- הוסף לסימניות
זה בגלל שמנהלי מעונות פטורים מתשלום מע"מ אבל מנהלי מעונות פרטיים ממש לא.מנהלי המעונות מרויחים לכיסם הון כסף...
זה בגלל שמנהלי מעונות פטורים מתשלום מע"מ אבל מנהלי מעונות פרטיים ממש לא.מנהלי המעונות מרויחים לכיסם הון כסף...
מאד רווחי זה בגלל שיש את סבסוד התמ"ת.אין חולק על זה שמעון זה עסק מאוד רווחי
מנהלי מעונות של התמ"ת יתכן שמאד רווחי כי יש להם פטור מרוב המיסים כמו מע"מ ותשלום ארנונה וחשמל עסקי (שהינו פי חמש מתשלום רגיל של בית רק בגלל שהוא עיסקי)אין חולק על זה שמעון זה עסק מאוד רווחי
אנשים לא פותחים מעונות סתם
בלי קשר, אפשר לספק לילדים רק ארוחת צהריים ובוקר ההורים ישלחו וכן תמ"ל לתינוקות
אוקימאד רווחי זה בגלל שיש את סבסוד התמ"ת.
אם אנשים פותחים קבוצה פרטית ב1800 ועל שאר המעון מקבלים 3000, אוטומטית 1200 על כל ילד זורמים לכיסם הפרטי (ולכאורה יש רווח גם מה1800 הראשונים)
המספרים שלך לא תואמי מציאותאני מנסה לחשב עלויות של מעון פרטי, כדי לבדוק אם אפשר לומר לתמ"ת:
"לא מדובשך ולא מעוקצך" !
לא רוצים את הפיקוח שלך שפוגע בתכני התורה,
ולא רוצים את ההנחות שלך שמפלות את אברכי הכולל.
יש בקרבנו גננות וסייעות אחראיות שנסמוך עליהם יותר מאשר על ה'פיקוח'.
הנהלה אחראית שתדאג לסביבה תקנית ובטוחה - ללא ה'הנחיות'.
הוצאות תפעול לחודש:
עבור 60 ילדים \ תינוקים ב-3 כיתות
שכירות דירה בקומת קרקע עם חצר + ארנונה = 7,000 ש"ח
גננת ל8 שעות + הוצאות תלוש = 6,300 ש"ח כפול 2 גננות = 12,600 ש"ח
סייעת ל8 שעות + הוצאות תלוש = 5,800 ש"ח כפול 4 סייעות = 23,200 ש"ח
מבשלת 3,000 ש"ח
ניקיון 2,000 ש"ח
מוצרי מזון 1,500 ש"ח
ציוד פרסום ושונות: 2,500 ש"ח (לחודש)
רווח על ההשקעה וניהול: 12,000 ש"ח
סה"כ הוצאות: 63,800 ש"ח.
הכנסות מ60 ילדים: אם כל הורה משלם 1,100 ש"ח = 66,000 ש"ח
כך שנותרו עוד כמה אלפים לחודש - עבור הוצאות חריגות.
1,100 ש"ח שהורה ישלם זה לא זול,
אבל רשת של מעונות פרטיים יכולה לחסוך המון.
הנהלה אחת, בניקיון בישול ומזון.
נדמה לי שב- 3 סניפים אפשר להגיע למחיר שבכותרת 850 ש"ח.
גננת אחת ל20 בני שנתיים זה פשע4 הסייעות יעבדו יותר אצל התינוקים ופחות אצל הפעוטות.
שמעתי על גנון של גיל שנתיים גננת אחת ל-20 ילדים.
מעון שהוא חברה ומשלם מעמ שכר הלימוד גבוה יותר בדיוק בגלל זהמנהלי מעונות של התמ"ת יתכן שמאד רווחי כי יש להם פטור מרוב המיסים כמו מע"מ ותשלום ארנונה וחשמל עסקי (שהינו פי חמש מתשלום רגיל של בית רק בגלל שהוא עיסקי)
תבררו מול רו"ח כמה זה יצא וזה פחות יהיה מאד רווחי..
3. מהיכרות קלה עם התחום, כדי להצדיק פתיחת מעון פרטי בירושלים, יש צורך בגביה של כ-1800 ש"ח לחודש לילד, מינימום.
אני שולחת למעון פרטי, תינוקת ב1800.
זה סכום גדול, אבל למען האמת אני לא מבינה איך זה כלכלי בשבילם.
מדובר ב10 תינוקות עם 2 גננות=18000.
משכורת לגננות לפחות באזור 12000?
מקום לפחות 2000?
מנגנת? אביזרים? משחקים? עריסות? מזגנים?
כנראה בגלל שזה קבוצה פרטית בתוך מעון תמ"ת הם מסתמכים על האוכל משם![]()
אפשר לדעת איפה?שכ"ל 1600 לחודש, יום לימודים מ7:00 עד 17:00
סתם כי מעניין אותי, את יכולה להסביר לי איך זה יכול להיות רווחי? לאור מה שכתבתי לעיל, בבני ברק.
סתם כי מעניין אותי, את יכולה להסביר לי איך זה יכול להיות רווחי? לאור מה שכתבתי לעיל, בבני ברק.
גם כח אדם שונה בין האזורים. מטפלות במעון אצלינו מקבלות בין 35-40 ש' לשעה נטו. ועדיין קשה מאד למצא.עלויות של מעונות משתנות מאוד ממקום למקום
כבר כתבתי שטעיתי והכוונה למשרד החינוך.הייתי שמחה להבין מאיזה כיוון הפיקוח של התמ"ת פוגע בתכני התורה.
בית שמשאפשר לדעת איפה?
טוב לקבל נתונים מבעלת ניסיון.המספרים שלך לא תואמי מציאות
אין שכירות לשטח עבור 60 ילדים ב7000 שח פלוס ארנונה
גודל כזה מתחיל ב17,000 אלף
ארנונה עסקית עולה יותר ושום משכיר לא משלם אותה
שכר הגננות חסר הוצאות שכר חישבת רק ברוטו תלוש בלי הוצאות עמותה
ושכר הסייעות זהה לשכר הגננות
לפי החישוב שלך זה פחות ממינימום
מבשלת לוקחת 40 לשעה במקרה הטוב
אין פחות
נקיון עולה 4000 אלף לפחות
מוצרי מזון ל60 ילדים עולים 15,000 אלף לחודש לפחות כולל הכל בשר מוצרי חלב מזון יבש וכו'
תחזוקה עולה בסביבות 5000 אלף
משרד רו"ח מלווה עולה כמה אלפים לא זוכרת בדיוק
ביטוח
החישוב לא כולל הוצאות חריגות מסיבות, מתנות, ימי כיף לצוות, דמי הבראה, חופשה
מה עם התאמת המבנה לשימוש גני? ציוד לגנים? שיפוץ?
דבר עם קבלנים השיפוצים האלה מתחילים במליון וחצי
60 ילדים עם 2 גננות ו4 סייעות זה בדיחה לא מצחיקה
בגילאים האלה הצורך הוא גננת לכל 5/6 תינוקים
גננת לכל 10 ילדים
כל הנתונים האלה מנסיון רב בתחום
עכשיו תחשב עלות ותשלום הורים
ואף אחד לא פותח עסק כזה בשביל פחות מ30,000 אלף בחודש
זה עסק עם כאבי ראש גדולים מאוד
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים