דרוש מידע מסוכן מחר לצאת לטייל?

• הוסף לסימניות
1000314309.jpg

• הוסף לסימניות
אנחנו היינו היום בנוף כינרת בצפת
והיה חם בטרוף
אחרי זה בחצבאני ושם בתוך המים היה ממש נעים
אבל כשהגענו למרכז היה חם פחות מהצפון

• הוסף לסימניות
בהרצליה היה היום 5 מעלות פחות מקרית יערים, אף פעם לא ראיתי פער כזה לטובת ערי החוף.
אז כן, גל החם הוא לא כרגיל שאפה שחם חם יותר. אלא מתרכז במזרח. מישור החוף חם כמו תמיד ואפילו קצת פחות שמש כי היתה עננות (לא יודעת מה לגבי מחר) אז זה הזמן של תושבי גוש דן ומישור החוף, רק אל תשכחו שבכל אופן אוגוסט. שלא תדמינו כבר איזה מזג של שויץ :)

• הוסף לסימניות
אתם פשוט מדהימים אותי.
לא היה כמעט חום היום, לא הרגשתי משהו דרסטי (הייתי חצי יום בבית וחצי יום בסידורים ברגל בבני ברק)
ולמחר יש לי תוכניות לצפון ומסלולים, לא מאמינה שיש כאלו שמבטלים - באמת נראה לכם סכנה או שאתם סתם מאמינים לאזהרות מכל מיני גופים?
(בודאי שאצטייד כראוי עם כובע ומים, ומזגן ברכב, אבל יש סיבה לבטל? אנחנו מחכים כל השנה לחופש - אי אפשר להגיד לא לילדים..)
במרכז פחות חם
יש יותר לחות מטורפת
החום הוא בשאר הארץ 40מעלות והלאה

• הוסף לסימניות
במרכז, הגם שמעלות נמוכות משמעותית
התחושה קשה הרבה יותר מההרים
בלילה בצפון ובירושלים היה נסבל +
במרכז היה לא נסבל לחלוטין!! ייאוש!!
היית בירושלים השבוע? גם בלילה בלתי נסבל

• הוסף לסימניות
בטבריה החום בלתי נסבל. לרחם על כל המשפחות שמחכות בתחנה בדרך לים אדומים ומיוזעים עם גלגלי ים. גם בלילה חום אימים ולחות נוראית, תשאלו את יעקב שוואקי איך היה לו להופיע פה תחת כיפת השמים.. בנס לא התעלף..

• הוסף לסימניות
אי אפשר לצאת לשום מקום!
הילדים משתגעים בבית, כבר מיצינו את כל אפשרויות התעסוקה.
מה אתם עושים?

• הוסף לסימניות
אשמח גם לעצות
מקומות סגורים לא יקרים באזור המרכז
משהו מכיר?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
נכדי בן ה-12 טען אמש כשביקרו בטבריה: כעת אני מבין את הביטוי - "האדמה בוערת מתחת רגלי"...
תסעו לירכא - שם ממוזג...

• הוסף לסימניות
מגיל שנה ועד 8
זה מה שאנחנו עשינו

יום שני-
השקיה + גינון בתוך הבית כי אפילו במרפסת חם מידי
שעת ציור- קניתי חוברת שמלמדת לצייר ציורים לפי שלבים
תפילה
התעמלות
שעת סיפור- עטפתי ספר ב8 עטיפות, כל עטיפה היה רמז לאיזה ספר זה (משימות מתוך הספר, משפטים מוכרים וכו') שיחקנו כמו חבילה עוברת וכשהספר התגלה, סיפרתי את הסיפור :)
ארוחת צהריים
התחלנו בניה של בית בובות לפליימוביל מקרטונים- לקח בערך שעתיים וחצי, בן השנתיים עשה תוך כדי דברים לעצמו עם החומרים על השולחן.
משחקים רגילים עם חבר שהגיע לשעתיים
הגדול התאמן שוב על קסמים
ארוחת ערב+ מופע קסמים
תכננו לצאת לחורשה לאכול שם אבל אחרי כמה דק' חזרנו עקב החום... אז אכלנו בבית וב7 וחצי בערב יצאנו לגינה לכמה סיבובי אופניים
מקלחות ולישון.

יום שלישי-
השקיה של הצמחים
תפילה
חוג אנגלית
יצאנו לחנות לקנות עוד חומרים שיעזרו לנו לבנות את הבית בובות (לקח שעתיים)
המשך בנית הבית בובות
ארוחת צהריים-ערב
ניפוח 180 בלונים - לקח משהו כמו שעה וחצי
התעמלות עם הבלונים
הכנסה לציפה תוך כדי משחק
סידור הסלון עם המזרנים וטרמפולינת הבלונים מעל זה- ושעה קפיצות וגלגולי ראש וכו'
מקלחות
ושינה בסלון... (הציפה עם הבלונים הועברה לחדר למניעת סכנות)

יום רביעי-
המשך קפיצות על הטרמפולינה
המשך בנית הבית בובות
יציאה לסופר לבחור מעדנים ולהביא עוד קרטונים, כנראה יבנו מזה מכונית משחק שילד יכול לשבת בתוך
שעת לימוד

מתוכנן להמשך היום-
הכנה משותפת של פיתה פלאפל (כדורי פלאפל, חיתוך סלט, קילוף תפו"א לציפס, הכנת פיתות)
בנית אוהל ביתי ולאכול בתוך האוהל
התעמלות
מלחמת מים במרפסת
מקלחות ולישון

עריכה- תחפשי את השרשור עם רעיונות לפעילות רק בתוך הבית, כתבתי שם הודעה ארוכה עם הרבה רעיונות :)

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
הילדים שלי רוצים לצאת...
אני עובדת הם בבית עד 4...צריכים יציאות
אשמח לרעיונות

• הוסף לסימניות
הילדים שלי רוצים לצאת...
אני עובדת הם בבית עד 4...צריכים יציאות
אשמח לרעיונות
אם ירושלים עוזר-
D JUMP מאוד נחמד לגילאים הנ"ל
שמעתי גם על המבוך הגדול בארנה אבל לא ניסיתי עדיין
מוזיאון המוזיקה

• הוסף לסימניות
יצאנו אתמול לים התחלנו ללכת על החוף תוך פחות מ5 דק'
כל הילדים ובעיקר המבוגרים הגיעו למצב מסוכן (בנתניה)
תשמרו על עצמיכם
-רצינו לסוע היום לנחשונים וביטלנו עקב החום...

• הוסף לסימניות
היינו אתמול בים היה מצוין

לא יודעת מה זה "מצב מסוכן"

שותים הרבה, בחוף שוהים בצל ומשחת שיזוף כל שעתיים (הכי חשוב)

לא הרגיש שונה מכל שנה. סה"כ היה 32 מעלות בחוף. זה לא יוצא דופן

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה