בתמימותי הזמנתי פעם פאה בעלי אקספרס וחשבתי שאקבל מוצר הראוי ללבישה...
קיבלתי שער של מטאטא וכמובן מיד כתבתי למוכר שזה לא שער טבעי כמו שהוא כתב וכו'. הוא הציע לו לשלוח לו והוא יזכה אותי ללא עלות המשלוח.
שלחתי לו חזרה בדואר רגיל, ואכן קיבלתי החזר בPAYPAL אך ללא עלות המשלוח. דרשתי ממנו לקבל את מלוא מה ששילמתי כולל המשלוח על מוצר אחר לגמרי ממה שהזמנתי וכולל גם מה שעלה לי המשלוח!
הוא סירב, ואני פניתי לויזה שזיכו אותי מיידית במלוא הסכום.
מאז אני תקוע עם יתרת החוב שאני חייב לסיני היות וקיבלתי בעצם את הכסף פעמיים ברובו...
פאה ראיתי שמישהי העלתה פה וזה היה נראה טוב... לא מומלץ בכלל! אפילו בפורים אני לא אשים את זה (אם משהי מעונינת יש לי למכור)
http://s.click.aliexpress.com/e/tdkLnF0M
איפה בירושליםאם העניין הוא פאה זולה - יש בירושלים מכירה של פאות יד שניה איכותיות וזולות מאוד, כמעט במחירים של עלי אקספרס. לא הייתי שם ולא מכירה אבל נשים כתבו על המכירה הזו בפורום 'חכמת נשים'.
שם אפשר להרגיש את הפאה ביד, לראות את טיב השיער, הצבע, הגזירה והכל.
לדעתי יותר שווה.
יש מוכר מסויים שהוא היחיד שאפשר להזמין ממנו.
השיער אמיתי {מצאתי אפילו ביצים} לחלוטין.
אמנם לא הכי איכותי אבל שווה בהחלט את המחיר!
רק כמה הערות-
* לרוב, השיער מגיע די נפוח, מה שמצריך סירוק תכוף או לאסוף מעט עם סיכות/ קליפס/ קוקיה וכו'
* הפתיחה של הפרונט לא מקצועית בכלל! הבניה נוראית. אז או שמביאים לפאנית שתסדר ותוסיף בייבי הייר , או גוזרים פוני, או קונים פאת סרט
בגדול, זה די עניין של מזל ושל פרופורציות....
יש כאלו שקיבלו פאה מהממת {יחסית, כן?!}, ויש כאלו שקיבלו ממש קש {לדעתי הזמינו ממוכר אחר}
וגם כמובן אם משהי מצפה לקבל פאה ברמה של 10.000 כמו בארץ אז ברור שהיא תתאכזב.
לגבי ההכשר - הוא טוען שיש לו, ועל הפאות יש אפילו תווית עם חותמת כשרות בעברית של חניכי הישיבות או משהו כזה. הוא גם טוען שהשיער הוא אירופאי ולא אסייתי.
כמה זה אמין? לא יודעת....
אם העניין הוא פאה זולה - יש בירושלים מכירה של פאות יד שניה איכותיות וזולות מאוד, כמעט במחירים של עלי אקספרס. לא הייתי שם ולא מכירה אבל נשים כתבו על המכירה הזו בפורום 'חכמת נשים'.
שם אפשר להרגיש את הפאה ביד, לראות את טיב השיער, הצבע, הגזירה והכל.
לדעתי יותר שווה.
והערה אחת אחרונה- פרוג עמוס לעייפה באשכולות על פאה מעלי אקספרס. כדאי לחפש.
יש שם הרבה מידע.
לגבי ההכשר - הוא טוען שיש לו, ועל הפאות יש אפילו תווית עם חותמת כשרות בעברית של חניכי הישיבות או משהו כזה. הוא גם טוען שהשיער הוא אירופאי ולא אסייתי.
כמה זה אמין? לא יודעת....
אם מדובר בחנות בגאולה - נא להיזהר מאד!!!!! אין החלפות או החזרות בשופ"א!!!!!! לשים לב היטב להכל!!!!!איפה בירושלים
אשמח לפרטים
דיברתי עם הרב פוזן בנידון, ואמר שהכל זיוף סיני. כי אין מציאות של שער ארופאי במחיר
תני לינק למוכר
בתור אחת שבנתה על פאה לבישה, למדה את כל הכללים מאחרים ובסוף הזמינה- לא מומלץ
גם אם זה לא שיער אירופאי {מה שדי ברור מאליו כי השיער האירופאי רך,ושיער הפאות מעלי הוא יותר קשיח ועבה} - מירב הסיכויים שזה עדיין לא שיער הודי המגיע מע''ז. יותר זול ופשוט בשבילם לקנות שיער מכפרים נחשלים בסין, כך שזה ללא חשש ע''ז.
כנראה שעם פאת סרט אפשר להסתדר. הפרונט הוא באמת מה שבעיקר גורם למראה דפוק. (ולא עזר הוספת בייבי הייר וכו')הכל תלוי למה את מצפה מראש ולמה הפאה מיועדת...
שלי דווקא די חביבה ונוחה. בטח בהתחשב במחיר!
אני חובשת אותה כמעט כל יום במשך שעותתתתת.
{אבל כמו שכתבתי בהודעות למעלה - צריך לשחק איתה ולאסוף מעט בצדדים. לגבי הפרונט - שלי הכי נח. פאת סרט וחסל סדר בייבי הייר, לייס ושות'}
כנראה שעם פאת סרט אפשר להסתדר. הפרונט הוא באמת מה שבעיקר גורם למראה דפוק. (ולא עזר הוספת בייבי הייר וכו')
רק כדי לדייק -יש רבנים הסוברים שאין זה משנה מה מקור השיער ופאה לא צריכה הכשר.
יש כאלו שסוברים שהכל מסחרה של כסף ונותני ההכשר לא יודעים באמת מאיפה מגיע השיער .
וכמובן, יש כאלו שסוברים שפאות חייבות הכשר {עד כמה שידוע לי, זו דעת הרֹב}.
אני אשמח לראות ולהבין מה אפשר לעשות בפרונטראיתי כמה תמונות של פרונטים דווקא די נחמדים {כמובן לאחר עזרה מקצועית...}
כששלחתי למוכר הודעה ע"כ שאני לא מרוצה, הוא הציע שאני אשלם על משלוח הלוך חזור ויחליפו לי את השיער..הנחמה היא שיש אחריות ואפשר ואחזיר את הפאה ולקבל החזר, כך שזה לא כסף לפח.
רק כדי לדייק -
יש כאלו שסוברים שלא צריך הכשר.
יש כאלו שסוברים שחייבים הכשר.
ובלי קשר - יש כאלו שסוברים שאי אפשר באמת לסמוך על ההכשר.
אני אשמח לראות ולהבין מה אפשר לעשות בפרונט
כששלחתי למוכר הודעה ע"כ שאני לא מרוצה, הוא הציע שאני אשלם על משלוח הלוך חזור ויחליפו לי את השיער..
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים