www.telechofesh.co.il
יש פעמים שמגיעים קבוצות ומכשירים שם מלונות והם מסכימים להצטרף לארוחות בתשלום.
אני יודעת שב16.01 יש שם קבוצה
עם מענין אותך אני יברר מה המלון
מה זה בזמנו, למתי הכוונה?בזמנו היה קופיקס במרכז הטיילת ושם היתה סחורה עם כשרויות מהדרין ממרכז הארץ- מזון סגור כמו סנדוויצים וסלטים וגם ארוחות פסטה וכו שההכשר כתוב על ההאריזה
ביררנו..יש את שיפודי ציפורה.
אני חושבת שזה מחפוד. לא בטוחה
5 שנים בערךמה זה בזמנו, למתי הכוונה?
יש מצב שאת מבררת לי מה המלון?יש פעמים שמגיעים קבוצות ומכשירים שם מלונות והם מסכימים להצטרף לארוחות בתשלום.
דן פנורמהיש מצב שאת מבררת לי מה המלון?
ידוע משהו לעוד שבועיים?יש פעמים שמגיעים קבוצות ומכשירים שם מלונות והם מסכימים להצטרף לארוחות בתשלום.
הייתי לפני שבוע בנופש של מרגליות באילת. הבנתי שהם לקחו את המלון לשבועיים, אפשר לבדוק מולם, או מול חברות תיירות נוספות האם יש משהו בתקופה הזו.מישהו?
שבוע הבא?
תודה רבההייתי לפני שבוע בנופש של מרגליות באילת. הבנתי שהם לקחו את המלון לשבועיים, אפשר לבדוק מולם, או מול חברות תיירות נוספות האם יש משהו בתקופה הזו.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים