הבנתי שזה סוג צבע כחול שצייר צריך רישיון כדי להשתמש בו. כנראה צבע מלכותי או מיוחד...או.. ניחוש- זה קשור לאנדיגו? אגב, מה זה בדיוק? או שיהיה הסבר בהמשך הסיפור
או.. ניחוש- זה קשור לאנדיגו? אגב, מה זה בדיוק? או שיהיה הסבר בהמשך הסיפור
הבנתי שזה סוג צבע כחול שצייר צריך רישיון כדי להשתמש בו. כנראה צבע מלכותי או מיוחד...
מביאה דעה נגדית - אחת ההתבטאויות המפורסמות של אלברט איינשטיין, היא: ”איני יודע באיזה נשק נשתמש במלחמת העולם השלישית, אך ברביעית נשתמש במקלות ואבנים”.כאן אביא את זוית הראיה שלי על הבחירה לכתוב ממלכה בעת העתידית שבחרה לחזור להתנהל כאז. יש לי על זה קצת תהיה, כי פרדייס של ספיר יותר הגיונית משומר בסיפור הנוכחי. לא הגיוני שבאיזשהו עתיד אנשים יוותרו על רפואה מודרנית עם חיסונים ואנטיביוטיקה, ויוותרו על חשמל לחלוטין, ומים זורמים, וביוב... עם כל אנשי הקונספירציות ומאמיני העולם השטוח, לא נראה לי שיהיו מספיק אנשים לממלכה כזו שתהיה עד כדי כך פרימיטיבית. בעידן של היום נח לנו לחשוב על 'פעם' כמשהו נוסטלגי וקסום, אבל זה לא היה קסום בכלל, כשרק 50% מהילדים שרדו את שנתם הראשונה ותוחלת החיים הממוצעת עמדה על 40. זה לא משהו מלהיב מידי לחזור אליו. אולי שווה לשקול שוב האם לכתוב את הסיפור באמת פעם, או לשדרג קצת את שומר)
את כמובן צודקת.לא הגיוני שבאיזשהו עתיד אנשים יוותרו על רפואה מודרנית עם חיסונים ואנטיביוטיקה, ויוותרו על חשמל לחלוטין, ומים זורמים, וביוב.
...אולי היו דברים שאילצו אנשים לחזור אחורה?
יש בזה. בשלב הזה כבר קשה לי להחליף- אבל אם יום אחד אעשה משהו עם הסיפור הזה... אולי.ארי - הייתי מחליפה, בגלל שזה שם שהוא גם אמיתי כיום, וזה ממש לא משתלב עם הממלכה ועם כל השמות היפים שהמצאת
השמות הם לא המצאה שלי.חלק קשה לגלגל אותם בפה, וזה חשוב ולא כדאי לוותר על זה
בלי קשר לסיפור- מסכימה איתך חלקית.מביאה דעה נגדית - אחת ההתבטאויות המפורסמות של אלברט איינשטיין, היא: ”איני יודע באיזה נשק נשתמש במלחמת העולם השלישית, אך ברביעית נשתמש במקלות ואבנים”.
או...מנופף בפיסת קלף מקופלת
סתירה?להשיג פפירוס ודיו מעמק השיחור
אופס. טעות שלי. המכתב מיוצר מפפירוס.לא הבנתי ממה מיוצר המכתב??
או...
סתירה?
צריך להוסיף פסיק אחרי כל 'מה'.מה כולם נוסעים שם עם אופניים? גם אופניים, וגם סוסים ופרדות. מה יש שם כל כך הרבה אנשים?
מה, כולם נוסעים שם עם אופניים? גם אופניים, וגם סוסים ופרדות. מה, יש שם כל כך הרבה אנשים?
אני התחברתי לפרק הזה... החיים הפשוטים של ארי והטבעיות שלו עם גיסו. פרק מתוק וכיפי.
תודה רבה.פרק מצוין.
האמת היא שלא ראיתי הבדל בינו לבין הפרקים האחרים.
יש בזה...פרק מצוין.
האמת היא שלא ראיתי הבדל בינו לבין הפרקים האחרים.
צריך להוסיף פסיק אחרי כל 'מה'.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //