- הוסף לסימניות
כרגע ככה הם אומרים במענה טלפוניצריך לצרף הצהרה מהמארח
אבל יכול להיות שהם ידרשו עוד הוכחות או יעשו בדיקות משלהם...
כרגע ככה הם אומרים במענה טלפוניצריך לצרף הצהרה מהמארח
איפה מצוין הפרט הזה?איזה חוסר יושר ואבסורד !
מי שגר בישוב מזכה כמו: אופקים יתד מפלסים פרי גן שדרות ישע מגן.
ולא הוכר כנפגע איבה, - יקבל לפי הרמה הנמוכה ביותר.
אבל מי ששהה בישובים אלו ולא גר שם - יקבל לפי הרמה של הישוב (רמה 2) ולא צריך שיהיה מוכר כנפגע פעולות איבה !
איזה אבסורד !
איזה חוסר יושר ואבסורד !
מי שגר בישוב מזכה כמו: אופקים יתד מפלסים פרי גן שדרות ישע מגן.
ולא הוכר כנפגע איבה, - יקבל לפי הרמה הנמוכה ביותר.
אבל מי ששהה בישובים אלו ולא גר שם - יקבל לפי הרמה של הישוב (רמה 2) ולא צריך שיהיה מוכר כנפגע פעולות איבה !
איזה אבסורד !
בדיוק, אני הבנתי את זה כך:אולי מי שגר ולא שהה שם מקבל את הרמה הנמוכה
אם תמצאי אפשרות כזאת באתר של ביטוח לאומי אני אשמח בשביל כולם,למה להטעות
אפשרי גם למי שהתארח
צריך לצרף הצהרה מהמארח
יש, ואין צורך בהצהרה רשמית. כנראה אפשר גם ידניתאין כרגע באתר אפשרות כזאת, יש אפשרות רק עם הוכחה שזה-אישור לימודים או קבלה ממלון.
שוב, אני אשמח בשביל כל מי שיקבל, אבל כמו שכולם אתמול היו בטוחים שכולם יקבלו בסוף 14000 והתברר שזה לא נכון, גם בנושא הזה צריך משנה זהירות לפני שמבטיחים לאנשים כסף, בפרוטוקול הועדה כתבו שיצטרכו להוכיח שהות באופקים, וגם אם כרגע לא צריך להמציא שום הוכחה, מסתבר שהכסף לא ייכנס לאורחים באופקים אוטומטית והם יצטרכו להוכיח את זה, הגשת בקשה אין משמעה קבלת הכסף, כפי שכתוב בסוף הגשת הבקשה "באם תמצא זכאי לקבלת המענק המענק ייכנס באופן אוטומטי"יש, ואין צורך בהצהרה רשמית. כנראה אפשר גם ידנית
בדקתי את זה כעת
אני אתמול הגשתיאם תמצאי אפשרות כזאת באתר של ביטוח לאומי אני אשמח בשביל כולם,
אין כרגע באתר אפשרות כזאת, יש אפשרות רק עם הוכחה שזה-אישור לימודים או קבלה ממלון.
איך הבנת את זה?אתם הבנתם לא נכון
מספיק שאחד מהתנאים מתקיים, כלומר או שלא שהיתם ביישוב או שלא הוכרתם כנפגעי פעולות איבה
אתם תקבלו רמה 1, בשביל לקבל רמה 2 צריך גם להיות מוכר כנפגע פעולות איבה וגם לשהות ביישוב ב07/10.
ולכן אורחים שהיו באופקים יקבלו בדיוק כמו תושב העיר שלא הוכר כנפגע פעולות איבה.
הם אומרים שזה יהיה לפני פסחמישהו כבר קיבל???
מקווה שפה תמצא מענה לשאלותיךמישהו יודע איך אני מוגדר כתושב חוץ מזה שבתעודת זהות אני רשום שגר באופקים
לדוג' לגבי הנחה ברב קו של תושב דרום ראיתי שיש אופן אחד של חבון ארנונה שמשולם על שמי , והיה עוד אפשרות נוספת [באם אין לי חשבון ארנונה על שמי] של הצהרת עו''ד שאני תושב המקום
אשמח למענה
בטופס יש סעיף נוסף שצריך להעלות רישומי שיחות או התכתבויות מהטלפון בתור הוכחה לשהות בעיר.בנוגע לאנשים שהתארחו באופקים, זה נכון שישנה אפשרות להגיש בקשה, אבל עדיין זה לא אומר שישנה זכאות אוטומטית, מה שאמור לקרות בהמשך זה שמי שהצהיר שהתארח באופקים יצטרך להוכיח את זה, ולא כל דבר נחשב להוכחה, ולכן צריך להמתין, אני לא אומר שלא יקבלו, רק שמי שהגיש בקשה לא אמור לקבל באופן אוטומטי כל עוד הוא לא הוכיח שהייה באופקים, וגם כאן דקדוקים וסברות הם חלום יעוף...
להאמין?הם אומרים שזה יהיה לפני פסח
אם אני מביאה הצהרה מהמארח זה לא נחשב?בנוגע לאנשים שהתארחו באופקים, זה נכון שישנה אפשרות להגיש בקשה, אבל עדיין זה לא אומר שישנה זכאות אוטומטית, מה שאמור לקרות בהמשך זה שמי שהצהיר שהתארח באופקים יצטרך להוכיח את זה, ולא כל דבר נחשב להוכחה, ולכן צריך להמתין, אני לא אומר שלא יקבלו, רק שמי שהגיש בקשה לא אמור לקבל באופן אוטומטי כל עוד הוא לא הוכיח שהייה באופקים, וגם כאן דקדוקים וסברות הם חלום יעוף...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים