יש לזה מקור?? אני באמת שואלת כי גם אני וגם בעלי חיוניים. אם אני זכאית למעון אני הולכת לדרוש את זה!המעונות פותחים אם יש זוג הורים עובדים חיוני, ואני משערת שצריך מספר מינימלי כזה כדי לפתח וקצת קשה להשיג.
אני ראיתי את זה והתלבטתי אם זה מתיר לפתוח את המעון או שזה מחייב.בהתאם לסעיף 26 לתקנות סמכויות מיוחדות להתמודדות עם נגיף הקורונה החדש (הוראת שעה) (הגבלת פעילות של מוסדות המקיימים פעילות חינוך), התש"ף-2020, החל מיום 8.1.2021, לא תהיה פעילות של מוסדות המשמשים או שנועדו לשמש מקום שהייה יומי לחינוך וטיפול בגילאי לידה עד שלוש, למעט פעילות לילדי עובדים חיוניים.
בכל חלל נפרד במבנה, הכולל את השירותים הנדרשים לפעוטות, מספר הילדים לעובדים חיוניים שיכולים לשהות בו לא יעלה על 8, ובלבד שנשמרת ההפרדה המוחלטת בין החללים ובין אנשי הצוות, כמפורט בתקנות.
אם מספר הילדים בחלל עולה על 5, תותר הפעילות בתנאי שיש במקום שני מטפלים לפחות.
התקנות להגבלת פעילות במוסדות חינוך כוללות בתוכן הנחיות הנוגעות לאופן הפעלת המסגרות בתקופת הקורונה כפי שהופיעו בעבר בחוזר המנכ"ל.
לפי סעיף 2 לתקנות, עובד/ת חיוני/ת הינו/הינה עובדת המועסק/ת במפעל למתן שירותים קיומיים לפי חוק שירות עבודה לשעת חירום.
על העובד החיוני להציג לפני המפעיל האחראי על המקום הצהרה בכתב, או אישור אחר, כי הוא עובד חיוני.
מצאתי..
אני השבוע זה במילא לא רלוונטי לי, כי הבן שלי בבידוד...לשמוע
בסגר הקודם זה רק התיר לא חייב.אני ראיתי את זה והתלבטתי אם זה מתיר לפתוח את המעון או שזה מחייב.
אני שמתי לב לשורה הזאת... וגם לתאריך.בסגר הקודם זה רק התיר לא חייב.
אפשר לפנות אליי באישיבייביליס אשמח גם לעדכון או מידע על גנים בבני ברק להורים חיוניים אפשר?
אין לי הודעותאפשר לפנות אליי באישי
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: שלוחא דרבנן, ברוך ר, דף גמרא ועוד 9 משתמשים12 //