מעקב משלוח בדואר - איך לא ?, של חבילה מנקסט,

• פותח הנושא l222
  • פורסם בתאריך
שוב,
יש מישהו שיודע מנסיון?
הזמנתי לפני 3 וחצי שבועות, ועדיין אין שום מידע באתר.
יש טעם לנסות לבדוק בדואר?

נכתב ע"י topo;1245710:
שוב,
יש מישהו שיודע מנסיון?
הזמנתי לפני 3 וחצי שבועות, ועדיין אין שום מידע באתר.
יש טעם לנסות לבדוק בדואר?

כן

הזמנתי ב26/3, וזה הגיע ב20/4. גם קידומת של CD.
אגב, אם היה לי כח וזמן, הייתי מבקשת מהם פיצוי.

קניתי מהם כי הם מתחייבים שזה יגיע תוך 10 ימים, הם לוקחים בחשבון את הדואר הישראלי. לכן אותי זה לא מעניין מי אשם בעיכוב. בפועל הזמנתי ביגוד שהייתי אמורה להשתמש בו לפני ה20/4 וזה הגיע לי אחרי. וכידוע שאין מפטירין אחר הפסח אפיקומן.. (היו לי שם חולצות לבנות לילדות, בגדים לחג, מכנסיים לחג וכו).

נכתב ע"י מלפפון;1245732:

קניתי מהם כי הם מתחייבים שזה יגיע תוך 10 ימים, הם לוקחים בחשבון את הדואר הישראלי. לכן אותי זה לא מעניין מי אשם בעיכוב. בפועל הזמנתי ביגוד שהייתי אמורה להשתמש בו לפני ה20/4 וזה הגיע לי אחרי. וכידוע שאין מפטירין אחר הפסח אפיקומן.. (היו לי שם חולצות לבנות לילדות, בגדים לחג, מכנסיים לחג וכו).

מלפפון, אם את מצליחה להרים את הכפפה- אשמח להצטרף גם אני.

בדקתי בסניף ואין :(
מה עלי לעשות????
שלחתי מייל לנקסט והם אמרו שזה יצא תחת השליטה שלהם,
אבל לדואר זה אף פעם לא הגיע...

הזמנתי ב-28.2

נכתב ע"י מלפפון;1245732:

כתוב במפורש באתר -
ההזמנה שלכם תישלח בחבילת נקסט מיוחדת. דמי המשלוח שלנו הם בחינם עבור כל ההזמנות מעל 75 ₪. הזמנות מתחת לסכום זה יחוייבו במחיר אחיד של 15 ₪.

הזמנתך תישלח אל סניף הדואר האזורי שלך, תוך 7 - 10 ימי עבודה*

*חריגים - "נא לקחת בחשבון התארכות משך המשלוח עקב ימי חג, ימי חג בבריטניה, סופי שבוע ותקופות של מבצעי מכירות."

מקור

אז לקחתי בחשבון, ולכן הזמנתי כ20 יום קודם. כפול מהזמן בו הם מתחייבים.
ואגב, לא היה יום חג בבריטניה מה26/3 עד ל15/4.

נכתב ע"י מלפפון;1245782:
אז לקחתי בחשבון, ולכן הזמנתי כ20 יום קודם. כפול מהזמן בו הם מתחייבים.
ואגב, לא היה יום חג בבריטניה מה26/3 עד ל15/4.

*ימי חג(בישראל). וימי חג בבריטנה.

דיברתי איתם בעבר על חבילה שהתעכבה, והם לא מטפלים לפני שעברו 30 יום.

אני קבלתי אחרי 7 שבועות!!!!!!!!!!!
אבל קניתי מעל הסכום, התעכב ב מכס

נכתב ע"י pink;1246163:
אני קבלתי אחרי 7 שבועות!!!!!!!!!!!
אבל קניתי מעל הסכום, התעכב ב מכס

וואו...:(:mad:
מעל איזה סכום? 75$/ 325$ ?

נכתב ע"י מלפפון;1245732:

לא הייתם מקבלים פצוי על איחור במסירה

הנה:
6. אחריות ופיצויים

6.1 פיצויים ישולמו בעד אובדן, גניבה או נזק לדברי דואר רשומים ולחבילות, בהתקיים אלה:
6.1.1 דבר הנזק הובא לידיעת פקיד הדואר בעת מסירת דבר הדואר לנמען, או בהזדמנות הסבירה הראשונה לאחר מכן, ומולא דו"ח נזק.

6.1.2 הנזק או האובדן לא נגרמו מחמת אריזה בלתי מספקת ובלתי מתאימה, או מחמת טיבו של דבר הדואר, או באשמתם של השולח או של גורמים שהם בגדר כח עליון.

6.2 פיצויים ישולמו אך ורק לדברי דואר רשומים וחבילות (כהגדרתם בחוק חברת דואר ישראל - דברי דואר שנתקבלו למשלוח תמורת אישור קבלה ומסירתם טעונה חתימה).

כן ישולמו פיצויים לדברי דואר רשומים במקרה בו הוכיח השולח כי בעת מסירת דבר הדואר למשלוח טיפל בו פקיד הדואר בצורה שיש בה משום רשלנות.

6.3 לא ישולמו פיצויים לנזק שנגרם בשל איחור במסירה או מסירה מוטעית של דבר דואר.

6.4 השולח או חליפו בלבד הם הזכאים לתבוע פיצויים שישולמו להם לפי האמור לעיל.

6.5 אין חברת דואר ישראל חייבת בפיצויים, כאמור, אלא כדי שווי הנזק שנגרם לדבר הדואר, או כדי ערכו של דבר הדואר אם אבד, אך לא למעלה מהסכום המפורט להלן בהתאם לסוג דבר הדואר ולמשקלו.

6.6 ההגבלות על גובה הפיצויים המפורטות בסעיף זה, חלות גם על דבר דואר הנשלח בשירות גוביינא ו/או באחד משירותי העזר האחרים.

6.7 סכום הפיצויים עבור דבר דואר רשום וחבילה לא יעלה על 701 ש"ח. סכום הפיצויים מתעדכן מעת לעת, על פי תקנות חברת דואר ישראל (היקף האחריות לדברי דואר פנים) תשנ"ה - 1995. האמור לעיל לא יחול על דבר דואר במשלוח מבוטח. במשלוח מבוטח יהיה סכום הפיצויים המרבי הסכום הקבוע בסעיף 10 בפרק ד' אך לא פחות מהסכום לעיל.

6.8 חברת דואר ישראל תודיע לשולח ולנמען על כל מקרה בו דבר דואר שאבד, נמצא לאחר ששולמו פיצויים בעדו. השולח או הנמען רשאים, תוך שלושה חודשים מיום שנשלחה להם ההודעה, לקבלו תמורת החזר סכום הפיצויים ששולם לשולח או לחליפו. עברו שלושה חודשים והשולח או הנמען לא פדו את דבר הדואר, ייחשב דבר הדואר כאילו הופקר. במקרה זה יטופל דבר הדואר בהתאם להוראות המנהל לרבות ביעורו.

6.9 אם יתגלה, לאחר תשלום הפיצויים, כי דבר הדואר נמסר לתעודתו, יהיה מקבל הפיצויים חייב להחזירם.

6.10 פיצויים בעד אובדן כספים במסגרת האחריות שהוזכרה לעיל, ישולמו רק במקרה שהכסף נשלח במכתב רשום; עם זאת מודגש, כי רצוי להשתמש בהמחאות כסף, המחאות דואר, או בהמחאות בנקאיות (ובכל מקרה- המחאות בלתי סחירות) לשם העברת כספים.

6.11 אין משלמים פיצויים בעד חבילות המכילות ביצים, פירות, ירקות, נוזלים וכד', שניזוקו או שנתקלקלו בהיותם ברשותה של חברת דואר ישראל, גם אם נארזו בהתאם להוראות מפני שהם אסורים במשלוח.

6.12 לא ישולמו פיצויים בעד דברי דואר רשומים וחבילות, וכן בעד דברי דואר בשירות דואר מהיר, שהושמדו באישורה של רשות מוסמכת.

בשעה טובה ומוצלחת, קיבלתי היום את 2 החבילות האחרונות שלי שהזמנתי לפני חודש

כנראה שהגורם לעיכוב הוא מדינת ישראל היקרה שלנו
שהחליטה גם היא להצטרף לחגיגה ולהתפרנס מהקניות שלי...:mad:
כל החבילות כבר הגיעו לפני שבועיים, רק את השתיים האחרונות חיברו לי בנקסט
והן הגיעו רק היום לדואר, בתוספת בקשה לתשלום מע"מ:(

נכתב ע"י perelman;1248154:
בשעה טובה ומוצלחת, קיבלתי היום את 2 החבילות האחרונות שלי שהזמנתי לפני חודש

כנראה שהגורם לעיכוב הוא מדינת ישראל היקרה שלנו
שהחליטה גם היא להצטרף לחגיגה ולהתפרנס מהקניות שלי...:mad:
כל החבילות כבר הגיעו לפני שבועיים, רק את השתיים האחרונות חיברו לי בנקסט
והן הגיעו רק היום לדואר, בתוספת בקשה לתשלום מע"מ:(

באיזה סכום הזמנת?

נכתב ע"י נ פלוס;1248162:
באיזה סכום הזמנת?

הזמנתי בחבילות נפרדות, כל אחת עד 75 דולר
רק את השתיים האחרונות הם חיברו- כל אחת 250 ש"ח= 500 ש"ח

נכתב ע"י perelman;1248218:
הזמנתי בחבילות נפרדות, כל אחת עד 75 דולר
רק את השתיים האחרונות הם חיברו- כל אחת 250 ש"ח= 500 ש"ח

אוי וויי!!
כמן זמן עבר מההזמנה הראשונה לשניה?
כי גם אני הזמנתי 2 חבילות למישהו,, בהפרש של 4 שעות בערך. הם יחברו את זה?
כתבתי אותי שם אבל בכתובת כתבתי 2 כתובות (לרחוב שאני גרה יש 2 שמות - שם ישן ושם חדש) יש מצב שהם יחברו את זה? :eek::eek:

נכתב ע"י נ פלוס;1248247:
אוי וויי!!
כמן זמן עבר מההזמנה הראשונה לשניה?
כי גם אני הזמנתי 2 חבילות למישהו,, בהפרש של 4 שעות בערך. הם יחברו את זה?
כתבתי אותי שם אבל בכתובת כתבתי 2 כתובות (לרחוב שאני גרה יש 2 שמות - שם ישן ושם חדש) יש מצב שהם יחברו את זה? :eek::eek:

הזמנתי בהפרש של שעה,
על סמך זה שהשתמשתי בטריק של אותו מייל והוספתי +מספר כלשהו וכנראה שלכן הם חיברו
במקרה שלך ממש לא נראה לי שיחברו, כי מבחינת נקסט את כתבת שתי רחובות שונים אז הם חייבים לשלוח בנפרד

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה