- הוסף לסימניות
אשמח מאוד!!אם תרצו עוד תעדכנו יש לי עוד מלאאא![]()
אשמח מאוד!!אם תרצו עוד תעדכנו יש לי עוד מלאאא![]()
בשמחההאשמח מאוד!!
כמו שנאמר: "מנגו בננה ומלון, דבש וקינמון".שייק בננה, מנגו ומלון: 1 בננה גדולה, 1 מנגו בינוני-קטן, חצי כוס מלון חתוך לקוביות, כשליש כוס מים קרים.
איזה כיףכמו שנאמר: "מנגו בננה ומלון, דבש וקינמון".
הכנתי לילדים (כל הפירות קפואים, ובלי קינמון) עם חלב.
הם פשוט התלקקו אז הייתי חייב לטעום.. מה אומר ומה אדבר.. יצא באמת מיוחד.
גם וגם...יש של בריאות ויש כאלו שאיך אומרים "לבריאות"..חח
תגידו מה העדפה ואשתדל לשלוח.
שייק מס 7 למשקיעות שבנינוגם וגם...
מי שמכינה שתשלח לי הביתה...שייק מס 7 למשקיעות שבנינו:
גלידת וניל (4-5 כדורי גלידה)
1.5 בננות בגודל בינוני
3 קוביות קרח
1 כוס חלב
לקישוט:
ממרח שוקולד
1 מיכל שמנת להקצפה קרם וניל
1/2 בננה פרוסה
סוכריות צבעוניות
שוקולד צ'יפס
- בעזרת שתי כפיות/ שקית זילוף, מורחים מעט ממרח שוקולד על חלקה הפנימי של הכוס.
- בבלנדר, מניחים את כל חומרי המילקשייק ומעבדים עד לקבלת שייק אחיד ומוזגים לכוסות.
- בקערת מיקסר עם בלון הקצפה, מקציפים את קרם הוניל לקרם יציב ומעבירים לשק זילוף. מזלפים את הקרם כך שהוא נוגע בשולי הכוס (על מנת שלא ישקע) וממשיכים לזלף בספירלה, כלפי מעלה.
- מקשטים.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים