קניות באתרים מחו"ל מי שהוא יודע משהו על קניית פאה מאלי אקספרס?

• הוסף לסימניות
לאחרונה ראיתי שיש שם מגוון עצום של פאות במחיר מוזל השאלה אם ידוע משהוא על הטיב או הכשרות(הודו?)
אשמח לשמוע

• הוסף לסימניות
בתמימותי הזמנתי פעם פאה בעלי אקספרס וחשבתי שאקבל מוצר הראוי ללבישה...
קיבלתי שער של מטאטא וכמובן מיד כתבתי למוכר שזה לא שער טבעי כמו שהוא כתב וכו'. הוא הציע לו לשלוח לו והוא יזכה אותי ללא עלות המשלוח.
שלחתי לו חזרה בדואר רגיל, ואכן קיבלתי החזר בPAYPAL אך ללא עלות המשלוח. דרשתי ממנו לקבל את מלוא מה ששילמתי כולל המשלוח על מוצר אחר לגמרי ממה שהזמנתי וכולל גם מה שעלה לי המשלוח!
הוא סירב, ואני פניתי לויזה שזיכו אותי מיידית במלוא הסכום.
מאז אני תקוע עם יתרת החוב שאני חייב לסיני היות וקיבלתי בעצם את הכסף פעמיים ברובו...

• הוסף לסימניות
יש מוכר מסויים שהוא היחיד שאפשר להזמין ממנו.
השיער אמיתי {מצאתי אפילו ביצים:confused:} לחלוטין.
אמנם לא הכי איכותי אבל שווה בהחלט את המחיר!

רק כמה הערות-

* לרוב, השיער מגיע די נפוח, מה שמצריך סירוק תכוף או לאסוף מעט עם סיכות/ קליפס/ קוקיה וכו'

* הפתיחה של הפרונט לא מקצועית בכלל! הבניה נוראית. אז או שמביאים לפאנית שתסדר ותוסיף בייבי הייר , או גוזרים פוני, או קונים פאת סרט:rolleyes:

בגדול, זה די עניין של מזל ושל פרופורציות....
יש כאלו שקיבלו פאה מהממת {יחסית, כן?!}, ויש כאלו שקיבלו ממש קש {לדעתי הזמינו ממוכר אחר}
וגם כמובן אם משהי מצפה לקבל פאה ברמה של 10.000 כמו בארץ אז ברור שהיא תתאכזב.

לגבי ההכשר - הוא טוען שיש לו, ועל הפאות יש אפילו תווית עם חותמת כשרות בעברית של חניכי הישיבות או משהו כזה. הוא גם טוען שהשיער הוא אירופאי ולא אסייתי.
כמה זה אמין? לא יודעת....

אם העניין הוא פאה זולה - יש בירושלים מכירה של פאות יד שניה איכותיות וזולות מאוד, כמעט במחירים של עלי אקספרס. לא הייתי שם ולא מכירה אבל נשים כתבו על המכירה הזו בפורום 'חכמת נשים'.
שם אפשר להרגיש את הפאה ביד, לראות את טיב השיער, הצבע, הגזירה והכל.
לדעתי יותר שווה.

והערה אחת אחרונה- פרוג עמוס לעייפה באשכולות על פאה מעלי אקספרס. כדאי לחפש.
יש שם הרבה מידע.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אם העניין הוא פאה זולה - יש בירושלים מכירה של פאות יד שניה איכותיות וזולות מאוד, כמעט במחירים של עלי אקספרס. לא הייתי שם ולא מכירה אבל נשים כתבו על המכירה הזו בפורום 'חכמת נשים'.
לדעתי יותר שווה.
איפה בירושלים
אשמח לפרטים

• הוסף לסימניות
יש מוכר מסויים שהוא היחיד שאפשר להזמין ממנו.
השיער אמיתי {מצאתי אפילו ביצים:confused:} לחלוטין.
אמנם לא הכי איכותי אבל שווה בהחלט את המחיר!

רק כמה הערות-

* לרוב, השיער מגיע די נפוח, מה שמצריך סירוק תכוף או לאסוף מעט עם סיכות/ קליפס/ קוקיה וכו'

* הפתיחה של הפרונט לא מקצועית בכלל! הבניה נוראית. אז או שמביאים לפאנית שתסדר ותוסיף בייבי הייר , או גוזרים פוני, או קונים פאת סרט:rolleyes:

בגדול, זה די עניין של מזל ושל פרופורציות....
יש כאלו שקיבלו פאה מהממת {יחסית, כן?!}, ויש כאלו שקיבלו ממש קש {לדעתי הזמינו ממוכר אחר}
וגם כמובן אם משהי מצפה לקבל פאה ברמה של 10.000 כמו בארץ אז ברור שהיא תתאכזב.

לגבי ההכשר - הוא טוען שיש לו, ועל הפאות יש אפילו תווית עם חותמת כשרות בעברית של חניכי הישיבות או משהו כזה. הוא גם טוען שהשיער הוא אירופאי ולא אסייתי.

לדעתי יותר שווה.

והערה אחת אחרונה- פרוג עמוס לעייפה באשכולות על פאה מעלי אקספרס. כדאי לחפש.
יש שם הרבה מידע.

תני לינק למוכר

• הוסף לסימניות

דיברתי עם הרב פוזן בנידון, ואמר שהכל זיוף סיני. כי אין מציאות של שער ארופאי במחיר כזה.

אגב באליאקספרס מוכרים גם:
מזוזות שכתוב עליהן כשר. והן פסולות כמובן. כתובות על נייר.
ניידים C2 עם הכיתוב מאושר. וכמובן הכל פתוח ולא קשור לשום הכשר.

• הוסף לסימניות
דיברתי עם הרב פוזן בנידון, ואמר שהכל זיוף סיני. כי אין מציאות של שער ארופאי במחיר

גם אם זה לא שיער אירופאי {מה שדי ברור מאליו כי השיער האירופאי רך,ושיער הפאות מעלי הוא יותר קשיח ועבה} - מירב הסיכויים שזה עדיין לא שיער הודי המגיע מע''ז. יותר זול ופשוט בשבילם לקנות שיער מכפרים נחשלים בסין, כך שזה ללא חשש ע''ז.

• הוסף לסימניות
תני לינק למוכר

₪ 1,082.81 | תפור לפי מידה אירופאי שיער לא מעובד bandfall כשר פאה הטובה ביותר Sheitels משלוח חינם

https://s.click.aliexpress.com/e/3GYKBlze

זהו לינק לפאה רנדומלית של המוכר הזה.

תכנסו לדף הבית של החנות שלו. יש לו מלא פאות.

חשוב מאוד להסתכל בתמונות שעלו בפידבקים. כך תוכלו להבין פחות או יותר במה מדובר.

נקודה חשובה-
יש אפשרות להזמין איזו פאה שבא. לאו דווקא פאה מסויימת שבהיצע שלו. רק צריך לקחת בחשבון שאם זו פאה בייצור מיוחד בשבילך, ולא משהו שכבר היה לו במלאי - זמן האספקה הוא לא 10 ימים אלא חודש - חודש וחצי.
אבל מה שהכי חשוב - לדבר איתו לפני על הכל ולסכם לפני התשלום.
ולא להסכים לשלם דרך פייפאל! זו האופציה הראשונה שהוא מציע. צריך לבקש לינק לתשלום דרך עלי אקספרס. רק ככה יש אחריות ואפשר לפתוח סיכסוך ולדרוש החזר. אם התשלום הוא דרך פייפאל - ההזמנה הסופית כביכול לא היתה דרך עלי אקספרס ואין להם שום אחריות או יכולת התערבות.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
בתור אחת שבנתה על פאה לבישה, למדה את כל הכללים מאחרים ובסוף הזמינה- לא מומלץ

הכל תלוי למה את מצפה מראש ולמה הפאה מיועדת...

שלי דווקא די חביבה ונוחה. בטח בהתחשב במחיר!

אני חובשת אותה כמעט כל יום במשך שעותתתתת.

{אבל כמו שכתבתי בהודעות למעלה - צריך לשחק איתה ולאסוף מעט בצדדים. לגבי הפרונט - שלי הכי נח. פאת סרט וחסל סדר בייבי הייר, לייס ושות'}

• הוסף לסימניות
גם אם זה לא שיער אירופאי {מה שדי ברור מאליו כי השיער האירופאי רך,ושיער הפאות מעלי הוא יותר קשיח ועבה} - מירב הסיכויים שזה עדיין לא שיער הודי המגיע מע''ז. יותר זול ופשוט בשבילם לקנות שיער מכפרים נחשלים בסין, כך שזה ללא חשש ע''ז.

סביר להניח שחלק מן השיער הוא סיני אבל השיער ההודי יוצא מהודו לא מעובד ועובר לעיבוד בסין, לפני שנשלח לשיווק לכל העולם. וזאת מאותה סיבה שיצרנים מעדיפים לייצר שם בגדים, משחקים ועוד. עלויות הייצור הנמוכות בסין מושכות את בעלי העסקים לייצר במדינה את המוצרים שהם מוכרים במדינות אחרות מעבר לים. ועיבוד השיער, התפירה כולל ייצור הסקין נעשים בעיקר במאות המפעלים הקיימים בסין. למיטב ידיעתי אין בהודו מפעלים לעיבוד ותפירה של פאות.

אין לי מושג בודאות מה מקור הפאות. ולכן לא הייתי מסתכנת ולוקחת אחריות להמליץ מתוך השערה אישית.

• הוסף לסימניות
חייבת לציין [ולא לפתוח דיון הלכתי!!!!]:

יש רבנים הסוברים שאין זה משנה מה מקור השיער ופאה לא צריכה הכשר.

יש כאלו שסוברים שהכל מסחרה של כסף ונותני ההכשר לא יודעים באמת מאיפה מגיע השיער .

וכמובן, יש כאלו שסוברים שפאות חייבות הכשר {עד כמה שידוע לי, זו דעת הרֹב}.

שכל אחת תשאל רב שהיא סומכת עליו.
כאן זה לא המקום להתדיין מה נכון ומה לא נכון.
רק שתדענה הנשים שיש כאן שאלה וצריך לשאול.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
הכל תלוי למה את מצפה מראש ולמה הפאה מיועדת...

שלי דווקא די חביבה ונוחה. בטח בהתחשב במחיר!

אני חובשת אותה כמעט כל יום במשך שעותתתתת.

{אבל כמו שכתבתי בהודעות למעלה - צריך לשחק איתה ולאסוף מעט בצדדים. לגבי הפרונט - שלי הכי נח. פאת סרט וחסל סדר בייבי הייר, לייס ושות'}
כנראה שעם פאת סרט אפשר להסתדר. הפרונט הוא באמת מה שבעיקר גורם למראה דפוק. (ולא עזר הוספת בייבי הייר וכו')

• הוסף לסימניות
כנראה שעם פאת סרט אפשר להסתדר. הפרונט הוא באמת מה שבעיקר גורם למראה דפוק. (ולא עזר הוספת בייבי הייר וכו')

לפני שקניתי ביררתי היטב.

ראיתי כמה תמונות של פרונטים דווקא די נחמדים {כמובן לאחר עזרה מקצועית...}

אגב, גם כאלו שבהתחלה לא מרוצות וטוענות שזו פאת קש - בסופו של דבר מסתדרות איתה וחובשות אותה. צריך פשוט ללמוד את הפאה...

אבל כמו שכתבתי למעלה - זה גם עניין של מזל. צריך לקחת בחשבון שייתכן ויגיע משהו דפוק.
הנחמה היא שיש אחריות ואפשר ואחזיר את הפאה ולקבל החזר, כך שזה לא כסף לפח.

• הוסף לסימניות
יש רבנים הסוברים שאין זה משנה מה מקור השיער ופאה לא צריכה הכשר.

יש כאלו שסוברים שהכל מסחרה של כסף ונותני ההכשר לא יודעים באמת מאיפה מגיע השיער .

וכמובן, יש כאלו שסוברים שפאות חייבות הכשר {עד כמה שידוע לי, זו דעת הרֹב}.
רק כדי לדייק -

יש כאלו שסוברים שלא צריך הכשר.
יש כאלו שסוברים שחייבים הכשר.

ובלי קשר - יש כאלו שסוברים שאי אפשר באמת לסמוך על ההכשר.

• הוסף לסימניות
ראיתי כמה תמונות של פרונטים דווקא די נחמדים {כמובן לאחר עזרה מקצועית...}
אני אשמח לראות ולהבין מה אפשר לעשות בפרונט
הנחמה היא שיש אחריות ואפשר ואחזיר את הפאה ולקבל החזר, כך שזה לא כסף לפח.
כששלחתי למוכר הודעה ע"כ שאני לא מרוצה, הוא הציע שאני אשלם על משלוח הלוך חזור ויחליפו לי את השיער..

• הוסף לסימניות
רק כדי לדייק -

יש כאלו שסוברים שלא צריך הכשר.
יש כאלו שסוברים שחייבים הכשר.

ובלי קשר - יש כאלו שסוברים שאי אפשר באמת לסמוך על ההכשר.

אותו רעיון....

שורה תחתונה -
כדאי וצריך לשאול.

אולי תופתעי ותגלי שהרב שלך סובר שאין צורך בהכשר ואת יכולה לקנות במקום עלום וזול

ואולי תגלי שהרב שלך סובר שזה ייהרג ואל יעבור ונחשב ע''ז לכל דבר....

• הוסף לסימניות
אני אשמח לראות ולהבין מה אפשר לעשות בפרונט

כששלחתי למוכר הודעה ע"כ שאני לא מרוצה, הוא הציע שאני אשלם על משלוח הלוך חזור ויחליפו לי את השיער..

הזמנת אצל ההוא ששמתי קישור שלו?

אגב, יכלת לסרב ולהגיד שהפאה כולה בלתי לבישה.
במידה ואת פותחת סיכסוך - מירב הסיכויים שעלי יקבל את הרצון שלך להחזר מלא.

שוחחתי עם אחת שעלי אקספרס זיכו אותה על מלֹא הסכום והפאה נשארה אצלה....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה