- הוסף לסימניות
נכתב ע"י CSDesign;1245565:גם אם באתר כתוב שאין שום מידע על החבילה????
כן בהחלט!
נכתב ע"י CSDesign;1245565:גם אם באתר כתוב שאין שום מידע על החבילה????
נכתב ע"י topo;1245710:שוב,
יש מישהו שיודע מנסיון?
הזמנתי לפני 3 וחצי שבועות, ועדיין אין שום מידע באתר.
יש טעם לנסות לבדוק בדואר?
נכתב ע"י מלפפון;1245732:הזמנתי ב26/3, וזה הגיע ב20/4. גם קידומת של CD.
אגב, אם היה לי כח וזמן, הייתי מבקשת מהם פיצוי.
קניתי מהם כי הם מתחייבים שזה יגיע תוך 10 ימים, הם לוקחים בחשבון את הדואר הישראלי. לכן אותי זה לא מעניין מי אשם בעיכוב. בפועל הזמנתי ביגוד שהייתי אמורה להשתמש בו לפני ה20/4 וזה הגיע לי אחרי. וכידוע שאין מפטירין אחר הפסח אפיקומן.. (היו לי שם חולצות לבנות לילדות, בגדים לחג, מכנסיים לחג וכו).
קניתי מהם כי הם מתחייבים שזה יגיע תוך 10 ימים, הם לוקחים בחשבון את הדואר הישראלי. לכן אותי זה לא מעניין מי אשם בעיכוב. בפועל הזמנתי ביגוד שהייתי אמורה להשתמש בו לפני ה20/4 וזה הגיע לי אחרי. וכידוע שאין מפטירין אחר הפסח אפיקומן.. (היו לי שם חולצות לבנות לילדות, בגדים לחג, מכנסיים לחג וכו).
נכתב ע"י מלפפון;1245782:אז לקחתי בחשבון, ולכן הזמנתי כ20 יום קודם. כפול מהזמן בו הם מתחייבים.
ואגב, לא היה יום חג בבריטניה מה26/3 עד ל15/4.
נכתב ע"י pink;1246163:אני קבלתי אחרי 7 שבועות!!!!!!!!!!!
אבל קניתי מעל הסכום, התעכב ב מכס
נכתב ע"י perelman;1248154:בשעה טובה ומוצלחת, קיבלתי היום את 2 החבילות האחרונות שלי שהזמנתי לפני חודש
כנראה שהגורם לעיכוב הוא מדינת ישראל היקרה שלנו
שהחליטה גם היא להצטרף לחגיגה ולהתפרנס מהקניות שלי...
כל החבילות כבר הגיעו לפני שבועיים, רק את השתיים האחרונות חיברו לי בנקסט
והן הגיעו רק היום לדואר, בתוספת בקשה לתשלום מע"מ![]()
נכתב ע"י נ פלוס;1248162:באיזה סכום הזמנת?
נכתב ע"י perelman;1248218:הזמנתי בחבילות נפרדות, כל אחת עד 75 דולר
רק את השתיים האחרונות הם חיברו- כל אחת 250 ש"ח= 500 ש"ח
נכתב ע"י נ פלוס;1248247:אוי וויי!!
כמן זמן עבר מההזמנה הראשונה לשניה?
כי גם אני הזמנתי 2 חבילות למישהו,, בהפרש של 4 שעות בערך. הם יחברו את זה?
כתבתי אותי שם אבל בכתובת כתבתי 2 כתובות (לרחוב שאני גרה יש 2 שמות - שם ישן ושם חדש) יש מצב שהם יחברו את זה?![]()
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים