במרכז פחות חםאתם פשוט מדהימים אותי.
לא היה כמעט חום היום, לא הרגשתי משהו דרסטי (הייתי חצי יום בבית וחצי יום בסידורים ברגל בבני ברק)
ולמחר יש לי תוכניות לצפון ומסלולים, לא מאמינה שיש כאלו שמבטלים - באמת נראה לכם סכנה או שאתם סתם מאמינים לאזהרות מכל מיני גופים?
(בודאי שאצטייד כראוי עם כובע ומים, ומזגן ברכב, אבל יש סיבה לבטל? אנחנו מחכים כל השנה לחופש - אי אפשר להגיד לא לילדים..)
היית בירושלים השבוע? גם בלילה בלתי נסבלבמרכז, הגם שמעלות נמוכות משמעותית
התחושה קשה הרבה יותר מההרים
בלילה בצפון ובירושלים היה נסבל +
במרכז היה לא נסבל לחלוטין!! ייאוש!!
אמשהיית בירושלים השבוע? גם בלילה בלתי נסבל
מה זה אומר כל אפשרויות התעסוקהאי אפשר לצאת לשום מקום!
הילדים משתגעים בבית, כבר מיצינו את כל אפשרויות התעסוקה.
מה אתם עושים?
מגיל שנה ועד 8מה זה אומר כל אפשרויות התעסוקה
ואיזה גיל הילדים?
זה מה שאנחנו עשינומגיל שנה ועד 8
אם ירושלים עוזר-הילדים שלי רוצים לצאת...
אני עובדת הם בבית עד 4...צריכים יציאות
אשמח לרעיונות
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים