אני חושבת מה כבר יכול להיות? כסא מנייר?את חושבת שהאיכות זהה?
שזה יישבר תוך שבועייםאני חושבת מה כבר יכול להיות? כסא מנייר?
יש לאיפה לחזור ולבקש אחריותאיפה את חושבת שהכסאות שעולים 1500 מיוצרים?
השאלה אם זה שווה 1300 ש"ח...יש לאיפה לחזור ולבקש אחריות
ברור שהמקור סיני אין לי בעיה השאלה מה קורה אחרי שקונים
יש גם יותר זולים כנראההשאלה אם זה שווה 1300 ש"ח...
כנראה. אבל אני לא מצפה מכסא שעלה בארץ 250 ש"ח (הכי זול) לשרוד. כי אם אתקשר לשירות אחרי חצי שנה לא בטוח שישמחו לתת שרות למוצר הכי פשוט ובסיסי שלהם. שמראש נמכר לפשוטי העם...יש גם יותר זולים כנראה
אבל אני הכי מבינה את ההרגשה הזאת שרואים משהו יפה והחלום שם...
בארץ אולי ?איפה את חושבת שהכסאות שעולים 1500 מיוצרים?
יש לאיפה לחזור ולבקש אחריות
ברור שהמקור סיני אין לי בעיה השאלה מה קורה אחרי שקונים
כל מוצר שמזמינים מחו"ל לוקחים עליו הימור מסויםבארץ אולי ?
וגם אם בסין (נגיד), הוא לוקח פיקוח על ההובלה שזה ישאר שלם בדרך ולא ישבר בטלטלות ושיארזו בצורה טובה ולא במשלוחים של הדואר ש-לך תדע איך ארזו ואיך הובילו בזהירות או לא
גם חנות שמובילה מחו"ל, הוא חייב לוודא שהסחורה מיובאת באופן תקין, כי לקוחות יזמינו ויגיע מוצר פגום והוא יצטרך לספוג את זה עליו
אני אשמח לדעת מה זה מבחינתך מקום נכון? (חוץ מלהגדיל הכנסות, עובדים על זה...)אם כך את מחפשת פתרונות במקום הלא נכון
אבל אם זה יבוא בסיטונאות הם מסכימים לשלוח רק אחד לבדיקה?בתור אחת שעשתה יבוא מאלי באבא יותר מפעם אחת (אמנם לא רהיטים). לא צריך לראות הכל שחור וחשוב לתת צ'אנס ליבוא אישי זה נותן הרבה סיפוק. המוכרים משקיעים הרבה באריזה ובביטחון המשלוח. עוד כלל חשוב ליבא בתחילה מוצר אחד לדוג' ואם מצליח ליבא את שאר הכמות או אפשר לבקש דיוקים לשאר המוצרים. כמו"כ יבוא מאזור הנמל יותר זול ומגיע הרבה יותר מהיר. לפני המלחמה האחרונה באירן עשיתי יבוא ותוך שבוע וחצי הגיע אלי
ועוד שאלהבתור אחת שעשתה יבוא מאלי באבא יותר מפעם אחת (אמנם לא רהיטים). לא צריך לראות הכל שחור וחשוב לתת צ'אנס ליבוא אישי זה נותן הרבה סיפוק. המוכרים משקיעים הרבה באריזה ובביטחון המשלוח. עוד כלל חשוב ליבא בתחילה מוצר אחד לדוג' ואם מצליח ליבא את שאר הכמות או אפשר לבקש דיוקים לשאר המוצרים. כמו"כ יבוא מאזור הנמל יותר זול ומגיע הרבה יותר מהיר. לפני המלחמה האחרונה באירן עשיתי יבוא ותוך שבוע וחצי הגיע אלי
לדעתי את צריכה לחפש עמיל מכס שיעזור לך בכל החישוב שמורכבת מתשלום עבור המוצר, הובלה לנמל, שיתוף המשלוח בקונטיינר הובלה ימית, בארץ יש שחרור מהנמל ותשלום מיסים ואז מוביל מהנמל אליך הביתהועוד שאלה
איך זה מגיע אלי?
מן הסתם לא בדואר...
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים