רק שמחה :)
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
כמה עולה תיקון?קופצת על האשכול
האם שווה לתקן מצלמת קנון 620?
(הזום נתקע פתוח)
כמה עולה תיקון?קופצת על האשכול
(הזום נתקע פתוח)
אתה אומר מידיעה?שמעתי עכשיו שתי מקורות, שדיברו עם חברת קנון והם אמרו שאין להם שום קשר לזה, וכנראה מדובר בחבורת נוכלים.
עכשיו מנסים לברר את העניין עם המשטרה. בכל אופן אם מתקשרים אליכם לבקש פרטי אשראי בשביל מקדמה, אל תתנו
בשום אופן, כי כנראה זה נוכלים. ואנשים אמרו שכבר התקשרו אליהם לבקש פרטי אשראי.
אני גם שמעתי על זהאתה אומר מידיעה?
כןאני הזמנתי ב B&H מצלמה 740 שילמתי ושלחו לי קבלה למייל
אבל אחרי שעתיים שלחו לי שההזמנה בוטלה
התקשרתי לברר למה ואמרו לי שכבר שלחו לבתובת בזו מצלמה וא"א יותר לשלוח לשם.
שמעתם כזה דבר?
מה הקשר?
עד שהצלחתי להשיג מישהו מניו יורק שיקח לי את המצלמה
איזה מין תירוץ זה?
אולי באילת תמצאי בכזה מחיר את ה740אני ורצה מצלמ ה740 מישהוא יכול להגיד לי איפה לקנות בעיברית אבל לא במישנת יוסף אני רוצה ב2500 אם יש כזה דבר במישנת זה עולה 2900
וואו בדיוק קרה לנו היוםקופצת על האשכול
(הזום נתקע פתוח)
קרה לי גם פעם במצלמה פשוטה של קנון (IXUS160) ותיקנו במסגרת האחריותהאם שווה לתקן מצלמת קנון 620?
(הזום נתקע פתוח)
2900אפשר פרטים מדויקים כמה עולה במשנת יוסף 740 וכמה G7?
פשוט אני אף פעם לא קונה שם
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים