מצלמה מצלמה קנון G7 מארק 2 במחיר הקרן?! פייק!

מצב
הנושא נעול.
שמעתי עכשיו שתי מקורות, שדיברו עם חברת קנון והם אמרו שאין להם שום קשר לזה, וכנראה מדובר בחבורת נוכלים.
עכשיו מנסים לברר את העניין עם המשטרה. בכל אופן אם מתקשרים אליכם לבקש פרטי אשראי בשביל מקדמה, אל תתנו
בשום אופן, כי כנראה זה נוכלים. ואנשים אמרו שכבר התקשרו אליהם לבקש פרטי אשראי.
אתה אומר מידיעה?

אני הזמנתי ב B&H מצלמה 740 שילמתי ושלחו לי קבלה למייל
אבל אחרי שעתיים שלחו לי שההזמנה בוטלה
התקשרתי לברר למה ואמרו לי שכבר שלחו לבתובת בזו מצלמה וא"א יותר לשלוח לשם.
שמעתם כזה דבר?
מה הקשר?
עד שהצלחתי להשיג מישהו מניו יורק שיקח לי את המצלמה
איזה מין תירוץ זה?
כן
הם לא רוצים שזה יהפוך לסיטונאי ולסחר במצלמות

מבירור שערכנו הפרסום שהיה על המצלמה זה עלות של כ - 4300 ש"ח כולל מע"מ.
2000 ש"ח זה הפייק.
בקבוצה שעשו לא פרסמו מחיר.

אני ורצה מצלמ ה740 מישהוא יכול להגיד לי איפה לקנות בעיברית אבל לא במישנת יוסף אני רוצה ב2500 אם יש כזה דבר במישנת זה עולה 2900
אולי באילת תמצאי בכזה מחיר את ה740
זה זול במשנת יוסף ראיתי אותה גם ב3000+

לכל הניקיות התמימות (שלדעתי לא עברו את גיל ה18, במחילה מכבודכן)
זה באמת נשמע מאוד קסום להירשם למיזם כזה, ובטח את חושבת:
-"מה כבר יכול להיות?"
-"כל החברות שלי נרשמו ואפילו שכן של דוד שלהם אמר שזה אמיתי"
-"חוץ מזה שמה אכפת לי? אני רק נותנת שם וטלפון..."

אז בבקשה, תעצרי שניה לחשוב:
אם היית רואה בתחנה מרכזית שלט גדול:
"אדם עשיר רוצה לחלק את כל הכסף שלו לצדקה, כל מי שתכתוב כאן את השם שלה+ מס' טלפון וכתובת תקבל אח"כ בדואר כסף בחינם"
היית נרשמת?
אם יש לך שכל-אז בוודאי שלא,
אז למה כשמישהו כזה מבטיח לך משהו דומה, רק שהוא אומר שהוא יביא לך מצלמה ברבע מחיר-את כן מאמינה לו?
למה מי שעושה כביכול עסקה עם חברת קנון-הופך לאדם כשר?
הוא הראה לך פעם חוזה חתום עם מישהו מהחברה?
באמת בנות, לא לימדו אותכם להיזהר בחיים?
מי נותן שם ומס' טלפון לאדם לא מוכר?
מה את יכולה לדעת מה הוא יעשה עם זה?
את לא יכולה לדעת אם יגנבו לך את האשראי, את הנשמה, או סתם את האמון באנשים.

תאמינו לי, אם אני הייתי יכולה להגיע להסכם כזה עם חברת קנון, הייתי נוהגת אחרת:
1. או שהייתי מזמינה מראש את הכמות, וסומכת על כך שבטוח אצליח למכור את רובו, (ותסמכו על הציבור החרדי שלנו, שהיה קונה ממני את כל הכמות בכמה ימים-ראו ערך משנת יוסף וכו') אולי הייתי מעלה ב100 שקל את המחיר, בשביל שיישאר לי קצת בצד.
2. אם לא היה לי מספיק כסף בשביל להשקיע-הייתי מבקשת מכולם את הכסף מראש ורק ככה רושמת אנשים.

כל צורת ההתנהלות כאן היא מאוד להגיע בצורה של "חסד", ו"כולם נרשמים" ו"מה כבר אפשר להפסיד" ואז האמון הרבה יותר מתגבר.
תכלס, בן אדם שרוצה לעשות חסד, לא יצטרך להרחיק עד חו"ל ולהסתכן, הוא יתרום כסף לאנשים שהוא מכיר, או יפתח גמ"ח. (לא מתכוונת לניק היקר שהציע שירותי משלוח בחינם, באמת ממקום של חסד-כאשר הוא במילא נוסע הרבה בדרכים, שזה כבר סיפור אחר לגמרי)
אז בבקשה, תחשבו פעמיים לפני שאתם נותנים את הפרטים שלכם בתוספת אמון מוגבר למישהו לא מוכר...

ולכל אלו שמפחדים שמא חס וחלילה זה בסוף יתברר כמשהו אמיתי והם יפסידו את ההזדמנות:
אל תדאגו, אם זה באמת יצליח- יקומו עוד אנשים כדי לשחזר את ההצלחה הזאת...

האם שווה לתקן מצלמת קנון 620?
(הזום נתקע פתוח)
קרה לי גם פעם במצלמה פשוטה של קנון (IXUS160) ותיקנו במסגרת האחריות
כעבור שנה קרה שוב
והפעם למרות שעדיין הייתה אחריות הם טענו שזה משבר
לא יצא שווה לתקן קניתי חדשה
רק מציינת שהסיפור קרה לפני 8 שנים קניתי IXUS 185 והיא עלתה 450
ככה שיש מצב שאם זו מצלמה יקרה כן שווה לתקן

אפשר פרטים מדויקים כמה עולה במשנת יוסף 740 וכמה G7?
פשוט אני אף פעם לא קונה שם

ייבוא מקביל

ברגע הראשון עלה לי גנבה אח"כ אמרתי רגע משנת יוסף מרווחים מזה הם לא עושים את זה כחסד אח"כ אמרתי אבל זה על חשבון אחרים שנגמר להם אז המסקנה שאם נגמר המלאי זה גזל -לא יש שאלה תגידו מה אתם חושבים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה