשק לי להיות האישה היחידה שלובשת אותם...
כמו"כ האוזניות לאוזניים- למה לא מקובל שנשים לובשות אותן?
כי הן הורסות את הפאה?
ממילא הרוחות כבר עשו את זה.
נכתב ע"י פוינט ק גת;1488348:מעילי הניילון שהגברים הולכים בשנים האחרונות נראים לי מאוד מוצלחים,
רק שלא מתחשק לי להיות האישה היחידה שלובשת אותם...
כמו"כ האוזניות לאוזניים- למה לא מקובל שנשים לובשות אותן?
כי הן הורסות את הפאה?
ממילא הרוחות כבר עשו את זה.
נכתב ע"י Efratush;1488675:אני קצת בהלם שאף אחד לא שמע על הפטנט של המקל...
זה כמו מקל חשמלי שמוציא אוויר חם ומתפזר כלפי מעלה, והאוויר מעיף את הטיפות לצדדים.
לא ראיתי שמשתמשים בזה אבל ראיתי שייצרו את זה ביפן או משהו כזה.
זה כמו מקל חשמלי שמוציא אוויר חם ומתפזר כלפי מעלה, והאוויר מעיף את הטיפות לצדדים.
נכתב ע"י ת'כלס;1488717:שיבושם ליפנים
אצלנו יש כל מה ששנוי.....![]()
נכתב ע"י ת'כלס;1488717:שיבושם ליפנים
אצלנו יש כל מה ששנוי.....![]()
נכתב ע"י sh12;1488976:ממש לא נכון,
מחזיקים את זה כמו מטריה מעל גובה הראש, ושם הגשם מועף לצדדים.
מי שהולך ליד, ללא הגנה של מטריה או מקל - יקבל עוד כמה טיפות של גשם..
נכתב ע"י חולי;1488979:רגע, ומה קורה אם הבטריה מתחילה להחלש בדיוק באמצע הדרך?![]()
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים