זול סטוק זה מרכז מסירה של דואר ישראלזה לא דואר זה חנות זול סטוק
יש מישהו ?? דחוף לי החבילה מאוד , ועד שהגיע יצא הנשמה......אני צריכה עזרה דחוףף!!
הזמנתי מאלי אקספרס והגיע לי כבר לדואר המקומי , משום מה אני בודקת לפי מס' חבילה במעקב משלוחים של דואר ישראל , ומופיעה שהמספר מעקב לא תקין , יש למישהו מושג איך אני מאתרת את המס' מדף??
מי אמר לכם שזה בדואר ישראל?אני צריכה עזרה דחוףף!!
הזמנתי מאלי אקספרס והגיע לי כבר לדואר המקומי , משום מה אני בודקת לפי מס' חבילה במעקב משלוחים של דואר ישראל , ומופיעה שהמספר מעקב לא תקין , יש למישהו מושג איך אני מאתרת את המס' מדף??
מופיעה לי באלי אקספרס שהגיע לדואר המקומימי אמר לכם שזה בדואר ישראל?
כןהזמנתי מנקסט חבילה לפני שבועיים כמעט
וזה הגיע למיון במודיעין כבר לפני שבוע
ועכשיו מופיעה שכבר הגיעה ליעד ,אבל לא כתוב לי מס' מדף
כתוב :
יועבר למסירה ביחידת הדואר מחלקת דוורים מודיעין עילית מודיעין עילית
האם מישהו נתקל בזה גם?
מוזר ,הזמנתי מלא פעמים ופעם ראשונה שזה קורהכן
החבילה תגיע לתיבת הדואר
(ובמקרה ולא תיכנס לתיבה מחמת גודלה יעבירו אותה לסניף הדואר)
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים