מביאה את המשיח
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
מה כותבים בערעור???
אין לי מושג מה היה הענין שעל שמו הוחלט המקום(אני ב5 אחרונים)
אם מדובר בילד ממשיך אוו אח לילד ממשיך .פשוט תכתבו שדילגו עליו בניגוד לנוהל והסעיף הרלוונטי 4.1או 4.4.מה כותבים בערעור???
אני באותה סיטוצאציה . ופשוט לשלוח מייל למבקר המדינה בצירוף הפרטים הרלוונטים 1.את טופס ההגשה לוועדת קבלה (ניתן להוריד מהזדהות לאומית -פעולות שביצעתי ) במיוחד אם במסמך זה אתם מוגדרים כילד ממשיך וכדומה 2.צילום מסך של התשובה מהזדהות ממשלתית 3. את טענותיכם, ואת הפשע שאפילו לערער שללו ממכם את האפשרות.אלי כבר חזרו מהמבקר לאחר בירור מול משרד העבודה , שכמובן התחילו בשקריהם ותירוציהם . (לדוג" חוסר במסמכים שהצלחתי להוכיח שאינו נכון ) ונשמע שהמבקר מעונין לעזור ,עזרו לי גם בענין הדרגות. וכמבן פרטי יצירת קשר . בהצלחה רבה .[גם אם אתם חושבים שנדחיתם בגלל שהאב מוגדר כלומד תורה אין שום צורך לציין זאת, ואדרבה שהם יצטרכו להשיב לכם ולגלות את פרצופם המפלה והגזעני]יש כאן מישהו שקיבל תשובה שממתין למקום פנוי, בלי אפשרות לערער
והצליח להתקדם עם זה?
בצאט אמרו לי שזה טעות וישלחו
בטלפון אמרו לי שזה לא טעות והם לא נותנים לי אפשרות לערער...
יכולה לשים פה את כתובת המייל?אני באותה סיטוצאציה . ופשוט לשלוח מייל למבקר המדינה בצירוף הפרטים הרלוונטים
Ombudsman#mevaker.gov.il את הסולמית להחליף בשטרודליכולה לשים פה את כתובת המייל?
גם אני ככה,קבלתי מקודם הודעה שהתקבלנו
למרות שהוועדת קבלה בקשה ולא קבלה אישור על שירות בצה"ל/פטור
השאלה אם יש עניין להירשם
יש סיכוי שיסתדרו הדרגות?לאברכים בגיל גיוס?
מה המייל של המבקר?לכל מי שלא קיבל תשובה במייל ולכן אין ביכולתו להגיש השגה ,התשובה ממשרד העבודה שקיבלתי היא"התשובות נשלחות לפי המייל שקיים במערכת ההזדהות ומוזרה הטענה שלא קיבלת לאור העובדה שעשרות אלפי הורים כן קיבלו.." לאחר פניה למבקר פנו אלי שוב ממשרד העבודה והגישו עבורי השגה ידנית ..לכן פשוט כל מי שנמצא במצב זה לפנות למבקר [גם אם אינכם יודעים מה ברצונכם לערער ,עצם שלילית האופציה היא פשע .. בהצלחה
זה ערעור אישי כך שגם אם יש כאלה שקיבלו קישור אישי ונכנסים עם קישור של מישהו אחר לא נותן לשלוחהאם הקישור להגשת השגה/ערעור הוא אישי? כי אם אפשר מי שקיבל שישים כאן את הקישור ואז כלא אחד יזדהה בעצמו
קיבלת תשובה על ההשגה?המייל נמצא שתי הודעות ללמעלה . ובהחלט הגישו עבורי אחרי תום חמש הימים
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים