- הוסף לסימניות
רלוונטי לראש העיר שיידע מתי לחפש במצלמותהשבוע ביום שלישי (שלשום)
רלוונטי לראש העיר שיידע מתי לחפש במצלמותהשבוע ביום שלישי (שלשום)
לגבי השאלה שלך- אם עד היום הכל היה בסדר והיחסים טובים-השבוע ביום שלישי (שלשום)
הייתי מתקשרת בתמימות שהילד הגיע ממש מפוחד הביתה ומה קרה? חשוב לי לדעת מה קרה ומה היה עם הילד...
כשהתקשרתי למלמד ואמרתי לו שהילד מפחד מזה. הוא אמר: זה מה שרציתי שהוא יפחד ויפסיק להשתולל.
תוסיף שבשלב כלשהו גם פותח/ת האשכול נעלם/ת...
אני נעלם כעת שוב - ברשותכם.@@ginal , פותח/ת האשכול נעלם כבר ממזמן, כך שאין לדעת...
זה בסדר שהמלמד מאיים על הילד שהוא יתקשר לעירייה, והם יבדקו במלצמות וכו' וכו'??
הוא מספר לו סיפור שלראש העיר יש מלא מצלמות והוא רואה את כל מה שקורה בחיידר, והוא יתקשר אליו וישאל אותו....
כשהתקשרתי למלמד ואמרתי לו שהילד מפחד מזה. הוא אמר: זה מה שרציתי שהוא יפחד ויפסיק להשתולל
אשמח לחוות דעתכם.
מעניין @בחור בוגר עם חוות דעת חינוכית.חוות דעתי כדלהלן
1. מצלמות לא נועודו לריגול אחרי תלמידים כי אז מתי שהם יהיו במקום בלי מצלמות הם יעשו מה שהם רוצים מצלמות זה בשביל מקרה של ילד שעשה נזק כספי או בשביל גנבים
2.למה הרבה מאיים שיפנה לראש העיר יסתכל במצלמות ויתן לילד להבין שהוא יודע מה שהוא עושה ויסביר למה זה לא בסדר או שיאיים עליו שהוא ישלח אותו לבית ליום יומיים
3.כשלא מרוצים מהרבה מתקשרים למנהל זה הכי יעיל
4.חס ושלום לדבר עם הילד נגד הרבה אלא להסביר לו שזה סתם היה איום
5.על ילד היפר לא מאיימים אלא עוזרים לו על ידי ריטלין או כל טיפול אחר
ילדים מפוחדים מפחדים מאד גם מדמיונות.אבל במקרה מדובר בילד מפוחד ילד לא מפחד מדמיונות
איך זה יעיל בדיוק? להרוס שם של מלמד שיתכן שיש לך חיכוך נקודתי איתו, אבל ביתר התחומים הוא בסדר גמור, או שאתה עצמך לא מודע/לא רוצה לראות נקודות חיוביות אצלו, אבל יש סיכוי גדול שהן קיימות? הורים רצים להתלונן אצל המנהל, שיקחו בחשבון שאין לו תמונה מאוזנת של שבחים מול תלונות, כי שבחים הורים מפנים לרוב רק למלמד עצמו. איפה ההלימה והפרופורציה? לפנות למנהל זה לא פעם לחרב פרנסה של אדם (כל עובד שהוא בכל תחום, אבל בחינוך בעיקר), להרוס את תדמיתו ללא תקנה, במקום לפנות אליו ישירות ולאפשר לו לשנות ולתקן.3.כשלא מרוצים מהרבה מתקשרים למנהל זה הכי יעיל
לא הכוונה להרוס את שמו הטוב של הרבה אלא כיון שכהורים פונים להרבה אז יש רבנים שמסתכלים עליהם כאומר מי אתם שמבינים בחינוך אבל כמובן שיש הרבה רבנים שיודעים לקבל הערות אפילו שאולי הם מקבלים את זה מאנשים פחות חכמים ובאמת כל מקרה לגופו ובמקרים שזה יכול לפגוע בשמו הטוב של הרבה אז בוודאי שצריך להתיעץ עם מורה הוראהילדים מפוחדים מפחדים מאד גם מדמיונות.
איך זה יעיל בדיוק? להרוס שם של מלמד שיתכן שיש לך חיכוך נקודתי איתו, אבל ביתר התחומים הוא בסדר גמור, או שאתה עצמך לא מודע/לא רוצה לראות נקודות חיוביות אצלו, אבל יש סיכוי גדול שהן קיימות? הורים רצים להתלונן אצל המנהל, שיקחו בחשבון שאין לו תמונה מאוזנת של שבחים מול תלונות, כי שבחים הורים מפנים לרוב רק למלמד עצמו. איפה ההלימה והפרופורציה? לפנות למנהל זה לא פעם לחרב פרנסה של אדם (כל עובד שהוא בכל תחום, אבל בחינוך בעיקר), להרוס את תדמיתו ללא תקנה, במקום לפנות אליו ישירות ולאפשר לו לשנות ולתקן.
תלוי איך תעשה את זה.אם אצדיק את הילד אפשר לגרום לו לגדול חצוף ופרא אדם.
ומי הכשיר את ההורים לגדל ילדים ?לבדוק איפה הרב'ה למד לחנך ולהתלונן לגוף שהכשיר אותו
אהההההה כנראה שאף אחד לא הכשיר אותו
הוא פשוט היה צריך פרנסה אז הוא עזב את הכולל והחליט שבגלל שבזמן הפנוי שלו בישיבה הוא שמע כמה שיחות של הרב יעקובסון אז כנראה שהוא יודע לחנך, ואיפה שהוא לא יסתדר הוא ישלים את הפערים מסברא.
ולאחר הציניות חשוב לציין שמסתננים מקבלים חינוך ע"י אנשי מקצוע שהוכשרו לכך והציבור שלנו.......
ח"ו אין בכוונתי לכליל ובוודאי שיש בציבור מחנכים טובים
אבל בהכרח שאם הם היו מקבלים הכשרה לא היינו שומעים על כל כך הרבה מקרים תמוהים
אם אתה דופק את הילדים שלך זה לא בעיה שלי,ומי הכשיר את ההורים לגדל ילדים ?
אתה מוזמן להיות מלמדאם אתה דופק את הילדים שלך זה לא בעיה שלי,
אבל אם רבה דופק את הילדים שלי זה בעיה שלי!
פעם מנהל ענה לי על רבה, שהוא עדיין לא מנוסה והוא ישתפשף עם הזמן,
על שפני הנסיון שהם במקרה הילדים שלנו...
נו נו שומר פתאים ה'
שאיפה של הרבה מאיתנו,אתה מוזמן להיות מלמד
כל המלמדים צברו נסיון על גב הילדים. אין כזה דבר שמלמד מגיע לחיידר עם ניסיון מהאוויר בלי נסיון קודם על ילדים (גם אם הוא קיבל הכשרה)אם אתה דופק את הילדים שלך זה לא בעיה שלי,
אבל אם רבה דופק את הילדים שלי זה בעיה שלי!
פעם מנהל ענה לי על רבה, שהוא עדיין לא מנוסה והוא ישתפשף עם הזמן,
על שפני הנסיון שהם במקרה הילדים שלנו...
נו נו שומר פתאים ה'
אין בעיה. ברור.כל המלמדים צברו נסיון על גב הילדים. אין כזה דבר שמלמד מגיע לחיידר עם ניסיון מהאוויר בלי נסיון קודם על ילדים (גם אם הוא קיבל הכשרה)
צודק.כל המלמדים צברו נסיון על גב הילדים. אין כזה דבר שמלמד מגיע לחיידר עם ניסיון מהאוויר בלי נסיון קודם על ילדים (גם אם הוא קיבל הכשרה)
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים