דרוש מידע מסוכן מחר לצאת לטייל?

• הוסף לסימניות
בס"ד
מבחינת החום...
תודה!

• הוסף לסימניות
נראה לי שכן אבל השאלה איפה תירצו לטייל כי באיזורים שקרובים לים כמו חיפה אשדוד וכו לא יהיה חום קיצוני מידי אלא רגיל

• הוסף לסימניות
אזור חיפה לא מסוכן?

• הוסף לסימניות
אזור חיפה לא מסוכן?
ציטוט מ"המוקד"
גל החום שהחל בסוף השבוע צפוי ללכת ולהתעצם בימים הקרובים, ובשלישי וברביעי צפויים להישבר שיאי חום בני עשרות שנים בפנים הארץ ובמזרחה.
לדברי מנהל השירות המטאורולוגי, מרבית תושבי הארץ המתגוררים באזור החוף והשפלה לא יחושו בשינויים קיצוניים בשל ההשפעה הממתנת של הים התיכון. אך באזורים הפנימיים – בעמקים סביב הכינרת, בעמק בית שאן ובבקעת הירדן יירשמו הטמפרטורות הגבוהות ביותר מאז 1942, ויישברו שיאי חום בני 83 שנה.
התחזית מצביעה על 49-48 מעלות בעמקי המזרח ובכינרת, לעומת שיא נוכחי של 47, ובבקעת הירדן אף על 50–51 מעלות – נתון שטרם נמדד באזור זה, והחם ביותר מאז השיא ההיסטורי של 54 מעלות בטירת צבי ב-21 ביוני 1942. בירושלים וצפת הטמפרטורות יחצו את רף 40 המעלות ויגיעו ל-41, וייתכן שגם בגליל העליון ובגולן יישברו שיאים.

• הוסף לסימניות
על פי הוראות משרד הבריאות לא מומלץ בימים אלו לעשות מסלולים אלא רק להיות במקום אחד כמו חוף ים או פארקים

• הוסף לסימניות
1754861972963.png
זה מה שמופי לי בחיפוש מזג אוויר אםזה לא מספיק איכותי או יש משהו יותר אמין אשמח לדעת
כי בדקתי על בני ברק בכמה מקומות ולא ראיתי בשום מקום יותר מ 37 ולא הבנתי? על מה כל הטררררם? שהמינימום מעלות גבוה? (כ - 28) אני לא מזלזל זה חום גבוה שצריך להזהר.

• הוסף לסימניות
ללכת לחוף ים-אין בעיה.

אבל מסלול הליכה בארץ מסוכן מאוד.
כל שנה מתים במזג אויר הזה כמה אנשים ממכת חום, שכידוע לא קשורה להתייבשות ולא יעזור לשתות גלונים של מים.
המעלות כשיש שמש, חמות יותר, וכשעושים פעילות גופנית גם מתןנה מעלים עוד יותר את המעלות של הגוף.
מה שמוביל לסכנה.

• הוסף לסימניות
צפה בקובץ המצורף 2037625זה מה שמופי לי בחיפוש מזג אוויר אםזה לא מספיק איכותי או יש משהו יותר אמין אשמח לדעת
כי בדקתי על בני ברק בכמה מקומות ולא ראיתי בשום מקום יותר מ 37 ולא הבנתי? על מה כל הטררררם? שהמינימום מעלות גבוה? (כ - 28) אני לא מזלזל זה חום גבוה שצריך להזהר.
גל החום קיצוני במיוחד במזרח הארץ
לא במישור החוף.
וזה מאד רלוונטי למי שמתכנן לנסוע לצפון, כי רוב המסלולים הם בגליל עליון מזרחי, או בגולן.
תבדקו למשל תחזית בצפת, בגולן
או בטבריה.

קבצים מצורפים

• Screenshot_2025-08-11-09-30-11-680_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2025-08-11-09-30-11-680_com.android.chrome.jpg
    KB 318.4 · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
צפה בקובץ המצורף 2037625זה מה שמופי לי בחיפוש מזג אוויר אםזה לא מספיק איכותי או יש משהו יותר אמין אשמח לדעת
כי בבני ברק יחסית בסדר בימים אלה.
הטררם על אזורים אחרים.

• הוסף לסימניות
איך אשדוד?
סכנה גם לטייל שם?

• הוסף לסימניות
התשובה היא
א. מסוכן מאד לעשות מסלולים בימים הקרובים עקב סכנת התייבשות ומכת חום!
ב. המקום הכי טוב הוא לעשות פעילות במקום ממוזג או להביא לבית פעילות כמו משחקי ווי או משקפי VR ועוד..
ג. גם במקומות ממוזגים יש לשתות הרבה כי המזגן מוריד תחושת צמא יחסית וזה בעיה
ד.כל אחד שיעשה מה שרוצה אבל לא מומלץ לטייל בחוץ ביומים הקרובים בכלל כי הולך להיות חם מאד וגם אם לא נפגעים מהחום עדיין לא נראה לי שכזה כיף לטייל "רק" ב38 מעלות ולא ב 45 מעלות
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
באזור ירושלים היום ומחר יש סכנה נוספת לטיול בגלל האובך שממש אבל ממש מזיק לריאות.

• הוסף לסימניות
באמת אנשים מבטלים טיולים היום בגלל החום?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה