נכתב ע"י levy;1243848:האם יתכן שהחבילה הגיעה אע"פ שאין עדיין נתונים באתר של דואר ישראל?
לא עונים...נכתב ע"י נ פלוס;1243853:כן!
תתקשרי לדואר- 1599-500-171 שלוחה 4
נכתב ע"י חיה12;1243884:קיבלתי חבילה שהייתה אמורה להכיל מספר פריטים ע"ס כ250 ש"ח,בפועל היתה רק חולצה אחת ששוויה 75ש"ח.קרה לכם? מה עושים?
נכתב ע"י l222;1243889:לא עונים...
מתי הלכת?נכתב ע"י נ פלוס;1243892:מה קרה איתך בסוף?
הלכתי לחנות וסוף סוף היא הסכימה להביא לי בלי פתק! אבל הפעם היא לא מוצאת את החבילה![]()
נכתב ע"י נ פלוס;1243853:כן!
תתקשרי לדואר- 1599-500-171 שלוחה 4
נכתב ע"י גרפיקהil;1243924:מה זה עוזר שיגידו לך שזה בארץ? עדיין צריך למיין את זה ולמען לכתובת הספציפית.
נכתב ע"י נ פלוס;1243892:מה קרה איתך בסוף?
הלכתי לחנות וסוף סוף היא הסכימה להביא לי בלי פתק! אבל הפעם היא לא מוצאת את החבילה![]()
מצטרפת לשאלה...נכתב ע"י חיה12;1243884:קיבלתי חבילה שהייתה אמורה להכיל מספר פריטים ע"ס כ250 ש"ח,בפועל היתה רק חולצה אחת ששוויה 75ש"ח.קרה לכם? מה עושים?
נכתב ע"י תובנה;1244089:מצטרפת לשאלה...
נכתב ע"י l222;1244087:לא היא לא הסכימה להביא לי בלי פתק, הוא גם לא הסכים לבדוק האם זה נמצא בכלל,
כנראה שאם הוא לא מקבל פתק הוא לא מקבל כסף
אוףףףףףףף
יש אנשים פשוט רעים בעולם,
אמרתי לו שיש לנו חבילה שמחכה לנו מעל חודש כי לא קבלנו פתק, אז עכשיו הגעתי בלי פתק, לא מובן מספיק...
תגידי היה היום חבילות מנקסט, כי הגיעה חבילות היום בצהריים השאלה עם הגיע של נקסט...
נכתב ע"י נ פלוס;1244092:כל השק היה מלא מלא נקסטים! חוץ מחבילה אחד שזה בדיוק היה בשבילי ובכלל לא ידעתי שזה הגיע!
היא מקבלת כסף גם אם אין לא פתק! היא פשוט עצלנית לחפש! זה הכל!
אני התעקשתי, ישבתי על הראש שלה מעל חצי שעה. וכל חצי דקה שאלתי אותה "נו את בודקת?" רק ככה זה עבד!
נחכה בסבלנות, אני מקווה שיגיע לפני החג...נכתב ע"י קשר כשר;1244091:גם לי קרה כך, הגיעה רק חולצה אחת מתוך הזמנה שלמה,
אבל אחרי כמה ימים הגיעו שאר הדברים...
נכתב ע"י l222;1244127:אוף חבל שלא ידעתי, זה גועל נפש מרופש,
איך יש לה הזכות לעקב לי את זה...?? אהה
עכשיו הם סגורים כבר.....
הפעם זה היה הגבר
נכתב ע"י חיה12;1244148:לדעתי תתלנונו עליהם, איזה שרות מזעזע.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים