נכתב ע"י tamiro;1522520:יאי
כמה אנרגיה נשפכת פה
פוסטר, מבחינת החוק. את יכולה לתבוע אותו
אני הייתי מגיע איתו להסכמות של פיצוי (כלפייך)
נכתב ע"י פוסטר;1522528:ומי מבטיח לי שזה לא יחזור על עצמו שנית?
נכתב ע"י sh12;1522534:סימן מים על כל תמונה / יצירה העולה לאינטרנט.
רישום ברור וצמוד לתמונה / יצירה המסביר ש"כל הזכויות שמורות"
נכתב ע"י פוסטר;1522528:אין בכוונתי לתבוע, אני באמת מתכננת לבוא איתם להסכם פיצוי.
למזלי הרב התמונה לא הייתה בגדול, הצלחתי להרגיע את האמא (לפחות חלקית)
אבל זה לא מרגיע אותי, מה עם הם היו שמים את זה בגודל A4? ומי מבטיח לי שזה לא יחזור על עצמו שנית?
נכתב ע"י tamiro;1522548:שני החלקים פה סותרים
הדרך הכי טובה לדאוג שזה לא יחזור על עצמו
הוא להכאיב להם בכיס, להכאיב ממש!
לא נכוןנכתב ע"י גרנולה;1522285:ברגע שכתוב שיש "זכויות יוצרים" - אסור להשתמש חופשי.
הפתרון: לציין זכויות יוצרים.
זה מה שכולם עושים, מה עם אתרים של צלמים שמלאים בגלריות עם מאות תמונות?
גם אם הם מעלים באיכות נמוכה וכו'... חייבים להתגונן היטב.
נכתב ע"י tamiro;1522548:שני החלקים פה סותרים
הדרך הכי טובה לדאוג שזה לא יחזור על עצמו
הוא להכאיב להם בכיס, להכאיב ממש!
נכתב ע"י ETStudio;1522575:שזו דרך יעילה מאד מן הסתם, ובאמת כל הכבוד על הגיבוי,
אבל מרגלית מן הסתם לא תעשה כלום שלא על פי בית דין!
דיני קנסות מהסוג הזה נעשים כיום ככל הנראה רק בדיני המדינה. לא ההלכה.
נכתב ע"י מיכל נ.;1522626:כל מי שמעלה תמונות שיקח בחשבון שהם כרגע מופקרות, לא לכל הגולשים יש יראת שמים
ותיק העבודות פתוח גם לא רק למשתמשי הפורום
צריך שבכל תמונה יהיה כתוב למטה בקטן שאין להשתמש בתמונה בשום צורה שהיא וכו'
זה יכול קצת להרתיע
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים